Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 156
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 595
Сега чета, че Нани била hr, а помня че тук бях чела че и тя е в бизнеса със салони за красота. Какво е истината?

Според мен преди да влезе в предаването е работила като HR, в последствие е решила да монетизира славата си и е отговорила салон непосредствено преди да започне излъчването.

# 2 596
Сега чета, че Нани била hr, а помня че тук бях чела че и тя е в бизнеса със салони за красота. Какво е истината?
Салонът ѝ предстои да бъде отворен. Габриела и Памела отвориха техния малко преди старта на предаването. Всъщност стана ясно защо и двете са участвали. Те вероятно и в тоалетната влизат заедно, както и на срещи с мъже. Едната сигурно винаги стои на съседна маса, ако не са на двойни срещи. Trollface

# 2 597
Вие специално ли търсите някой кадър с лоша светлина където нито едно момиче няма да изглежда ок и после го качвате като показател тук? 🙄
Търсим кадър на нормална дневна светлина, без филтри и тонове макиаж. Някои от момичетата във видеото си бяха хубави без грим и на същата тераса.

Затова е избран кадър където пада сянка на половината лице и точно в момент, в който мига или се е ухилила до уши? Всеки си има право на лично мнение. За мен момичето изобщо не може да се нарече грозно, единственото грозно е да се вадят подобни снимки. Simple Smile

# 2 598
Ми аз също опитах да я хвана на различни светлини...все така си изглежда. Грозна не, но не и красива....и безкрайно лигава

# 2 599
За това, че е лигава мога да се съглася, не знам дали се дължи на притеснение или просто характер 🤷

# 2 600
Изобщо не смятам, че е грозно да се вадят подобни снимки, та те са си част от предаването. Сянката върху лицето не променя чертите ѝ, малките очички или гингивалната усмивка. Всеки има право на мнение и моето е, че е леко невзрачна. Като сложи очната линия и подчертае скулите е по-добре, но пак не е красива. Не налагам мнението си върху никого.

# 2 601
Постът на Цитиридис е сарказъм към коментиращите основно мъже, не е директна обида към участничките.
Не е сполучлива шега, но е шега.

# 2 602
Ако е шега, защо не се извини и не се опита да обясни, а продължи да налива масло в огъня? Да го докладват за изказването му били “к**венски номера”?

# 2 603
Ако е шега, защо не се извини и не се опита да обясни, а продължи да налива масло в огъня? Да го докладват за изказването му били “к**венски номера”?
Защото е комедиант, а не философ Grinning Това отново е шега, повтаря думата, заради която са го изтрили.

# 2 604
Възможно е… Но за мен няма нищо комедийно в такива епитети и си мисля, че един професионалист не би си позволил да ги употребява, било то на шега или не. С други думи - изложи се.

# 2 605
Шегата на Цитиридис е доста глупова и недомислена. Общо взето, както и да го погледнеш, много хора биха се засегнали... жени, мъже...
На мен Екатерина ми е някак нежна. Може би не е типичната супер красавица, но има нещо мило в нея като излъчване. Малко ме учуди във визитката си като заразказва как заради красотата какви ли не неща били правели хората за нея и как това било начинът,... един от начините да се пробива... Но пък явно наистина е свикнала на по-специално отношение от околните, щом и толкова се засегна, че не е получила от първите рози...

# 2 606
Аз не смятам, че Васка е безлична. Филърите на повечето участнички са направо отвратително грозни. Миналата година Тутанкамона беше една от малкото дето се бяха обезобразили с филъри и други пластични процедури. Сега са повече от 10 дамите с пластични процедури, да не кажа почти всички.
Васка е естествена жена. Тя знае как да се тунингова без да прекалява.
Аз харесвам точно жени като нея. Момичето е хубаво и добро. Откроява се на фона на общата маса.

Цитиридис не следя. Той ми е страшно безличен и не добър характер от време оно.

# 2 607
е, как се разбра , че е добра?

# 2 608
Добра, ама всички ѝ завиждали и се хили на епитетите по адрес на по-зрелите…

# 2 609
е, как се разбра , че е добра?

Гледах първия епизод. Играеше роля на продуктов гримьор. От начина по който говореше ми хареса. Като се разкри бях приятно изненадан. Освен това и аз и хазяина ми бяхме на мнение, че като продуктов гримьор е по-красива от повечето момичета. Като разбрах, че е участничка, наистина ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт