Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 079
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 715
  • Пловдив
Момичета, вече знаят ли се зодиите на участничките? 😁

# 2 716
Оставям линк за тези от вас, които искат да разгледат имението.
https://villas.byunique.com/en/greece/aegean-islands/rhodes/ialy … nsion-rhodes-3861
Пише, че има 6 спални, с капацитет до 12 души Flushed
26 момичета при капацитет 12… И три бани с душ. По 9 на баня… 🤢

Но да, има резон нарочно да ги държат изнервени. После почват да се наливат със спирт в жегата и скандалът е готов.

# 2 717
Вие живи ги оплакахте. Не копаят ниви и не берат тютюн все пак. Изтягат се по цял ден на диванчетата, клюкарят и сплетничат. Напиват се и се излагат. Всяка според капацитета си. Много по-трудно е да учиш, да работиш или да движиш бизнес в реалния живот.
Тези са отишли за лесна слава и потенциални дивиденти след предаването. Ясно е, че никоя няма стабилно образование и професия щом могат да се отделят от реалността за 3 месеца. Само Васка каза, че има риск да прекъсне следването си, но заради Алек го е поела. Почти всички други ми приличат на жадни за лесни пари и известност бръмчалки.

# 2 718
Ееее, айде сега, капацитет от 12, гледайте какви хубави дивани има. Grinning

# 2 719
Те цикъла им следят, за да са раздразнителни и да има интриги, са писали.
Но щом са отишли, за жалене не са.

# 2 720
В краткото видео и на снимките се виждат някои от спалните помещения - просторни са, луксозно е, но самата спалня е една.
Слагат друга спалня, за да са примерно по 4 в стая или другите спят на походни легла? То може още от там да ги насъскват, защото все едните ще спят на хубавата спалня, а другите не.
Иначе не си представям, лично аз, да се налага всяка вечер да деля легло с непознат човек, няма значение дали е жена. Предпочитам да спя сама Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 21:41 от ItsAnabelle

# 2 721
Походни легла се споменават.

Със сигурност не са за жалене, все пак е имало кастинг и предварителни разговори, нормално е да са задали въпроса какви са условията за живот. А ако не са го задали или пък им е отказан отговор - то това е достатъчно показателно. Само отчаян човек може да хукне някъде за 2 месеца, без да се поинтересува с колко души трябва да спи или да дели баня.

# 2 722
Аз се замислям и за тези, които са оставили дечицата си, за да са там.
Тя нямат връзка с външния свят нали така? Или имат, тъй като тогава все още не се излъчва нищо по тв?
Не се сещам да съм виждала в предните сезони да идват в къщата близките им, освен на ергенЯ.

# 2 723
  • София
Ама естествено, че няма да им осигурят перфектни условия на живот. Това да не е санаториум.
На кой му е интересно да гледа лежащи по дивани и шезлонги жени, които си релаксират. Рейтинга се вдига от скандалите, аз съм сигурна че 90% от зрителите гледат заради тях, а не заради фалшивите размени на любовни реплики.

# 2 724
Все пак да не забравяме, че всичко, което се дава по телевизията, е само и единствено за рейтинг. Не виждам телевизионен потенциал в добре образовани, уравновесени и хапнали жени. Да ги запазим за личния си живот тези моменти 😀

# 2 725
Аз се замислям и за тези, които са оставили дечицата си, за да са там.
Тя нямат връзка с външния свят нали така? Или имат, тъй като тогава все още не се излъчва нищо по тв?
Не се сещам да съм виждала в предните сезони да идват в къщата близките им, освен на ергенЯ.
Нямат. Нито личен контакт, нито телефони. Марта от 1-ви сезон като излезе каза, че няма търпение най-накрая да си види детето.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 22:05 от Lilly_85

# 2 726
Момичетата от предните сезони са разказвали, че започват да ги снимат от 8-9 сутринта до 4 сутринта на следващия ден. Недоспиване в комбинация с лоша храна, никакъв контакт с близки хора, никакви развлечения като книги, музика и филми и нон стоп интриги, скандали и само 1 почивен ден на седмица, който сигурно проспиват. Еми разбирам ги защо са толкова лабилни половината и защо ги манипулира толкова лесно продукцията. Те са в постоянен стрес и си личи особено по финалистките, миналата година всички бяха качили килограми и бяха станали крайно раздразнителни. Ние хубаво си ги обсъждаме тук, но никой не си дава сметка през какво преминават извън камера.
Извинявай, но това са 20+, 30+, че и 40+ жени с мозък !!!, а не деца на 2 години, които не могат да мислят. Сами отиват там, а и това не е първи, а 3 сезон, в който вече е ясно за какво става въпрос. Кое да им съжаляваме, че сами са отишли там да се излагат. Всеки с 5 грама мозък в главата знае и е наясно, че там любов няма да намери. Да не говорим, че съм 100% сигурна, че някои нарочно се държат така, защото са на принципа, че скандала продава. Жадни са слава, направили се на маймуни, а аз ще ги съжалявам, че снимали по цял ден🤦. Като са се хванали на хорото да си го играят. Книги нямали 😂😂😂 от тях според теб в живота колко действително четат книги? Макс 5, че даже и са и много.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 03:40 от Morkovelka99

# 2 727
https://www.instagram.com/p/Cy4RuaNqTN_/?img_index=2
Пост на Памела от края на октомври 2023.
Скрит текст:
Вероятно тогава вече е била навън, доколкото разбрах снимките са започнали началото на септември. Дано да е добре и да не е това сюжетна линия, която да подхванат, все пак става въпрос за здравето на млада жена.

# 2 728
И какъв е поста на Памела...че не всички имат ИГ ?

# 2 729
И какъв е поста на Памела...че не всички имат ИГ ?

Скрит текст:
Споделя, че е развила eating disorder и мисля, че намеква, че предаването е влошило състоянието ѝ.Искрено се надавям момичето да е добре физически и психически и да не дълбаят в това.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 22:54 от ItsAnabelle

Общи условия

Активация на акаунт