Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 935
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Sofia
В един от сайтовете пише,че сама иска да излезе и затова уж я гонят т.е не взима роза следващия път.

# 2 851
Ще я видим психоложката.
Самото и влизане говори за неадекватност, лоша преценка, грешна самооценка…не знам как това привлича клиенти

Излиза, че на психоложката ѝ трябва психолог. Абсолютен автогол.

А на Шерминката ако ѝ бяха толкова добре опечени нещата в чужбинаТА, нямаше да се пъне да става известна в  България, че и наравно с простолюдието. Явно ѝ е писнало да си изкарва хляба така, както предполагаме, че си го изкарва и иска да осребри каквото може от "пика" на младостта и красотата.

# 2 852
Този Алек как намира сили да каже нещо мило на всяка от участничките....направо не знам. Аз 80-90% от тях не бих ги изтърпяла близо до себе си. Откровени фрийкове и млади и попрезрели. Неприятни са ми от студентката Валерия, която има излъчване на селско моме до момата с брекетите и дамата на 44 с репродуктивни проблеми. Още веднъж си казвам фаворитката и това е Васка. Красива, млада, естествена, с добра професия и не е напориста като повечето участнички. Но ако предаването е само срещи на пейката и разговори на диванчето, както и превъзнасяне с дами, които са вън от представата ми за нормално изглеждаща жена, май няма да гледам шоуто по-нататък.

# 2 853
Да се пъне, ама видяхме, че и тази работа не става толкова лесно, колкото си мислят. Освен КаПитонката, Валерия и Айлин (които още монетизират), всички други са забравени от мнозинството… Може би и Александра (допреди влизането ѝ в “Къщата на инфлуенсърите”) и Елена.

Васка няма професия още, студентка е. Спомена, че може и да прекъсне.

# 2 854
Да се пъне, ама видяхме, че и тази работа не става толкова лесно, колкото си мислят. Освен КаПитонката, Валерия и Айлин (които още монетизират), всички други са забравени от мнозинството… Може би и Александра (допреди влизането ѝ в “Къщата на инфлуенсърите”) и Елена.

Васка няма професия още, студентка е. Спомена, че може и да прекъсне.
Е тя е последен семестър и може да прекъсне заради предаването. Един семестър се наваксва отвсякъде.

# 2 855
Някой беше споменал, че дамите( както и Ергеня, мисля аз) са представителна извадка на младите хора в България и че по-добре да се бяга в чужбина. По-скоро и аз съм на мнение, че участващите са представителна извадка просто на  хора, които не знам с какъв акъл биха се навили да влязат в подобно предаване, тотална излагация ми се вижда. Както и да го погледнеш, и от по-интелигентните да си и от по-обраните и от най-хахавите дет не ги слуша главата, все ще се изложиш  някак. Но е факт, че докато има такива, които са склонни да изнасят цирк, има и такива като нас, на които ни е готино да ги гледаме Simple Smile Уж не гледаме ниеили няма да гледаме понеже било много пошло, гнусно и засрамващо поведението вътре и самото предаване пък ей ни тук 191 страници( всичките ги прочетох, зарибих се) много са ми свежи и забавни повечето коментари

# 2 856
А къде точно учи Васка Фармация? Това  би могло да се разбере, но доколко си спомням, май тя си беше “ закрила” ИГ.
Варианти има- в МУ или в т.нар. учебно заведение Филаретова или друго от този тип, в което се учи специалността Помощник- фармацевт.

# 2 857
А къде точно учи Васка Фармация? Това  би могло да се разбере, но доколко си спомням, май тя си беше “ закрила” ИГ.
Варианти има- в МУ или в т.нар. учебно заведение Филаретова или друго от този тип, в което се учи специалността Помощник- фармацевт.
В страницата на Ергенът пише, че учи Фармация в СУ.

# 2 858
  • София
Не е закрит ИГ на Васка, в другата тема някой го беше постнал.

# 2 859
Е тя е последен семестър и може да прекъсне заради предаването. Един семестър се наваксва отвсякъде.
На мен ми звучи по-скоро като “ще прекъсна, ако потръгне инфлуенсърството”.

Има много хайп по Васка - най-вече защото е наистина хубава и влезе ефектно, но според мен ще разочарова. Нямала приятелки, щото всички жени ѝ завиждали… Смее се на епитетите за по-“дъртите”. Прекъсва учене, заради телевизионно предаване… Коментирали сме го вече, надявам се наистина да се държи на ниво, но положението не изглежда добре.

А сериозната “професия” нищо не значи… Като фармацевтката Поли, която по всички предавания тръбеше, че иска да става водеща, ама никой не ѝ предложи. Тя поне вече беше завършила…

# 2 860
Да , висчко и завиждали със сигурност 😀 най-вероятно е с кофти характер.

# 2 861
# 2 862
Ако е като Поли, пак добре. Ако стигне напред колкото Поли - още по-добре 😃

# 2 863
  • Варна
Само мен ли Васка не ме впечатлява по никакъв начин?

# 2 864
  • София

Бая се е променила за 3 години

Общи условия

Активация на акаунт