Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 921
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 865
Васка не разочарова и се харесва за момента, защото все още не сме я видяли в действие и разговори. Само седя на дивана в еп.1....е, и ефектното влизане, но само то е, на този етап. Иначе има хубава външност, визуално ми харесва...но и аз мисля, че ще излезе гадюха и ще има разочаровани от нея..

# 2 866
Мен ми харесва, че е доста естествена. И да има нещо пипнато, не е натрапчиво. Хубавелка с естествена визия. На фона на другите си е направо супер.

# 2 867
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Само мен ли Васка не ме впечатлява по никакъв начин?
Не само теб и мен никак не ме впечатлява въпреки канските усилия и неистово желание вече половин тема да се дъвче колко интересна и красива е, името и постоянно се повтаря незнайно защо.

# 2 868
Нови снимки (от коктейла) и инфо от първата вечер има тук https://www.instagram.com/ergenat.btv_/

# 2 869
Не само теб и мен никак не ме впечатлява въпреки канските усилия и неистово желание вече половин тема да се дъвче колко интересна и красива е, името и постоянно се повтаря незнайно защо.
Пък най-смешно ми е като чета коментарите във Фейса. Васка била толкова умна, добра, скромна, само тя заслужавала да спечели… Как го прецениха това от една репетирана и изрежисирана визитка, и точно 3 изречения в целия епизод? Хората като цяло са изключително наивни.

# 2 870
# 2 871

Бая се е променила за 3 години

Кой е това?

# 2 872
  • София
Васка

# 2 873
Хм...грозна ми е тук. Голяма разлика, наистина....

# 2 874
Определно към добро се е променила визуално Васка. Сега да ѝ видим и нрава Thinking

# 2 875
  • Варна/Амстердам
Да , висчко и завиждали със сигурност 😀 най-вероятно е с кофти характер.

И на мен такива изказвания винаги са ми били много странни и повърхностни.

# 2 876
Прехвърлих инстаграмите на момичетата набързо. Тази година са се подготвили за разлика от предишните години. Вместо само да рекламират чужди марки, повечето са създали страници и ще продават продукти или ще предлагат услуги - свещи, бижута и разбира се салоните за красота. Да видим дали ще им излязат сметките. Според мен хората се наситиха вече на инфлу от риалитата и хайпа няма да е както примерно по Александра от е1.

# 2 877
Пък най-смешно ми е като чета коментарите във Фейса. Васка била толкова умна, добра, скромна, само тя заслужавала да спечели… Как го прецениха това от една репетирана и изрежисирана визитка, и точно 3 изречения в целия епизод? Хората като цяло са изключително наивни.
Дразни ме постоянното величаене на Васка, даже ми става неприятна заради него.

# 2 878
# 2 879
Мен също, особено в профил

Общи условия

Активация на акаунт