Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 915
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 910
Ако някой е симпатична на продуцент и компания, ще се позадържи и няма да я клепат. Имаше една такава мома в
предишен сезон ( певица? Киара? ).
 В този дали има...

# 2 911
Извинявайте, че връщам разговора така, но наваксвах 200-300 коментара.

Коя връща розата в следваща церемония? Ивелина (психоложката ли)? Онова клипче със спечелените инвитро процедури всъщност е от лятото, а предаването е снимано есента, та...ми се появяват разни мисли. Simple Smile

Дано да е това, и без това мястото ѝ не е там. Simple Smile

# 2 912
Предаването се снима началото на септември .

# 2 913
Според мен Васка е красива, но не ослепителна красавица, а ми е някак незапомняща се. Реших да потърся снимки от конкурсите, на които е участвала и гледам, че на конкурса Кралица на София 2021 са участвали заедно с Теа Добрева, като Васка е победителката, а Теодора е избрана за лице на публиката. Няма какво да им обяснява Васка за титлите си от конкурсите, те повечето момичета си се знаят още от преди пътуването към имението.
https://blife.bg/article.php?id=54662 снимки от конкурса

# 2 914
Не мога да ви изчета но наистина не разбирам защо първата отпаднала е Гълъбина. Наистина не си го обяснявам нормална красива жена интелигентна а в шоуто остава това същество Християна.

# 2 915
Заради тъпото си представяне на първа среща.

# 2 916
Кое беше толкова тъпото че го гледах през пръсти

# 2 917
Заради тъпото си представяне на първа среща.
За мен също беше тъпо това с бизнес плана и учителското й наставничество. Даже си и помислих, че ще я отпрати заради това. Направо го върна пред училищната дъска за изпитване.

# 2 918
Този Алек как намира сили да каже нещо мило на всяка от участничките....направо не знам. Аз 80-90% от тях не бих ги изтърпяла близо до себе си. Откровени фрийкове и млади и попрезрели. Неприятни са ми от студентката Валерия, която има излъчване на селско моме до момата с брекетите и дамата на 44 с репродуктивни проблеми. Още веднъж си казвам фаворитката и това е Васка. Красива, млада, естествена, с добра професия и не е напориста като повечето участнички. Но ако предаването е само срещи на пейката и разговори на диванчето, както и превъзнасяне с дами, които са вън от представата ми за нормално изглеждаща жена, май няма да гледам шоуто по-нататък.
Васка подозирам, че ще е злобна - не, мерси.

# 2 919
Не мога да ви изчета но наистина не разбирам защо първата отпаднала е Гълъбина. Наистина не си го обяснявам нормална красива жена интелигентна а в шоуто остава това същество Християна.

Точно, защото сме в шоу - за това я изгониха. Ако бяхме в училище, щеше да е идеална.

# 2 920
Християна е само и единствено оставена, за да вдига рейтинга с интриги, а Гълъбина макар и приятна и симпатична на фона на някои други направи нещо, което никоя жена не трябва да прави на първа среща - първо презентацията и показалката как нея трябва да печели той ( трагично скучна и наподобяваща учителката ми от първи до четвърти клас) и второ след това на пейката, на срещата с него, ми направи изключително лошо впечатление държанието й, говореше несвойствено надменно и неестествено с него, с внимание насочено единствено към нея. Такова поведение по скоро очакваш от лолитки като Шери, Теа, Памела и подобни, каквото и видяхме все пак.

# 2 921
  • София

според Линкедин Надежда е безработна още преди предаването. А в Гърция всъщност е работила в някакъв хотел Stella в Тасос. Предполагам този: https://www.stella-hotel.com/en/

Има я на снимки в сайта - на бара. Но тогава е била с тъмна коса:

# 2 922
  • София
Ще я видим психоложката.
Самото и влизане говори за неадекватност, лоша преценка, грешна самооценка…не знам как това привлича клиенти

Излиза, че на психоложката ѝ трябва психолог. Абсолютен автогол.

А на Шерминката ако ѝ бяха толкова добре опечени нещата в чужбинаТА, нямаше да се пъне да става известна в  България, че и наравно с простолюдието. Явно ѝ е писнало да си изкарва хляба така, както предполагаме, че си го изкарва и иска да осребри каквото може от "пика" на младостта и красотата.

Жените с такъв вид "прехрана" бързо се амортизират и залязват, та може иска да се преориентира от рано, докато още може да разчита и на този вид доход, и не й се е наложило да се продава на по-неприятни места. А може и просто да се рекламира с цел привличане на нови клиенти. Тези момичета наистина имат много кратък срок на годност, затова и са обсебени от младостта.

# 2 923
Само мен ли Васка не ме впечатлява по никакъв начин?
Не само теб и мен никак не ме впечатлява въпреки канските усилия и неистово желание вече половин тема да се дъвче колко интересна и красива е, името и постоянно се повтаря незнайно защо.
Взе ми думите от устата.

# 2 924
За дамата на 44 нямаме ли информация, дали все пак е успяла? Айде детективи, стана ми мъчно, дано пък да са се получили нещата.

Общи условия

Активация на акаунт