Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 899
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 925
На мен Шермин външно ми харесва, нищо че има такова вулгарно излъчване, има и такива жени

Но злоупотребява с Израел абсолютно безсрамно, първо човек си казва, там е малко по-традиционно ориентирана култура, а ето - една по-"разчупена" жена. Освен това, страна със добър стандарт, явно тая показна сексуалност е избор...

И после се очакзва, че си е чиста руско-българска мома, която просто живее при втория си баща там.
Да си казва направо, че е рускиня, какво общо има с Израел? Нищо.

Но типично за рускините, хванала се здраво за каквото може да ѝ повиши цената и здраво монетизира.

# 2 926
  • София
На мен Васка ми хареса чисто визуално, на фона на всички Франкенщайнки около нея. Но нищо не сме видели от нея като характер, даже стоеше отстрани леко безлично първите епизоди. Според мен може да се окаже Карината на сезона (и малко визуално ми напомня).

# 2 927
И после се очакзва, че си е чиста руско-българска мома, която просто живее при втория си баща там.
Да си казва направо, че е рускиня, какво общо има с Израел? Нищо.

Но типично за рускините, хванала се здраво за каквото може да ѝ повиши цената и здраво монетизира.
Турско българска "мома" е. Нищо руско няма в нея.

Надежда, на снимките от бара на хотела на мъжа и, е със стария си нос.

# 2 928
Не ми е близка, просто, я харесвам. Като човек.
Спокси. И аз харесвам Хенри Кавил като човек. 😁

# 2 929
  • София
Свежарка и хубавица е Надежда. Има много приятно излъчване.

# 2 930
Ако някой е симпатична на продуцент и компания, ще се позадържи и няма да я клепат. Имаше една такава мома в
предишен сезон ( певица? Киара? ).
 В този дали има...
Джия

# 2 931
Шерминката отговаря на въпроси в инста, казва, че се изговаря иСраел и да не я учим ние, все пак там е израснала.
Ако пише и на другите езици така, както на английски - I'm not impressed Laughing

# 2 932
Да не се самозалъгваме - това, което на всички ни хареса при Васка е по-естественеят и вид и държание. Липсата на надути джуки и бомби, семплата зелена рокличка и скокливата походка с маратонки вместо препъването на кокилите, това че му заговори без превземки..   ето това е което ни хареса.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 15:01 от pandorina

# 2 933
Свежарка и хубавица е Надежда. Има много приятно излъчване.
На мен ми е пластмасова от бодене по лицето и със зле направен нос. И понеже не харесвам превзетата и изкуствена Щонова, а тя ми прилича на нея, съответно не харесвам и Надежда. Сори.

# 2 934
Васка е много красива, но все пак има нещо леко неприятно, може би нахално, в излъчването. В разговора с Алек не блесна, но поне тя му "счупи гипса" и той вече можеше да очаква всякакви изненади.

# 2 935
С токченца е Васка, маратонките са били за заблуда.

# 2 936
Моите критерии ли са странни или не разбирам вашите, ама Васка е просто хубаво момиче. Категорията "много красива" има други измерения. Верно, че е субективно, ама... 🤔

# 2 937
Да не се самозалъгваме - това, което на всички ни хареса при Васка е по-естественеят е вид и държание. Липсата на надути джуки и бомби, семплата зелена рокличка и скокливата походка с маратонки вместо препъването на кокилите, това че му заговори без превземки..   ето това е което ни хареса.
За роклите и грима не са виновни участничките. Като абитуриентки ги гласят. 😂

# 2 938
Да но впечатленията от тоалета е грима са си за сметка на момичетата. Тая Шармин през цялото време аха да и се покажат зърната. При което не си помислям как може да и изберат такава рокля. Друго си помислям.

# 2 939
Точно. А Теа нямаше да изглежда толкова нелепо с нормален грим. Всъщност е много хубава, направо красива.

Общи условия

Активация на акаунт