Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 892
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 940
Харесвам да гледам момичетата в ежедневното им облекло. Така добивам по-добра представа за вкуса им към модата и естетиката и съответно- липсата на такъв. Но както красотатата е субективна, така и това, което ще се хареса на мен, за друг може да е нелепо.

# 2 941
  • София

Но типично за рускините, хванала се здраво за каквото може да ѝ повиши цената и здраво монетизира.

Тя си каза, че се подвизава в Уеба - worldwide person Simple Smile

# 2 942
А като говорим за тоалетите, това което направиха с Милена беше просто отвратително долно. Айде, че и облякли прозрачна рокля да го преглътнем. Но това, че и показаха задника беше брутално. "Гаврите с Милена да започнат СЕГА"! Отврат.

# 2 943
Повечето рокли са ултра грозни според мен. Не знам къде ги намират. 😁
С визитката прекалиха. Хубавото е, че повечето зрители я харесват. Ергенинът е достатъчно фейк, че да иска да се презентира мил и добър, и няма да се гаври с нея предполагам.

# 2 944
Роклята на екзотичното момиче/Валерия беше абсолютен фал
Напълно несъответстваща на фигура, излъчване, тон на кожа/коси, всичко

# 2 945
Елена от предния сезон каза, че не е харесвала роклята, която са я накарали да облече при представянето. Може би в началото наистина нямат думата как ще се появят.
И "подаръците" явно продукцията ги определя какви да са. Елена каза, че са я карали да подари на ергена домати, но тук вече тя дала сериозен отпор и стигнали до компромиса да му подари семена.

# 2 946
Даа. Състари я с поне 5 години. Ужасна, ужасна рокля. Интересно кой е наред да я облече. 😁

# 2 947
Кюстендилското Дзън-Дзън води всички класации по простотия, на която сме се нагледали в риалитита. Даже Теа пред нея придобива ореол на благородност и маниери. Неприятна ми е оная Мима ли е, Мери ли е - с двата развода.

От по-нормалните ни Нанка, ни Магда мога да харесам обаче. Преструвки, лицемерие. Биещи на очи филъри. Едната се плюнчи и облизва през две минути, другата преправя гласчето и лъже на килограм. Толкова голямо несъответсвие между визитка и изказвания пред ергена, при Нанка, че чак да се чудиш поне името й вярно ли е.

Шерминката и тя, да не се окаже, че само е прелетяла със самолета над Израел...

# 2 948
  • София
На новите визитки в инстаграм липсват сестрите. Тръгнах да си припомням роклите и забелязах, понеже точно техните и тази на Валерия ми харесаха най- много.

# 2 949
Може би, ако някой друг я носи, да стои по-добре. Но специално на Вал хич не ѝ отиваше.

# 2 950
  • София
Самата рокля много ми хареса, на сестра Габриела също не и отиваше, но роклята според мен е хубава. Другите до една бяха като асортимента на Меркари по баловете.
Все пак вкусове различни…

# 2 951
Да добавя, че някъде видях/прочетох, че пижамките/халатчетата и тази година ще са на Светлето Гущерова. Нямала търпение да започене сезона, та да ѝ видим творенията.

# 2 952
За мен най-красиви са Валерия, Васка и...Памела преди корекциите.

Киара и онази, дето взе последната роза са ми абсолютно еднакви. Заспало, тъпо изражение под два реда изкуствени мигли. Цър-Пър според мен е в образ ( изключая природната й нелицеприятност + изкуственото загрозяване).

# 2 953
  • София
Свежарка и хубавица е Надежда. Има много приятно излъчване.
На мен ми е пластмасова от бодене по лицето и със зле направен нос. И понеже не харесвам превзетата и изкуствена Щонова, а тя ми прилича на нея, съответно не харесвам и Надежда. Сори.
Имах предвид на цитираните снимки от хотела по-горе, там далеч не изглежда пластамсова. Сори.

# 2 954
  • София
Ако не е поставена под запрещение мисля че няма законови ограничения, виж морални…

Общи условия

Активация на акаунт