Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 182 548
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 3 030
Пам да вземе да гледа малко по-ведро на нещата , ужасно назидателен тон има .
“Хората , които са интелигенти доста често изглеждат странно”😂 , не скъпа , интелигентните хора имат реална преценка за себе си и не влизат в предаването . ( всяко правило има изключения , разбира се )

# 3 031
Ами те, тия сегашните, коя от коя по-странно изглеждат, а интелигентност за една няма да се събере, ако вземем всичката интелигентност, която притежават... На Пам мъдростите. 😁 Звучи като възпитателка в немски девически пансион!

# 3 032
Пам ли ви е съдник и мерило за интелигентност. Аз не я харесвам. Падна ми в очите отдавна. Аз не разбирам, социалните мрежи на разните му там участнички за мен не представляват никакъв интерес. Така например Капитонката прави ютуб канал, ама аз въобще не го следя.

# 3 033
  • София
На Пам живота и се върти около килата и това че е жертва. Пожелавам и от сърце да отслабне и да разбере, че хората не я харесват по съвсем различни причини. Само дето не знам тогава в какво ще се намери, понеже е много объркана и заблудена жена.
Скоро ми излезе някакво видео, че понеже не била слаба всеки я гледал какво си поръчва, всеки гледал яде ли десерт, и не знам си какво си още… ама на кой му пука какво ядеш бе жена.

# 3 034
Хайде сега да видим ще познаете ли от чия сватба е тази ракия. 😁
Скрит текст:

# 3 035
  • София
Мими?
Тя има 2 брака зад гърба си. А и  “Иванчо и Марийка”  е една очаквано добра комбинация. Simple Smile

# 3 036
Не е Мими. Ще подскажа. Една от участничките има татуирана халка на пръста си.

# 3 037
На Пам живота и се върти около килата и това че е жертва. Пожелавам и от сърце да отслабне и да разбере, че хората не я харесват по съвсем различни причини. Само дето не знам тогава в какво ще се намери, понеже е много объркана и заблудена жена.
Във визитката си Милена (парфюмеристката) каза нещо подобно — хората не я харесвали, защото била висока 1.80 или 1.85, не помня точно, и завиждали.

# 3 038

Християна е. А тя развела ли се е вече? Има профил във Фейсбук и като Стойчева https://www.facebook.com/xrisikn92

# 3 039
  • Варна
Скрит текст:

# 3 040
Tя тази какво няма татуирано.....?!

# 3 041
  • Down south
Вероятно "Ергенът" ще се събере с мадоната/  детската психоложка 🤣 или с онази моделка с извивкие и многото гаджета, отгледана в Израел Joy

# 3 042
Гледах Надкаст с Гълъбина. Много скучна тая жена, превъртях няколко пъти и се отказах. Но, според мен имаше потенциал за втора Елена или Александра.

# 3 043
  • София
Пам да вземе да гледа малко по-ведро на нещата , ужасно назидателен тон има .
“Хората , които са интелигенти доста често изглеждат странно”😂 , не скъпа , интелигентните хора имат реална преценка за себе си и не влизат в предаването . ( всяко правило има изключения , разбира се )

Да не говорим, че това е един изключително вреден стереотип, и изведнъж се оказва, че ако изглеждаш добре и нормално, не може да си интелигентна. В изявите си извън Ергена, Пам е не по-малко неприятна. Не само не е разбрала нищо от предаването и не е осмислила защо е нехаресвана, а продължава с назиданията и правенето на жертва. И аз й пожелавам да свали килограмите, за да не търси повече оправдание в тях, а да поработи върху характера.

# 3 044
А госпожицата от Тел Авив се казвала Анна Метушева? Май и Кукушев спомена нещо такова в коментара му. Значи няма Шармин, няма Шермин, няма Шери… Това си е Анчето.

Общи условия

Активация на акаунт