Лещи за очи - 9

• 26 710
  • 357
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! От къде си купувате лещи? Дълги години купувам от оптика, сега погледнах в сайта leshti.bg и виждам, че са много, много по-евтини.  Възможно ли е качеството да е по-ниско? Примерно да са произведени другаде.

# 151
  • софия
Разбира се, че са по - евтини, оригинални са , сигурни са. Има доста сайтове. Аз си купувам от Lensin. Пазарувайте спокойно!

# 152
  • 1st floor
За мен всички са под една шапка. 😬 Купувам от различни - където е по-изгодно. Не съм имала проблеми с лещите.

# 153
Бихте ли ми препоръчали марка торични лещи?

# 154
  • софия
При най-добро желание няма как да сме полезни. Ако прочетете темите, ще видите, че всеки е доволен и препоръчва   различна марка.
Не знам какви сте носили досега, какво искате да подобрите. Най - добре намерете добър офталмолог, да измери диаметър, кривина, точен диоптър (за лещи!) и тогава проба-грешка. Blush
За мен  лично решаваща е кислородната пропускливост на лещата, нося Alcon.
Но това, разбира се, нищо не значи за Вас.

# 155

Лещи, които за най-перфектното решение за някого, могат да са абсолютно неподходящи за друг. Затова производителите предлагат диагностични (пробни) лещи, които са безплатни за пациента, но се предоставят на очния специалист, който ще извърши прегледа и напасването.
Въпреки това много офталмолози не са наясно, че могат да се възползват от това.
В кой град се намирате, за да опитам да Ви насоча към някого?

# 156

Лещи, които за най-перфектното решение за някого, могат да са абсолютно неподходящи за друг. Затова производителите предлагат диагностични (пробни) лещи, които са безплатни за пациента, но се предоставят на очния специалист, който ще извърши прегледа и напасването.
Въпреки това много офталмолози не са наясно, че могат да се възползват от това.
В кой град се намирате, за да опитам да Ви насоча към някого?
Пловдив

# 157
  • 🌊
Пак аз😂
След недобре калкуирана рецепта минах при друг офтамолог, който ми калкулира правилно лещите, препоръча ми Biofinity Toric, каза откъде онлайн е най-изгодно да се вземат и т.н., но имам въпрос.

Досега не съм носила лещи, не знам дали е моето нешо, но изглежда като толкова удобно решение при спорт. Чисто като поддържка какво ми трябва? Контейнерче, разтвор за лещи, апликатор - пропускам ли нещо?

# 158
  • софия
Апликатор никога не съм имала. Овлажняващи капки.
Във всяка чанта  контейнер с разтвор, ако се наложи да се извади лещата спешно. Резервен комплект еднодневни лещи.

# 159
Пак аз😂
След недобре калкуирана рецепта минах при друг офтамолог, който ми калкулира правилно лещите, препоръча ми Biofinity Toric, каза откъде онлайн е най-изгодно да се вземат и т.н., но имам въпрос.

Досега не съм носила лещи, не знам дали е моето нешо, но изглежда като толкова удобно решение при спорт. Чисто като поддържка какво ми трябва? Контейнерче, разтвор за лещи, апликатор - пропускам ли нещо?
От къде според офталмоложката е най- изгодно да се купят?

# 160
След 15 години носене на лещи, последвани от други 10, в които ги носех ограничено, а нося предимно очила, сега, ако искам да остана с лещите цял ден, на следващия съм с конюнктивит. Дали трябва да започна схема за адаптиране на очите, както беше при въвеждането им? 🤔С Биофинити съм, можех да ги нося денонощно без оплаквания, но вече не мога нито тях, нито други.

# 161
  • 🌊
От къде според офталмоложката е най- изгодно да се купят?
Аленса, чувала съм за тях и от познати, които носят лещи

# 162
  • пустинята Гоби
Souk81, аз бих сменила лещите. Според мен се консултирай с лекар, какво да правиш, не експериментирай. Почини си малко щом ходиш предимно с очила, иди на лекар и после ще решиш какво да правиш.

# 163
Аз не съм въвеждала плавно( не знаех) и не съм имала такива проблеми.Лекар да каже.

# 164
  • софия
Ленсин редовно дават такъв, да знаете!

Общи условия

Активация на акаунт