Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 708
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички родили мами и бързо възстановяване! Много здравички да са бебоците и с много късмет!

Аз бях болна в 37 седмица и ударно се наливах с горещи напитки + мед, лимон и джинджифил, започнах биозин мама и физиологичен разтвор за носа, гърлото успях да го спася, но хремата ми отне точна седмица, за да я излекувам напълно. Правих и нагревки. Много неприятна ситуация, като цяло.
Между другото ми е преведен болничният за януари.

# 181
Тони, честит да е Виктор! Да е здрав, палав и игрив и нека с лекота извоюва всяка победа в живота си! Бързо възстановяване и да разкажеш как мина, като се окопитиш.

# 182
За хрема,гърло,кашлица много ми помагат инхалации с лайка и сода.

# 183
Добре е дошъл Виктор, Тони! Да бъде здрав и да ви бъде гордост, а на теб бързо възстановяване и още по-бързо да ти влязат в норма всички показатели! Heart

Ивон, може би е късно за смяна, но аз бих потърсила алтернатива. Неприемливо е това; тази женица бих я навряла и нея там, дето слънце не огрява...
Иначе дават направление за хоспитализация (нищо, че е елктронно, дават го и на хартишка, нали сме в ХХв още); и една т.нар "обменна карта", която я намирам за 2 пъти по-ненужна. Та сигурно не ти е издала нищо, защото тя ще изражда, но на твое място бих поставила много ребром всички тия въпроси.

# 184
Аз нямам хартишка Simple Smile те така или иначе не ти я гледат .

# 185
Честито бебе Виктор! 💙 Да е здрав, а на мама бързо възстановяване!

Моето направление за раждане е от 4.01, но както нямам изгледи за раждане, ще трябва да го преиздадат. И понеже се следих в една болница, а ще раждам в друга, знаете ли кой преиздава направлението ако се наложи?

# 186
Честитоо, Тони! Да е здрав малкият победител! Hug

# 187
Никой няма да те върне без направление. Мисля, че даже самата болница може да си го преиздаде. Споко!
А такава карта за проследяване имам, но в нея няма нищо полезно освен кръвна група и СПИН, та не мисля, че и това е от значение.

# 188
Моето направление за раждане е от 4.01, но както нямам изгледи за раждане, ще трябва да го преиздадат. И понеже се следих в една болница, а ще раждам в друга, знаете ли кой преиздава направлението ако се наложи?

И аз съм така. Проследяващия ме по зк, каза че той ще преиздаде, ако има нужда.
Но пък от б-цата, в която ще раждам ми казаха, че и да не преиздаде, те ще се погрижат, така че не е такава драма.

# 189
Никоя болница няма да ни върне все пак сме осигурени

# 190
  • София
Честити бебоци! Не се включвам особено често, но попрочитам.
За направлението, няма страшно. Във всяко спешно го издават, като постъпите за раждане. Аз самата съм с термин - утре, но моята госпожица няма никакво намерение да излиза. Много ви се радвам, как тръгнаха бебоците. Успех Simple Smile

# 191
Ивон, нормално е да си бясна🙄, не знам какво да посъветвам, но на докторите им е пределно ясно, че е нормално да се притесняваме и искаме да ни обясняват всичко

# 192
За бях приета по спешност миналата седмица за задържане, в болницата в която ще раждам (тоест и тя работи там попринцип) и ми казвало че ако имало нещо наложащо, притеснително щял да сподели лекаря който ме прие тогава, тъй като тя после го попита, тъй като както казах беше в отпуск 🙄но той ме прие, после никой не ме преглежда нито с ехограф, нито с вагинален… само тонове, на които не им излизаше че имам контракции а аз имах болки долу менструални, които отиваха към кръста. Тя в крайна сметка след като й казах че за мен е неприемливо това да нямаме никакво инфо актуално за бебето, тя каза ами тогава ела утре сутринта. Значи можело?! Ух хич не ми се искаше да ме ядосва конкретно тя, така съм се клела в нея, колко е хуманна, добра, добросъвестна…..

# 193
Честито, Тони! Да е много здрав и послушен!
❤❤❤ Ще разкажеш как мина

# 194
Ивон пиши утре.

Общи условия

Активация на акаунт