Февруарчета 2024 -Тема 12

• 45 685
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Леле Тониии, поздравления и бързо възстановяване.
Спомням си колко беше притеснена за всяка дреболийка в началото и колко уверена и силна стана към края. А сега вече си МАЙКА ❤️

# 166
Добро утро, мадами. Я кажете. Аз я втасах пак докато доктора ми го няма. От снощи съм болна, мъжа ми ме разболя. Много ме боли гърлото, някакъв лепкав секрет, много слаба хрема засега. Пръскам тантум верде и хомеопатия, но тази сутрин ми е по-лепкаво и по-зле. Явно е гадния грип...а съм почти 38 седмица .. вие какво пиете? Ако ще и бабини илачи. А следобед ще тичам при личната Sad

Аз бях по същия начин препоръчвам ти да пиеш Биозин Мама, вземи задължително бонбони на Кармолис и сироп Проспан пих аз .. Бързо възстановяване ти пожелавам ☺️

# 167
Да, и аз си спомням Тони колко беше плаха и притеснена, а в края все по-често се налагаше да ни успокоява тя. 🌺 А вече ... щастлива мама на бебе Виктор!
Честито, Тони! Бъдете щастливи и спокойни заедно! 💙👣 Когато имаш време, сили и най-вече ако имаш желание - разкажи как мина. Бързо възстановяване!

# 168
Тони, честито щастие! Малък Виктор да расте здравичък и много щастлив Heart

# 169
Тони честито Simple Smile човека хич нее дребничък поделавам му на Виктор да е победител .

Ивон не знам мила какво да ти кажа за съжаление Sad Кофти ситуация доста

# 170
Честита радост, Тони!
Да бъде здрав и честит Виктор ❤
Бързо възстановяване ❤

# 171
Добре дошъл на Виктор! Да е жив и здрав! Пожелавам ви много щастие и бързо възстановяване на теб, Тони!
Честито на всички новоизлюпени бебенца и техните мами! Бъдете здрави! ❤️💙

# 172
Браво Тони😍😍😍
Честито бебче,да е здрав и много усмихнат!!Много щастие и късмет пожелавам и да се възстановиш бързо🤗

# 173
Честит Виктор прекрасен! Бъдете много здрави Тони❤🙏

# 174
В 8:42 днес се роди Виктор - 49 см, 2980 гр. Обичам го!
Благодаря на всички тук за подкрепата!
Честито,Тони! Живи и здрави бъдете и бързо възстановяване!

# 175
Тони,честит да е Виктор!💙Да е здрав,много весел и успешен във всичко!На теб много бързо възстановяване и много гушки с бебето!🍀🙏🏻

Ивон,не може ли да отидеш на друг лекар просто,за да пи направи ехограф!Аз бих направила така.Дори на частно,20 дни си е много време.Дори да е при друг док,просто се уговори за твое спокойстие!🍀

# 176
В 8:42 днес се роди Виктор - 49 см, 2980 гр. Обичам го!
Благодаря на всички тук за подкрепата!

Честит Виктор! 🩵
Бъдете здравички и благословени!

# 177
Тони, честит и здрав Виктор! Надяваме се, че вече си една идея по- спокойна🤗💙🤱. Бързо да се възстановиш и споделиш!

# 178
Добре дошъл, Виктор! 💙🎉💙 Честито, Тони, бързо възстановяване! 🥰

# 179
Добре дошъл и много здрав да е бебе Виктор Blue Heart , заедно със мама! Flowers Tulip
Честита радост, Тони, всички препятствия и тревоги да са зад гърба ви! Бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт