Февруарчета 2024 -Тема 12

• 47 576
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Аз си пиша тука, че ми е по- удобно. А и идвам само да мрънкам. Sad
От всичките доктори, които обиколихме днес, само притеснения и препоръки за още прегледи. Много съм се напрегнала, ама много! Ако ви покажа как ми е нареден календара до края на месеца, то са само преглед след преглед, понякога по два на ден... По- лошото е, че не са само за мен, а и за голямото дете... Само таткото се държи още, да видим до кога.
Много ми се скапа всичко днес и направо си почвам с депресията от сега Sweat Smile А имах очаквания да е приятен ден.... къде ти.

Както всички обясняваха и ме навиваха за секцио, сега ще пробваме нормално. Аз не съм се движила от август, само подпирам дивана, как ще се справя не знам. Никакви мускули нямам останали. То бебето не било голямо и да предизвикваме със свалянето на серклажа. А кой ще го роди това бебе, бе, хорааааа.. Свиквам с мисълта за секцио цяла бременност, сега трябва да сменя плочата и да се подготвя за нормално. Така исках, ама много ме е страх от усложненията, които заради двете ми операции са силно възможни. Пфффф! Не ща да ходя в реанимация, хора!!! Искам да си гушкам бебето спокойно и без драми и усложнения.
А даже и упойка не се знае дали ще могат да ми сложат с това нормално, заради кръворазреждащите. Усещам как ще се моля на анестезиолога.... дано имам късмет.

Спирам до тука, че да не напрягам и вас... Помрънках.

# 571
sd.ad, защо така се промениха нещата?!
И, в крайна сметка, ако вече е потвърден плана за секцио, не можеш ли да настояваш?

# 572
Мога, те си ме питаха хората. Обсъдихме плюсове и минуси, просто е много комплексна ситуацията и май страха ми от секциото надделява.
Бях много честна с лекарите и те с мен, няма гаранции кое ще е по- леко. Общо взето си стискаме палци...
Много ми е объркано всичко. Ужасен ден е просто, ще изчакам да попремисля нещата на трезво, ама лошото е, че не мога да отделя много внимание заради другите грижи и не знам и аз на къде да хвана... Sweat Smile

# 573
И аз съм във Вайбърската група. Да знаете, че новите нямаме история от чата и започваме на чисто.Relaxed

@sd.ad Не се притеснявай за нормалното! Аз бях много надъхана, за нормално, бях чула, че АГ която ме следя (при първата бременност) към края плаши бременните за секцио, а категорично не исках. Бях чела за плюсовете и минусите от нормалното и естествено за нормалното са много повече +. Отидох си в държавната и с 300 зора родих нормално, много кофти беше, обаче самата аз бях много горда от себе си и измъчените акушерки много ме поздравяваха. "Браво момиче, дойде за нормално, роди нормално!". Отсреща едно момиче роди за 10 минути. Сложиха ни в една стая, всички идваха да я проверят, защото била най-викащата в този ден. Крещяла, а и самата тя ми разказва, защото бяхме в една стая: Искам секцио, режете ме! Карала се на мъжа си, на АГ (понеже платила за избор на лекар) и като цяло беше много смешно. Аз не съм я чула, страдах си там и си напъвах. Човека, който най-много псува, крещя и нареждала мъжа си и майка си по телефона роди най-бързо и безболезнено. Аз се възстанових много по-бавно, а тя след раждането ходи да се крие в тоалетната да пуши. Smile Пълен пич както се казва.
Иииииии въпреки това, ей го сега съм навита пак за нормално. Пък си имах шевове даже не знам колко, вътрешни. В момента АГ ми е подозрителен, защото усещам, че ще иска да ме подхлъзне да съм секцио (писах по-назад цялата драма) и на своя глава мисля да не го слушам и да си отида, когато преценя аз за нормално раждане в болницата. Накратко в 39г.с иска да ходя да ми предизвикват раждане, а до момента само ме хвали, че всичко ми е в норма. В петък съм на тонове и ще го видим какво ще измисли..

# 574
Да, Иве, помня че писа по-назад за тоя шарлатанин-търговец. И мен ме притеснява нормалното, още повече заради очите, сърцето, миомния възел, и увитата пъпна връв, ама ще се пробвам..ако се закучат нещата, ще разчитам на трезвата преценка на док (която познавам от кажи-речи малко повече от месец....)
Та, наистина, преспи го туй решение, или по-скоро намерение, sd.ad, и скачай, пък каквото-такова Simple Smile

# 575
Само да ви кажа че темта ми за упойки от 21 година не важи , да си знаете 😀ако ще носите стари като мен

# 576
Бочи, имаш ли дата за секциото вече?
И каква упойка използва Вецев?

# 577
то не я ползва Вецев а каквот реши анестезиолога. Казаха ми че на място решават. Утре ми е секциото

# 578
Оле, ти вече си в Шейново ли?
Как е? Как си ти? Какво ти правиха днеска? Храна, вода.. докога ти казаха, че може?
Разкажи малко, моля! 🌸

# 579
Иве, благодаря ти, ама мен не ме е страх от нормалното, по- скоро от секциото изпадам в ужас. Просто след предното ми раждане, което нанесе такива щети, че ги поправяхме с две операции, вероятно по- добрата опция за мен е секцио. Общо взето има шанс да стане същото като преди, но има шанс да мине и добре и ако мине добре, ще е по- добре за мен от операция. Ама никой нищо не може да ти гарантира и чуденката ми е голма. Навиваха ме за секцио, сега изведнъж ме подкрепиха за нормално и се чудя дали защото наистина е възможно или просто са склонни да си експериментираме заедно Joy Много не искам да ходя в реанимация и просто искам този вариант, обаче никой не може да ми го гарантира.
Надявам се се разбира какво искам да кажа, че в главата ми е каша Sweat Smile

Ау, Бочи, ти си там вече, успех, леко да мине!

# 580
Мерси , не се страхувай . И мен ме е страх казах да ми дадът успокоителни утре .

Иначе  настанявах се 2.5 часа , храна до 7 ама ще прескоча малко  и вода до 12 , после може само да жабуриш и да плюеш . сутрин в 5:30  дават Ева кю
аз сега се облякох и отивам до магазина.
Правиха преглед , тонове , кръвни
и 5 тона бумаги

# 581
Извинявай, че така те разпитвам, но сутринта като ти дадат тази свещичка и ходиш до тоалетната, нали.. после ще имаш ли време зс душ? И предварително ли те свалят е реанимация да си занесеш куфара там, или? Изобщо каква е сутрешната организация? Предполагам преди 8-9ч няма насрочени операции, та от 6 до 8 в най-добрия случай са си 2 часа. Къде чакаш през това време?

# 582
не си сваляш куфар , ти нали си в вип от преди това , там си го оставяш , взимаш само превръзки еднократно бельо , зарядно и вода с шоколад.
Друготоси остава в стаята. Чакаш си в стаята , викат те , ние утре сме 7 за секцио планово при разни лекари така че може и в 12-1 да родиш не се знае 😀 имаш си време за душ да

# 583
Благодаря, Бочи! Успех ти желая утре! 🙏☀️

# 584
Успех! Дано мине леко! А възстановяването на всички мине по-бързо от очакваното. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт