Февруарчета 2024 -Тема 12

• 47 559
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Бочи и от мен здраво стиснати палци🙂

# 586
Успех, Бочи! На мен даже и свещичка не ми дадоха, а за ядене като за последно снощи получих боб 😂 смях.. ама всичко е наред де. Поне за сега. Успях да ида 2-3 пъти по малко през нощта и като цяло почти нищо ме ядох вчера, та се търпи.
Иначе да се похваля и тук.
В 11:02 се роди Матео. 3.320кг и 49см. Доста ми е грозничък, надявам се утре като ми го изкъпят и пооправят да заприлича на човече. 😁💙

# 587
Честит да е Матео! Господ да го пази и мама бързо да се възстановява! Heart

# 588
подпухнало е детето Simple Smile Ще се оправи 🥰Аз знам че и тука вероятно ще тупнат някоя леща или боб и си взех сьомга и картофи , киноа с домати и маслини.

# 589
Бочи пожелавам да мине леко и както подобава,успех🤗

# 590
мерси момичета и на вас да ви се връща който още нее родил 🥰

# 591
Честити Александър и Матео!💙💙
Да са много пухкави и гушливи!🍀
На Вас,момичета бързо възстановяване!🙏🏻
Бочи,успех утре!🙏🏻🍀
Аз ден с бях на тонове и бебката не беше доволна,че се я овързали с тези колани и такива шутчета набиваше на горните колани!Сама съм си се смяла!😂
Вече съм в 38 и 5 и докато преди няколко седмици се молех да си поостане още малко,за да нададе,сега вече се чудя дали въобще ще иска да тръгне естествено!Няма разкритие,няма контракции!Ще пише и във Вайбър групата,но още навика ми тук надделява!😂

# 592
В 11:02 се роди Матео. 3.320кг и 49см. Доста ми е грозничък, надявам се утре като ми го изкъпят и пооправят да заприлича на човече. 😁💙
Честито бебче, нека е с много късмет и да расте много здрав, на мама бързо възстановяване.

# 593
Секцио ли бяхте или естествено ?
Успех, Бочи! На мен даже и свещичка не ми дадоха, а за ядене като за последно снощи получих боб 😂 смях.. ама всичко е наред де. Поне за сега. Успях да ида 2-3 пъти по малко през нощта и като цяло почти нищо ме ядох вчера, та се търпи.

# 594
Секцио. Второ по ред. Ще разкажа и за това, но по-натам. Нека минат и другите момичета с второ секцио да видим коя как го е понесла.

# 595
Бочи, успех, дано си от първите утре 🙏🍀😊
sd.ad , на какви съдоразрецждащи си и в коя седмица? Аз съм в 36+1, до 34 пиех аспирин, до сега бия Фраксипарин, ще спирам инжекциите другия четвъртък в 37+1, тъй като бебето е влязло хубаво и съм със скъсена шийка. За сега без разкритие. За спинална и епидурална е хубаво аспирина да е спрян близо месец преди раждане, а фраксипарина поне 12 часа преди момента. Мен ме готвят за естествено като първия път, но не можели да ми обещаят налична епидурална..днес ми го казаха. И откачих. Бебо е 2750, за две седмици е качил половин кг. Ако остане до термин отива към 3700-3800...а аз не съм от едрите, от сега все едно с ластик са ме стегнали над триъгълника и съм подута и там и между краката ....

# 596
Добре дошъл, Матео! Бързо възстановяване на мама! Blue Heart
...Вече съм в 38 и 5 и докато преди няколко седмици се молех да си поостане още малко,за да нададе,сега вече се чудя дали въобще ще иска да тръгне естествено!Няма разкритие,няма контракции!Ще пише и във Вайбър групата,но още навика ми тук надделява!😂
Ооо и аз нямах никакви ама НИКАКВИ симптоми при първата бременност, докато в 3ч не почнаха контракциите. Чудих се дали са истински, затова си изтеглих приложение, смята там приложението и в един момент реших да будя бъдещия татко. Тогава явно съм отишла рано, трябваше и аз да си ударя един душ, да си поседим вкъщи... сега не мислим да бързаме.

# 597
Успех, Бочи, леко раждане и бъди спокойна, всичко ще е наред ☺️

# 598
LaFilleDeLaMer, аз съм само на фракси, но АГ иска да ги спра 48ч преди раждане, за да не създавам проблеми и кръвопролития Grinning  Ще се пазаря аз с анестезиолога, няма как, дано се смили над мен. Че не знам ако не стане с предизвикването как ще нацеля 48ч. Иначе се пада в 37+5 или 6 да ги спра. И магнезия тогава казаха. А хематолога каза 24ч само преди това. Ще видим.
Аз преспах над новостите от вчера и сега имам други притеснения Joy Ако шийката не е подходяща за предизвикване след свалянето на серклажа, което мисля, че ще стане и чакаме да тръгне нормално и при мен мерките на бебето ще станат такива.... та май хич не е ясно какво и как ще раждам аз. Ще трябва да приема, че ще йма момент на изненада до последно май, май Joy

# 599
sd.ad , кога свалят серклажа, ако е след 37г.с. явно те готвят за секцио, иначе причина няма да е след това. Моята хематоложка каза десет дена преди термин и 24ч. преди секцио се спира фраксито. Но като чу, че съм за естествено и си искам епидуралната ми каза да прецени АГ кога да спра инжекциите според шийка и разкритие. Вчера минах преглед, имам си контракции болезнени и скъсена шийка, бебо е слязъл, но нямам разкритие. Пия магнезий до сряда, бия инжекции до сряда и край. Тогава свършвам 37 г.с. И после вече когато реши човекът да се появи. Ако кръвните ти показатели са в златни среди от към коагулация мисля, че спокойно могат да се спрат инжекциите. Слушай си сърцето и го прецени сама, каквото ти е усещането и нагласата. Лекарите ще те подкрепят и за двата варианта 🤗🥰🍀🙏 Тук бебчо е 2750 в 36+1, расте по половин кг. За две седмици...ако изкарам до термин отива към 4 кг,  а аз още от сега усещам стабилни болки и напрежение и съм подута отдолу ...И като казаха, че може да не стигам до епидурална и ми прокапаха сълзите 🥳🤣🤭😊

Общи условия

Активация на акаунт