Февруарчета 2024 -Тема 12

• 47 539
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
38+1 май го сваляне, но с идеята, че ако се получи веднага 3-4 см разкритие и оставам да си раждам. Ако не, си ме пращат вкъщи. Аз съм сигурна, че разкритие няма да има, та затова го мисля. Предния път преносих, родих в 40+, та въпреки всичко и сега е по- вероятно така да стане, отколкото да родя в 38г.с. Но всичко е в кръга на вероятностите.
Иначе като мерки, в 35г.с. - 2700, та ако стигнем до 40г.с. д-то ми ще види сериозен проблем Joy Joy

За кръвните, добре са, ама нищо не разбирам, та няма да имам грам спокойствие да ги спра 10 дни по- рано. Аз за 2 се мръщя и чудя дали ще е ок Laughing
Спирам да го мисля, че сега ми предстоят по- важни неща и само се напрягам допълнително от това Sweat Smile Каквото стане в крайна сметка, не мога да контролирам всичко 🤷‍♀️

# 601
Момичета отстрелях се аз. Девойка завидни 3690 гр , 52 см.
Име утре. Теглото е шок 😀Но колкото я мериха вчера на приема толко е роди с 20 гр разлика.
Ще опиша повече по натам

# 602
Честито, Бочи! Почивай сега! 🌷 Бързо възстановяване!

# 603
  • София
Честита бебешка радост 🥰

# 604
Поздравленияяяя 🩷

# 605
Браво на всички мами и добре дошли на малчуганите! ❤🐣

# 606
Здравейте, момичета ! Днес бях на преглед и малко се притесних ... В 35+6 ,утре влизам в 9 месец . Бебето вървеше няколко дни напред , а днес казаха две седмици напред 3100гр. Питаха ме имала ли съм инфекции или диабет . Надявам се с бебка всичко да е наред.

# 607
Честито бебе! Да е здрава, щастлива и с много късмет! А на теб скорошно и безпроблемно възстановяване 🍀

# 608
Честито, Бочи! Чакаме името и да разкажеш как е минало!

# 609
Момичета расказвам как мина.
Вчера си наших ( извинете ама тва си беше чисто нашиване ) мелилакс, страдах 3 часа , после си уж легнах , изобщо не можах да спя беше супер неудобно и съм спала от 4:30 до 5:30 , после си говорихме с още две мацки от форума и в 9 ме викнаха за секцио . помолих доктора да съм първа ако може че да не ме хващат параноите. Вкараха ме в операционната , почнах да треперя , сложиха абокат и спинална , упойката не беше приятна но не беше и страшно ( вечерното нашиване боля повече ) веднага получих мравучкане, сложиха катетър . всичко изтръпна  и ми стана лошо. Падна кръвното 80:40 и почна да ми се гади и да ми заглъхват ушите. Наслагаха разни неща , и дадоха кислород . Мина след 10 минутки . Усещах си как се ровичка но просто допир нищо повече.  Гадно беше изваждането щот ми натискаха скандално корема ноооооо се забрави веднага като я чух как плаче . Завидното тегло и см още ме шокират . После ме шиха и вече 3 часа не си усещам краката , започвам по лека лека. Болка се появява но те и натискат като за последно и все пак вливат скапаното окси .
родих при Вецев

# 610
Честито бебче,Бочи!Да е здрава,пухкава и мнооого гушлива!🩷Бързо възстановяване на теб!🍀🙏🏻

Момичета,имам въпрос.Когато кърмихте давахте ли вода или други течности(чай) допълнително или кърмата си съдържа всичко необходимо?И още един,с каква лимонена киселина почистваха стерилизаторите си от котлен камък?

# 611
Не съм давала вода с първото и сега с второто не давам.Кърмата съдържа 90% вода,излишно е да се дава вода,която само запълва стомаха и така бебето ще получава по-малко хранителни вещества и няма да наддава достатъчно.

# 612
Момичета отстрелях се аз. Девойка завидни 3690 гр , 52 см.
Име утре. Теглото е шок 😀Но колкото я мериха вчера на приема толко е роди с 20 гр разлика.
Ще опиша повече по натам
Честита бебонка! Да е много здравичка, на мама бързо възстановяване! Това, в коя седмица е секциото, защо си толкова шокирана от килограмите Simple Smile

# 613
Мария кърмата си съдържа всичко необходимо за бебето, няма нужда от вода и чай. Кърми си на поискване в началото, за да ти се регулира производството на кърма и ще ти е мирна главата. Вода/чай само раздува стомахчетонбез да допринася за нищо. До шесто месец спокойно няма нужда от вода.

Честито, Бочи!

# 614
Може да нямат нужда от вода, но имат нужда от промивка на устната кухина! Моята как като беше на 1 месец ( изцяло на кърма и нищо, ама абсолютно нищо друго) и се появиха гъбички в устата. Педиатърката ни обясни че това се получава като се задържа по малко количество храна ( кърма) в устата. Затова и препоръката на докторката беше да давам по малко вода след всяко хранене с цел промивка на устата и повече не сме имали този проблем.

Общи условия

Активация на акаунт