Февруарчета 2024 -Тема 12

• 44 613
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Честити бебчета и на двете Ви Julia N и Sivona,  да са много здравички! Много бързо възстановяване! Simple Smile

# 646
Честито и от мен на Сивона и Бочинка! Нека бебенцата са безкрайно щастливи! Heart Heart

# 647
Леле, колко много бебета!!!
Честити рожби на всички 🥰. Бързо възстановяване на майките! ❤️🍀

# 648
Оле за 1 ден какво се случи?! Smiley Честито на всички мами, бързо възстановяване момичета, вие сте силни! Two Hearts Да са здрави бебчетата и бързо напасване с тях!

# 649
Честито на всички ❤❤❤ да са много здрави малките и бързо да се прибирате вкъщи!

Аз днес цял ден рева… трябва да ме приемат в болница, за да ме следят, тъй като преносвам. Реално тоновете на малкия са добре, при мен няма никакви неразположения, но такава била практиката. И тъй като ми е първо раждане някак си се надявах да е от онези магичните и да тръгна сутринта към болницата и до обяд да гушкам бебе 🥹 а сега като знам, че ще ме гледат някакви хора, че ще ми набият системи, и че ще съм в пълен дискомфорт, докато се появи човека ми отнема цялото вълнение да се случи. Знам, че са бели кахъри, но новината направо ме сломи, а като знам, че може и да лежим и по-дълго евентуално заради някакви антибиотици съвсем се побърквам.

# 650
Честито на всички мами , да са ви здрави и много щастливи момиченцата! 🍀❤️🥰
Колкото до кърменето, с първото ми дете педиатърката каза да давам по малко вода да си изплакне устата. Но пък ми се падна бебе,което не искаше нищо друго в устата си,освен млякото на мама. Като захраних дори не пропи вода и беше сложно положението. Поне не успя да развие млечница, правех опити с марличка с вода да измие езиче и бузки. Пробвах да давам и чай от копърено семе за колики, но и там без успех, единствено с малка лъжичка или капкомер имаше шанс да глътне нещо.

# 651
Включвам се след вчерашната раждане - беше предизвикано нормашно раждане по медицински причини. Влязох с 2 см разкритие с много леки контракции на 8.02.. на 9.02 в 6 часа ми сложиха окситоцин и ми скуката мехура.. няма да лъжа, беше ужасно, но се издържа - за кратко е... при мен разкритието се получаваше бързо и поносимо, като на 5 см сложихме и упойката, благодарение на която успях да си почина около час.. след около час започнах пак да усещам контракциите, които се засилваха все повече и повече.. удържат до 9 см, където станаха непоносими и сложихме отново от упойката... от 9 до 10 см стана  бързо и поносимо като болка, и на 10 влязох в родила зала. Трудно стана излизането на бебока, тъй като аз съм с тесен ханш, почти не усещх контракциите, за да напъвам качествено ии се поизмъчихме всички.. накрая ми направиха епизиотомия и бебока излезе.... първата вечер го дадохме, понеже аз не бях спала 2 дена, въртене ми се главата от упойката и получих алергична реакция към глюкозата... не бях в състояние да я гледам..днес съм доста по-добре, тя е до мен - гушкаме се, мъчи се с гърдите - засега нищо... и едвам си сядам на дупето заради шевовете- пръскам с цикатредина и се надявам бързо да де оправят нещата... та, това е от нас засега, дано да съм ви била полезна с нашата история.. наистина обаче всичко се забравя, след като гушнете това малко щастие... стискам палци за всичко, на които предстои.. това, което ме нахъсваше, специално за нормалното раждане, беше, че ще е един ден болка и после ще се наслаждавам на детенцето... така и стана.. успех ! Heart

# 652
Честити девойки, Sivona u Julia! Gift Heart Браво на вас, бързо да се възстановите! Flowers Four Leaf Clover

# 653
  • София
Честито на всички майки героини...Моето чакане си продължава  40+3. Поне първи ден след грипа нямам хрема и опити за кашляне...най-накрая светлина в тунела, че вчера 2-3 пъти влязох в такива ужасни серии на кашлица, че се разплаках от безсилие. Нервите почват да ми идват в повече вече...искам си бебето...

# 654
Много спокойно стана! Само аз ли не съм родила? 🤪😀
Шегувам се! 😀

Родилите в Шейново биха ли казали каква е ситуацията с таткото - кога, къде и за колко време вижда бебето?

# 655
[quote author=Anastasiya.glam
При мен таткото дойде веднага след като ме зашиха да види бебето даже поседя и го погушка и ни направиха снимки Simple Smile

# 656
може да го види до 2 часа след раждането.
за малко се вижда.

# 657
  • София
Анастасия, пак е от рецепция, слагам в скрит текст, за да не спамя.
Скрит текст:

# 658
Честити бебчета да са ви живи и здрави , много да ви радват . 🎉❤А вас бързо възстановяване! 😊

# 659
Много спокойно стана! Само аз ли не съм родила? 🤪😀
Шегувам се! 😀

Не само ти,и аз не съм!😁
Наистина стана спокойно,вече тези с бебоците хич не им е до писане,а може би нямат и физическото време!Все още пера и подреждам,днес вече подготвих леглото,а една дама тук беше каза,че щом го подготвиш и раждаш!😂

Общи условия

Активация на акаунт