Февруарчета 2024 -Тема 12

• 44 627
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Ponyy и buhtichka88, честити да са Натали и Ирина! Бочи, честито и на теб, и тук!
Да са ви здрави госпожиците, а на вас бързо възстановяване!

# 631
buhtichka88, честита и здравичка Ирина, на мама бързо да се възстанови❤🤗

# 632
Честито майчета, да са ви живи и здрави бебоците!

Да ви се оплача, моята лекарка си е счупила ръката и направо ми се плаче, само си манифестирам, че всичко ще е наред ... аз съм с термин 14.02 и без никакви позиви за раждане. Всичко пробвах- разходки, стълби, топки за скачане, люто и т.н. безрезултатно...

# 633
Здравейте, момичета! Покрай изписването и напасването вкъщи не съм поглеждала в темата. Искам да честитя на всички родили мами, а на останалите, които тепърва ще изживеят емоцията, да пожелая здрави и пухкави бебчета и скорошно възстановяване! ❤️

# 634
Честити да са Натали и Ирина, на мамите бързо възстановяване и скоро да се гушкате с бебките❤️❤️

# 635
Еха,две бебки!Честити Натали и Ирина.Да са здравички,гушкащи и много успешни хора!🩷🩷
Момичета,на Вас бързо възстановяване,за да се гушкате скоро!🙏🏻
Аз пак да си кажа,че утре официоално ще съм в 39-та седмица,а бебка няма никакви изгледи да иска вече да се появи!😮💨
Даже днес прибрах багажа в куфара и ми остана само козметиката,но нея си я ползвам,та ще я добавя последна!
Не се спирам тези дни,усещам се на моменти тромава,като тюлен и това е!Никакви индикации за раждане!Започвам и аз утре да клякам,да лягам,да се гушкам!😂
Момичета,мерси за помощта за кърмата и течностите!Друго е да ти го каже някой минал вече през това!🙏🏻

# 636
Добре дошли на девойките! Gift Heart
И честито на мамчетата, бързо да се възстановите!

# 637
  • София
Честити бебки 🥰 Да са много здрави и благословени ☺️

# 638
Момичета, кръвното ми още се вдига, сега беше 160/95. Дали е нормално след секцио и спинална упойка.

# 639
Честити да са Натали и Ирина и много здравички! Бързо възстановяване мамчета!

Ponny, спокойно нали си под лекарско наблюдение, те не ти ли казват дали е нормално?

gabikat, в същото положение съм и аз Simple Smile

# 640
От началото съм с вас и плача и се радвам и всичко съпреживявам. Честито момичета, а на очакващите мами - още малко ♡. На 6 Февруари се роди моята радост, моето щастие, моята дъщеричка. Секцио 39 г.с. 3300, 50 см. Сега лека по лека ще и купя всичко, защото до онзи ден нямахме нищо. Сега разбрах какво е щастието. Това ми е второ секцио в рамките на 1 година (със случая преди няма да ви занимавам). Износих си беба, на първия ден още скочих като коза, вече съм 4ти ден съм забравила че имам операция. Беше дълга операция, също сраствания. Но като чух как изплака и ми я показаха ми беше вече... Преди спиналната треперех и ревях, по скоро виех, но няма нищо страшно ♡. Леле, за пръв път в живота си усещам щастието.

# 641
Момичета, днес в 13.00ч се роди Божидара, естествено, но предизвикано.. ще разказвам

# 642
Julia N и Sivona , честити да са ви бебките....мнооого момиченца се раждат, браво. Бързо да се оправите момичета🤗

# 643
Хора,толкова е яко вече….една по една започваме да регистрираме бебоци!😍
Честити девойки,момичета!🩷🩷Да Ви радват и да са здравички,а на Вас много бързо всичко да минава,за да се гушкате с бебоците!
Ponyy,не се притеснявай изобщо!Под наблюдение си,а в болниците имат медикаменти,които много бързо ще регулират кръвното ти налягане,наистина бъди спокойна!Плюс това е по-добре да си с високо от колкото с ниско кръвно след операция,често това е нормален отговор на организма!🍀🙏🏻

# 644
Честито Момичета 🥰

Общи условия

Активация на акаунт