Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 772
  • 788
  •   1
Отговори
# 540
При нас и без да правя поръчка, ако попитам, ми дават цената от сайта в Дъглас.

# 541
При нас и без да правя поръчка, ако попитам, ми дават цената от сайта в Дъглас.
Къде е това? Simple Smile

# 542
Macadamia, от Дъглас само онлайн до удобен за мен магазин.
Почти винаги цената онлайн е по-добра

Тази седмица нося Carnal Flower, определено това ми е любимият парфюм Green Heart

# 543
Не е в България,  но може да опитате. На касата казвам, че ще си купя каквото съм избраля, ако могат да ми дадат цената, която имат в интернет страницата си. И им я показвамна телефона си. Първо обикновено казват- нямаме тази цена е после ми я дават.
Нищо не пречи да се пробва.

# 544
marigold_ , ясно.  Simple Smile В българските Дъгласи обикновено казват, че сайта е отделно нещо и цените там не важат за физическите магазини.
На мен са ми предлагали само варианта, за който споменах по-горе. Да се направи поръчка през сайта на място, с посочване на конкретния магазин, от който да взема поръчката.

И да добавя нещо към парфюмната тема все пак Simple Smile
Тези дни не наслаждавам на Радиант Мираж на Ести Лаудер, едно прекрасно пачули, което при сегашните температури се разкрива по-красиво от всякога. Никога този парфюм не ми е звучал толкова изразително, като сега.

# 545
Имам ревю в блога аз. Няма нищо общо с посочените от вас. Предполагам обаче, че ще ви допадне, защото е хубав парфюм.
За пръв път миризмата на парфюм да ми ускори пулса. Сякаш аромата ме пренесе в моя предишен живот, колкото и странно да звучи.😁 Радвам се, че поръчах Fan Your Flames- всяка покупка на сляпо се оказва право в десетката. 😇

# 546
Ох,аз съм в дилема между Mancera Jardin Exlusiff и Montale Intense caffe.
Искам парфюмна бомба за пролет-лято. Поръчах и новият на Dolce & Gabbana-чакам го 😂.Благодаря Денси 🫶🏽

# 547
за лятото-jardin

# 548
# 549

Поръчах го от Парфюм бг😁 Дано, не ми е лек,впредвид атомните бомби,които обичам 😂. Но четох ревюта,че бил близък до Erba Pura.По нотки ще е моя😂.Благодаря вии

# 550
Много е близък ,да. Аз имам и него ,и Кирке ,почти не откривам разлика.

# 551
Много е близък ,да. Аз имам и него ,и Кирке ,почти не откривам разлика.

Нямам нито един от посочените,за съжаление. Като по-бюджетен вариант,избрах Мансера,като близък до Erba pura.Отдавна ги мисля и Интенс кафето и Jardin-a. Ще помисля и за Монтала.. Благодаря отново🫶🏽

# 552
Имам си Roses de Chloé, много очарователен пролетен аромат.
Прочетох преди малко описанието на Delina La Rosée , от описание си мисля, че би трябвало да се влюбя в парфюма, не съм имала път към Дъглас за да видя Éclat de Rose на Версаче, би трябвало да е прекрасен, но цената му е уау.
Сега като влезнах във Фрагрантика, видях че Kenzo са пуснали Flower Ikebana Mimosa и ще я чакам и няма да се разсейвам с други аромати (или поне така си мисля в момента Grinning

# 553
Здравейте,
Искам да си взема лек свеж парфюм. харесвам фрезия и си мислих за този
 Dior Addict Eau Fraiche.
Какво мислите са него? Имате ли други предложения?
Виждам, че в момента е на промоция в Parfium.bg. надежден ли е сайта?
Да си побутна въпроса, тъй като мисля, че нямам никакъв отговор.

# 554
Вяра,отностно Диор Адикт ,
Аз лично повече харесвам този -

https://parfium.bg/christian-dior-addict-toaletna-voda-za-jeni  Но аз съм фенка на edp -варианта.
Тези ми идват по-лекички.

Общи условия

Активация на акаунт