Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 945
  • 788
  •   1
Отговори
# 180
Видях, че по-назад в темата беше споменат Pierre Guillaume и тъй като по описание се влюбих в Orchidivy и има огромна вероятност да си го взема, бих искала да попитам кои други аромати бихте пропоръчали от тях за проба.

От моя страна се отчитам с новият Chloé Nomade Nuit d'Egypte, който купих в събота без да го пробвам дори, защото нямаше тестер в магазина и както винаги имам страхотен късмет и страшно много ми хареса и се влюбих. Чудех се между него и Jasmin Naturel Intense, който също много бих искала да взема, но не съжалявам изобщо за избора този път.

Иначе нямаше нищо интересно по магазините в Андора и за да не е пътуване напразно си поднових и един YSL Libre EDP.

# 181
Днес реших да тествам (щях да кажа "поради незнайно каква причина", но причината я знам) Byredo Mojave Ghost.
Причината е гаджето на единствената парфюмна ютубърка, която следвам, а аз я следвам, защото е забавна, луда и различна, и защото ми е симпатична чисто визуално.
Та същото това гадже припадна в последното си видео по Гоуста и аз реших направо да поръчам мостра, без да се занимавам да видя нотки-мотки-котки.
Амиии... не. Не съм аз в този аромат, не се намирам. Виолетки и крем за тяло. Хубаво, спокойно, дава ми някакво спа, лежерно усещане. Напомня ми малко на Bvlgari Pour Femme, който някога много обичах да нося лятото.
Пътьом реших да го замаскирам с новия Мис Диор. Този път пръсках здраво по себе си, по блотери... да, харесва ми.
Обаче и тука открих прилика (явно ми е ден днес). Flowerbomb Nectar. Същият жасмин, същото пачули, само сладостта е по-рафинирана.
Може би прекалих с дозата, защото плодчета този път не усетих.

Междувременно, успях да се разделя с два парфюма и съм много щастлива. Обичам да отварям място за нещо ново. Revolving Hearts

# 182
С риск да прозвуча много глупаво, имате ли аромати, които ви наподобяват усещането от oud satin mood? Не търся имитации или копия, а подобно женско и пудрено усещане на елегантност и съблазън Heart

# 183
  • София
Честит празник на любовта и виното! Tropical Drink Пожелавам Ви да сте влюбени и опянени от любов, обичащи и обичани Wine Glass Sparkling Heart Flowers Rose

Скрит текст:
С риск да прозвуча много глупаво, имате ли аромати, които ви наподобяват усещането от oud satin mood? Не търся имитации или копия, а подобно женско и пудрено усещане на елегантност и съблазън Heart
sourispourmoi - Смело мога да Ви препоръчам Swiss Arabian Wajd / https://us.swissarabian.com/products/wajd-2
Скрит текст:
Сочен, объл, плодово флорален със чудесна бонбонена и секси закачка. Wear High Heel
Мисля, че ще Ви допадне, ако ли не, нищо не губите от запознаството с него. Има го за тест в София в мол България, както и Дъ Мол.

Горещо Ви препоръчвам да опитате и Akbari Diamond / https://akbariperfume.com/produkt/diamond/
Скрит текст:
Стархотен е и точно по Вашето търсене. Абосолютна надохдка!  Ще Ви отвее. Heart Decoration
Има я марката за тест из софийските молове - със сигурност знам, че го има в мол Сердика, Парадайз и Дъ мол.

# 184

Погледни Armani Prive Rose d'Arabie, на мен ми създават подобно усещане, само дето Oud satin mood е по-сладникав.

# 185
  • София
Честит празник на любовта  и виното!
За днес  избрах

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 14:38 от chanel19

# 186
Честит празник ! Heart Exl
Бъдете много обичани и обичащи! Hearts

Нямам търпение за новият на Amouage ,някой да има впечатления вече?

# 187
О да, честит празник! Да е щастливо и топло в сърцата на всички.

Аз днес съм с Misia, Chanel без да е съобразено с повод Simple Smile

# 188
Честит празник и от мен!
Пожелавам ви да сте здрави и опиянени от любов и нови любими аромати! 🍷

Днес заложих на Aoud night. Много си го обичам и гледам да се възползвам от хладното време да си нося любимите бомби.

Ще се сдобия с мостри на Tiziana Terenzi Orion и Orza и нямам търпение да се запозная с нещо ново. Толкова много мостри насъбрах, че сигурно мога да карам с тях поне месец😂

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 14:44 от DzhuliB

# 189
  • София
Честит празник!

Днес съм Oud satin mood - любимеца на любимия  Grinning

# 190
Честит празник, ароматни!
Днес съм със  Libre Le Parfum ❤
Видях две дъна тази година, и очаквам много следващи.
Утре заминавам за топла дестинация, и ще нося летни аромати, за 32-36°С. Още решавам кои. Някой Шалимар със сигурност. Ще занеса и Лира, за проба в жега.

# 191
Честит празник, днес съм с Fucking Fabulous Simple Smile

# 192
Честит празник!
Обичайте и бъдете обичани!

Днес съм с Nun, ЛМ ме зашеметява с Inchnusa, определено му стои в пъти по-добре от на мен, а къщата ухае на Mancera Aoud Black Candy, една мостра се счупи на дъските и аромата е много пристрастяващ. И той на мъж стои в пъти по-добре от на мен. Още един аромат които искам да усещам около себе си.

# 193
  • Бургас/Пз
Здравейте, честити празници, хубаво е да има повече поводи за усмивки Simple Smile

Може ли да ми кажете дали има някаква прилика между Ланком Идол Интенз и Идол Лаура. Ако се харесва Интенза , дали би допаднал и Аурата??

# 194
За мен са различни Интенз и Аура. Обожавам първия, докато вторият ми е безличен и не ме грабва.

Общи условия

Активация на акаунт