Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 761
  • 788
  •   1
Отговори
# 570
Хареса ми новия Мис диор, обаче... нищо ново. Мис Диор с Коко Мадмоазел в едно. Някой ако се колебае между двата , вземете новия Диор. Grinning

Новото Шисейдо Гинза е в много красива виолетова бутилка.  Ароматът си е в същата цветна леко синтетична линия .
Lancome la nuit tresor le parfum много ме радва. Сочен касис върху роза и какао е простичка комбинация, но свежо-вкусна и ме кара да го душа често.
И за мен имат много общо, бях писала по - нагоре. Обожавам Мадмоазел Коко, сега и Мис Диор.

# 571
Последния месец и нещо съм на вълнА да издиря (доколкото е възможно) любими аромати, които вече се намират трудно.
Преди малко намерих това съкровище на много добра цена.

# 572
Днес получих новия Диор 30 мл. Не можах да се сдържа след поста на Densi Flowers Bouquet
След първи тест мога да кажа че е много женствен и наистина напомня на Шанел, но на мен по-скоро ми е Cahnel Chance смесен
с  прекрасен аромат на ягоди. Mademoiselle ми идва малко тежък, тук няма натрапчивост за мен.  Веднага ми се стори доста познат. Преди време изпръсках Cherie на един дъх, но не си спомням вече аромата. Със сигурно за мен няма общо с Angel Nova, въпреки, че усещам и малини, но тук те не са остри както при Mugler, а като крем от ягоди и малини.
Радвам му се много. Утре ще съм с него. Вероятно на всяка кожа се развива различно.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 19:08 от Dari_77

# 573
Цял ден получавам комплименти за новия НР. Носи се след мен, изключително траен. Препоръчвам!!!

# 574

И за мен имат много общо, бях писала по - нагоре. Обожавам Мадмоазел Коко, сега и Мис Диор.
Може и да имат общо, но си трябва проба. Аз много харесвам Шанелския, но Диорския не ме впечатли като за цяла бутилка, дори за 30 мл.

# 575
За мен новият Диор не прилича на Шанел. Хубав е, но определено очаквах нещо по-впечатляващо.

# 576
А, определено има прилики с КМ в базата. Пачулито е същото.

# 577
Цял ден получавам комплименти за новия НР. Носи се след мен, изключително траен. Препоръчвам!!!
За кой парфюм става дума?

# 578
Страхотно е пачулито особено в комбинацията с ягоди. Направо се размазвам. Но аз обичам пачули. Още пазя няколко скъпоценни мл.на първоначалния Angel. Знам, че е не е много обичан тук, но за мен е един от най - прекрасните парфюми. А сега е осакатен.

# 579
Познавам Mademoiselle Intense и започнах да усещам лека прилика 6-7 часа след нанасяне.

# 580
Много благодаря за отговора. На мен от време на време ми идва музата за парфюми, всеки път чета, тествам, но не стигам до финално решение и се отказвам. Точно вчера бях в Douglas и реших, че вече ще се отнеса сериозно и ще си избера някакъв. На всяко отиване тествам по няколко, но след 5тия ми става лошо и почват да не ми харесват хаха. Разбира се, мога на всяко ходене в мола да тествам различни, но ходя доста рядко и до следващия път забравям миризмата. Помня, че миналия път харесах този на Прада, а вчера чак се чудих какво съм му харесала. Затова и ми се струва по-удачно да си взема няколко мостри, които да тествам в няколко последователни дни.

Иначе от ревюта в интернет си бях набелязала точно парфюмите, които Вие споменахте. Вчера на място пробвах доста от тях, но като по-ярки ми се откроиха двата, които споменах, но като виждам колко по-различно миришат днес спрямо вчера в магазина, отново се убеждавам, че за да усетя максимално парфюма ми трябва време.

Все едно чета себе си. Същата съм. Взимам много трудно решение, дължащо се често именно на това, че в началото даден аромат уж ми допада и след втория тест осъзнавам, че изобщо не е моят. Плюс това, че твърде често харесвам даден аромат, но не мога лично аз да се възприема с него и се отказвам. Почти никой от толкова хвалените тук парфюми не ми е допадал, просто моя вкус е по-особен. Аз не само че не харесах новия НР, но и даже не намирам нищо различно и открояващо се в този парфюм. За така харесвания My Way да не говорим хах - сладка бомба. Всеки има различен вкус, затова и разнообразието е огромно. На мен в голяма помощ са ми ревютата. Когато по описание е близко до мен, отивам и тествам. Скоро забелязах, че всичките ми парфюми са зелени. Най-голямото ми попадение, което е и харесвано доста от дамите тук, е Hermes le jardin de monsieur li, та съм много благодарна за всички, отделящи от времето си да пишат ревюта.
Търпение, четене и тестване Simple Smile

# 581
marigold_ за този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/For-Her-Mu … c-Nude-88936.html
Прекрасен! Heartpulse

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 21:26 от Magda Dimitrova

# 582
    Познавам Mademoiselle Intense и започнах да усещам лека прилика 6-7 часа след нанасяне.
    Само с КМ, не с Интенз.

# 583
    Споделям на мен на какво ми прилича. Тази лека прилика не променя цялостното ми мнение за парфюма. Поне на моята кожа не е нещо уникално.

# 584
    • The Evergreen State
    За моя нос Мис Диор Парфюм е събирателелен образ на всички Мис Диор от Шери, през 2012, 2017, 2019, Absolutely Blooming до последния от 2021. Мисля, че се явява като едно добро обобщение и изкристализиране на същината на Мис Диор, усещам в него от всички изброени по малко. Мисля, че това е била целта - тази линия, която премина през няколко метаморфози през годините най-накрая да се установи в един събирателен и обобщаващ образ в лицето на Мис Диор Парфюм.
    Няма как да не бъдат сравнявани тези два стожера на отколешните съперници Шанел и Диор които са с почти идентични имена. Двата парфюма наистина са в една и съща категория - топли амброви парфюми с пачули в базата. В моята колекция си съжителстват мирно и тихо и двата както предполагам и при повечето фенове на този тип парфюми.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:54 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт