Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 736
  • 788
  •   1
Отговори
# 585
Athena, има нещо такова. Аз също долавям Absolutely Blooming. По принцип съм фен на линията, затова рискувах на сляпо.  Не се разбрам само с Blooming Bouquet , който същото е хубав, но аз почти не го усещам за съжаление.
На мен ми заспа, като част от мен е. Не знам колко е уникален, но си е от моите аромати. Доволна съм от покупката.

# 586
Специално извадих всичките ми Мис Диор, за да сравнявам и най- много има от Absolutely Blooming и Шери. Наистина събирателен образ. Якето ми мирише божествено на този парфюм.

# 587
Денси, би ли показала колекцията си от парфюми-къде ги съхраняваш, как са подредени?

# 588
Показвала съм по списания и в социалните мрежи, тук не бих.

# 589
Показвала съм по списания и в социалните мрежи, тук не бих.
кои са ти топ 3:
- най-ценни:
- най-любими:

# 590
Най- любим и ценен ми е Коко Едп.
Най- любим летен Нероли Портофино форте.
И после още около 50 любими предимно на Килиън, Шанел и Том Форд.

# 591
Аз още с е чудя за новият на Диор , обещала съм , че парфюм няма да купя , докато не видя дъно . Имам само една череша желана и после до края на годината съм се зарекла нищо ..

# 592
Все още не съм ходила да помириша новия Диор, защото съм почти сигурна, че ще ми хареса, а едва вчера се сдобих с нов и гледам да се ограничавам.

# 593

Предчувствам, че този Tom Ford ще ми хареса, не и цената му обаче:) от къде най-изгодно купувате парфюми на марката?

# 594
Преди време,докато живях в Англия си купих Tom Ford Velvet  orchid - разносих го  известно време .Не беше моят.Не ми хареса. Подарих го на  сестра ми, на нейната кожа стоеше божествено.На моята,нещо химията не се получи..
Тествах и Черешката-тя по-ми допадна. И повече на Том Форд ,не съм си взимала. Без да имам претенции,че много разбирам от парфюми-но Том Форд са си специфични. Love hate -малко. Кaкто и Black Orchid-колкото и пъти да го тествам,не ми допада.😁 Хем съм човек ,обичащ силни,присъствени  парфюми.Но явно,не са били моите аромати. Без тест Том Форд не взимам вече 😁.

# 595

Предчувствам, че този Tom Ford ще ми хареса, не и цената му обаче:) от къде най-изгодно купувате парфюми на марката?
Винаги от бутика на Ел или Делириум с намаленията.

# 596
Новата Миска много ми напомня на ето това Burberry
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-25836.html
Някой да усеща подобна прилика или само аз?

# 597
Страхотно Бърбъри! От любимите ми зимни аромати! Подсети ме, че и него не е зле да го подновя. ❤

# 598
Новата Миска много ми напомня на ето това Burberry
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/My-Burberry-25836.html
Някой да усеща подобна прилика или само аз?
Не го познавам това Бърбъри. Но като го разгледах във Фрагрантика - ами то прилича и по външен вид и създателят му е един и същ. Благодаря, Макадамия. Ще го пробвам.
Честит празник, дами! Обичайте и бъдете обичани!

# 599
Честит празник, дами!

Да сте щастливи (и парфюмно), обичани и красиви Flowers Bouquet
8-ми март може и да е много измислен, но какво пък, празниците са за празнуване и повод да получаваме подаръци.
В дъждовното време днес съм с Must de Cartier Parfum. Златна касика (буквално, шишенцето е златисто) благодарение на младежа от ФБ групата.
https://www.parfumo.com/Perfumes/Cartier/Must_de_Cartier_Parfum
Мисля, че дъждът и вятърът ще му отиват.

Общи условия

Активация на акаунт