Звездни Компромати - Февруари'24

• 335 805
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 120
Еми ходят й по участия в дискотеките, според мен са най-вече тинейджъри... аз като се сетя ние на какви простотии се радвахме в училище....

# 121
Тази Инес на Брад Пит май няма деца от предишни връзки, така че най-нормалното е да си родят. Е той е трета младост вече, но Ал Пачино и Робърт де Ниро са къде по-напред 😀

# 122
  • Варна
Отдавна си мисля, че ако Нурофен имат официален вносител, представител или не знам какво, е наложително да се уведоми производителя в какво е забъркано, намесено "лекарството" и как се уронва престижа му!!!!

# 123
  • Glasgow
Може и те да мислят, че "няма лоша реклама".

# 124
Гришо ще е в 120 минути по Бтв тази неделя Hands Clap

# 125
Какъв е чичко тук.Grinning
Благодаря за темата и интересната и изчерпателна информация за този велик българин(въпреки слабостите си,всички ги имаме),Кактусче! Flowers Rose
И един много красив кадър,за мен.Робърт Редфорд като бебе през 1936г в ръцете на баща си.
Скрит текст:

# 126
Леле, какъв баща 🤤

# 127
  • Glasgow
Фреди Меркюри като бебе с бавачката си
Скрит текст:
И 40тина години по късно
Скрит текст:

# 128
И един много красив кадър,за мен.Робърт Редфорд като бебе през 1936г в ръцете на баща си.
Скрит текст:

Баща му красавец като него.

# 129
По-скоро на баща си се е метнал Grinning

Бащата по ми харесва, а кадъра е уникален.

# 130
  • Berlin
Направо се опулих като видях хапчетата на Glucose goddess вчера… ами осребрява… това е. Още след книгата беше ясно накъде отиват нещата.

# 131
  • софия
В момента онази, която осигуря храната и почивките на децата си с пари от лекарства за онкоболни, разказва в Преди обед какво, как и къде. Интервюто е на онази, която прилича на дебела Деница Гергова.
Възмутена съм до дъното на душата си! Пълна гнус.

# 132
"Бизнесът ни е изключително чист"... Rolling EyesOpen Mouth “Истински щастлива” била на фона на чуждата трагедия обаче. Нарицателно за наглост и безочие е тази жена. И пак е меко казано...

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 13:02 от Анонимен

# 133
Чудя й се на акъла на Ирина да ни занимава с тая. Понякога си мисля, че гостите стават такива, след като си платят.

# 134
Въззмутена съм и аз! Опитвам се да пиша на стената на предаването, това е наглост и подигравка с хората, които се борят с рака или са загубили близки , заради тези малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт