Звездни Компромати - Февруари'24

• 335 818
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 135
Чудя й се на акъла на Ирина да ни занимава с тая. Понякога си мисля, че гостите стават такива, след като си платят.
Тая Ирина само с такива се занимава. Следващото интервю ще е със син Стораро/ Емрах, ако така му е името/. Преди това беше с Бачорски. Класа!

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 11:19 от Г-жа Рамацоти

# 136
https://www.instagram.com/stories/diona_alpha/329307002012722102 … =NzdmYnc5cG04OHF0

Диона с нова песен. Освен самия текст ("хейта го лекувам с нурофен"), изуми ме, че песента е 1:1 крадена от новата на Doja Cat. 😨
Отвратително същество 🤢

# 137
  • софия
Чудя й се на акъла на Ирина да ни занимава с тая. Понякога си мисля, че гостите стават такива, след като си платят.
Тая Ирина само с такива се занимава. Следващото интервю ще е със син Стораро/ Емрах, ако така му е името/. Преди това беше с Бачорски. Класа!
Дано е включила в списъка на отвратителните си материали и Диона. Редно е.

На това предаване не е ли продуцент висококултурният Тошев?

# 138
  • София
Виждам, че сравнявате Диона с Бубето и защо имало разлика в настроението на хората. Има голяма разлика между тестовете за наркотици и за алкохол. Алкохолът го отчита на момента и се знае дали човек кара пиян, докато за наркотици се разбира дали предишни дни си взимал наркотик. Което не значи, че шофираш под въздействието на наркотика. Нали затова някои се борят с тестовете.

Аз обаче съм напълно за, все по-често се чуват изказвания как някой няма да шмърка/пуши, защото ще трябва да шофира следващи дни и не иска да рискува да му вземат книжката. Чудесна превенция за намаляване на употребата е.

Версията на Диона е, че не е взимала нищо и че информацията, че кръвните ѝ тестове са полжотелни, не е истина, защото не са излезли все още. По принцип наистина излизат за 1-2 месеца.

И въпреки това Диона се възползва по много гнусен начин от ситуацията. Без значение какво ще покаже тестът. Не е ок да се демонстрира колко е яко да си Наркос.

# 139
Ще те поправя само нещо - за марихуана излиза няколко дни - около 2 след употреба, за кокаин - няколко часа - 4-5. Тоест тя е шмъркала същата вечер.
Хората се борят заради марихуаната, тъй като е законна в някои страни и например ако се прибереш от Амстердам не можеш да си караш колата от летището.

# 140
Тя е законна за употреба (там). Както и алкохола. Но не е законно (и морално) да се кара употребил.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 11:53 от Linda*kiss

# 141
  • Glasgow
За Белослава писаха, че е отказала кръвна проба.

# 142
Ако си пушил предната вечер в Амстердам, на следващия ден не си под въздействие, но тестът ще те хване. Това имам предвид. Ако си напушен в този момент е ясно.

# 143
  • София
Борбата за тестовете не е точно за това, а защото отчитат напълно легални лекарства, продавани свободно.
С нелегалните, за сега няма как да се каже, дали си бил под влияние или не. Канабисът отчита и след 14 дни например, но това е проблем на законодателства, при които е легализиран.

# 144
Не понякога, а доста често.

# 145
# 146
Да, аз сега пиех  по предписание лекарство с кодеин и то може да излезе положително - с 20мг е дозата, а излиза положително при употреба и на 8мг. Но на лекарството пише да не се шофира при употреба, че влияе.

# 147
...
Версията на Диона е, че не е взимала нищо и че информацията, че кръвните ѝ тестове са полжотелни, не е истина, защото не са излезли все още. По принцип наистина излизат за 1-2 месеца.
...
Диона вчера я гледах в подкаст, каза че освен кръвните, не били излезли и тестовете от урина, които излизат за 1 ден или още на същия ден. Дори като я питаха за резултатите от този тест, "връзката й прекъсна" и я чакаха 2 минути да се върне, за да отговори.
Така че поне за урина са й излезли, просто не иска да каже публично, опитва се да потули нещата.
И през цялото време си правеше гнусна реклама, каза, че била записала нз колко парчета и готвела албум.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 12:02 от Анонимен

# 148
След като е в кръвта, не мислите ли, че все пак има въздействие?

# 149
  • София
По телевизията бяха казали няколко дни и за кокаин. Гледах и един подкаст, казаха, че са питали в лаборатории и са им казали два дни. Бяха учудени, защото наистина се тиражира, че е повече дни назад.

Сега прочетох в актуално, не знам колко е вярно, там пък пише 24 часа за кокаин. Не ми се вярва да е само 5-6 часа. Това трябва да е адски прецизен тест.

AryaSt, и аз я слушах, но малко, защото е непоносима, но все пак каза, че и да са готови тестовете, тя не е уведомена, нито адвоката ѝ. Няма официална информация. Все пак то не ти дават номерче като на нормалните изследвания и да си следиш.

Аз съм ЗА да ги хваща повече дни назад, ако това ще ограничи употребата. Наркоманите няма да се спрат, но по-рядко употребяващите се замислят.

Общи условия

Активация на акаунт