Звездни Компромати - Февруари'24

• 335 916
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 150
  • На морето!
Не може да очаквате от почитателите на тая Диона да я консултират, те очевидно нямат достатъчно капацитет, щом са й фенове. На Диона, Константин и цялата чалга тиня не само не бих дала и стотинка за участие, единият с официални непълнолетни любовници, които разхожда лятото по Черноморието за консумация след участие, със стая за екстри в собствената дискотека, другата друсана,  пияна и нагла ходи се вихри по дискотеки и индиректно промотира наркотици.... чета, че тийнове им пълнили клубовете по участия, ми дано не е така.

За Преди обед и аз към супер разочарована. Преди бяха единственото предаване, което не ни натрапва чалга култура, сега вече и те свалиха нивото. Очаквам поредица за възхвала на Илиеви и да закриват предаването.

# 151
Съгласна съм и аз, че трябва да отчита повече време. Тези наркотици все пак ти влияят на психиката и реакциите и в дългосрочен план Simple Smile

# 152
  • София
Въздействието на кокаина е краткотрайно, както и на канабиса. Канабиса се засича до 14 дни, но не си под влияние.

# 153
  • Варна
Това за Брат Пит вярно ли е? Никъде не намирам инфо по чуждите медии?

# 154
Сега и аз потърсих. Няма нищо.
Проверих в Българските и отворих статия от космополитън като достоверен източник (в сравнение с лупа.бг и прочие)
https://www.cosmopolitan.bg/a/brad-pit-otnovo-shhe-stava-bashha
Ами пише, че и двамата "имали намерение да стават родители".
Така че фейк новина

# 155
  • София
Благодаря за новата тема - наистина чудесно начало и дискусия, но после пак Диона. Разбираемо е, тя е актуално в момента, но има изключително голяма разлика с коментираните личности в първите страници.
Понеже видях, че се споменава Деница Гергова - какво се случва с тази госпожа? Още ли е арт гуру и омъжена за Краси Гергов?

# 156
Арт гуру - да, но по-малък арт гуру Simple Smile, тъй като има по-малко пари за арт и във Виваком Арт Хол има малко арт събития - но все пак има. Основно се дава под наем за частни събития. Да, омъжена е за Гергов, сега са в Париж. Скоро бяха в Мексико.

# 157
  • софия
Аз я споменах по повод външност на друга персона, чието име дори няма да пиша. Нямам идея какво прави Гергова.

# 158
Щонова ни информира, че ще танцува. Знаех си, че няма да чакаме дълго.
Скрит текст:

# 159
Щонова е по-дразнеща и от Ирина на Иван Unamused

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 15:06 от Барбалена

# 160
Гади ми се от псевдодуховни кукувици.

# 161
Въобще не мога да разбера какво харесват хората у Щонова. Малко ми е на единият полюс с тези послания и поведение...

# 162

Аз се питам как са живели тия хора преди да могат да бъдат ежедневно и ежечасно във фокуса на публичния интерес Rolling Eyes Сега е лесно да си храниш егото - фейсбук, инстаграм, личен сайт, участия в знайни и незнайни предавания, и лайковете валят като дъжд Smile А преди, пред кой са позирали и въртяли опашка за "лайк"?

# 163
Ох и аз не знам къде е отивала толкова енергия, желание за публичност, напън за сбъдване, бъдене и изява 😄

# 164

Аз се питам как са живели тия хора преди да могат да бъдат ежедневно и ежечасно във фокуса на публичния интерес Rolling Eyes Сега е лесно да си храниш егото - фейсбук, инстаграм, личен сайт, участия в знайни и незнайни предавания, и лайковете валят като дъжд Smile А преди, пред кой са позирали и въртяли опашка за "лайк"?
Преди тридесет години славата е била много-много по-сладка в сравнение с днес. Когато тогава тайфа приятели видяхме Велко Кънев на "Раковска" и той ни се усмихна,все едно видяхме божество. А това беше просто Велко Кънев... Yum

Общи условия

Активация на акаунт