Звездни Компромати - Февруари'24

• 335 948
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 165
Аз изобщо не съм разбрала, че има хора, които харесват Щонова Grinning Извън бройката, на която дава изява в рубриката си, но там е обяснимо.
Не ме дразни като други скучаещи и желаещи публична изява, но като започне с това маниерно поведение, с интонацията ѝ на закоравяла служителка на радостните обреди...

# 166
Благо Джизъса с официално изявление пред БТА, че не се е разделил с Ивана Grinning много журналистическо!

# 167
Гади ми се от псевдодуховни кукувици.

Аз се питам как са живели тия хора преди да могат да бъдат ежедневно и ежечасно във фокуса на публичния интерес Rolling Eyes Сега е лесно да си храниш егото - фейсбук, инстаграм, личен сайт, участия в знайни и незнайни предавания, и лайковете валят като дъжд Smile А преди, пред кой са позирали и въртяли опашка за "лайк"?
Е как пред кой, пред заобикалящите мъже примерно. Жени, но на по-ниско стъпало, за да вижда евентуално възхищение в очите им. Ако съвсем няма никого, пред роднините.

# 168
Преди 100 години:

Стрина: изнася пред семейството духовна лекция с вплетена рецепта за баница.

Свекървата (мисли си): Оф дано изобретят инстаграма скоро, че да си отдъхнем и да си гледаме работата на спокойствие.

# 169
Божеее, нова тема, 12 страници изписали и не ме викат! Срамота! 🫣💖
Прочетох първи пост, на глас и ММ е впечатлен, вика -ехееее, ако живееше сега Вазов имаше да го разкоствате в Мамата, жална му майка🫣😅😅
Пред него вика тоя Джизъса е пълен аматьор, юноша бледен🫣
Кактусче, много, много благодаря! Ю мейк май дей, дет се казва💖💖💖

Сега се връщам да чета всичко:)

# 170
  • София
Марая Кери
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Лени Кравиц
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Шер и гадже
Скрит текст:

# 171
  • Варна
Е, не!
Марая Кери и тя по модата !

# 172
Ох Марая… И аз се вдъхнових литературно от темата и се сетих за една случка, която описва Пушкин - на някакъв прием вижда дама не в първа младост с огромно деколте и възкликва: Над някои неща е добре да падне булото на загадъчността (демек да се покрие малко), та и Марая - да вземе да се пообуе малко 😀

# 173
Хайди Клум е ослепителна Heart какво правят тези моделки от 90-те? Скриват ни шапките всеки път!
Марая щеше да е малко по-добре ако поне бельото й беше прикрито. Дължината на воала (че трудно да се нарече рокля долната част 😃) също е къса и не стои красиво.

# 174
Багряна и Габе май са делили един мъж или нещо такова ми се върти, може и някоя друга поетеса да е било.
Дора Габе е била омъжена за литературния критик Боян Пенев по любов, заради него сменя вярата, тя е еврейка. Той се залюбва после с Елисавета Багряна. Мисля, че и двамата бяха женени, когато започват романа си. Затова и  двете ни видни поетеси хич не са се обичали.

Багряна не е била хич стока, да не използвам и по-обидна и цинична дума.
Всички сме чували думите на Радой Ралин за нея: "поетеса, на три правителства метреса", "Елисавета Багряна - Елисавета Обиграна". След издадения царски указ за присъдата на терориста и нейн колега Вапцаров, тя не се застъпва за него, но после пристава на комунистическия режим.
Това за Багряна изобщо не е вярно, пълни глупости.

# 175
Аз харесвам Щонова. НО! Държа да уточня, че не съм гледала нито едно нейно предаване. Знам, че е на здравна тематика, а такива не гледам. Както и не я следвам във ФБ и не чета излиянията й.
Просто според мен е красива и много поддържана жена. А това как е изненадала мъжа си много ме кефи. Нямам предразсъдъци.

# 176
Тук пише, че Емилия и Башур са се разделили. Дано не е вярно, струваха ми се хармонична двойка...

https://novini.bg/show/kliuki/827052?fbclid=IwAR1nhv_xUFd_gtYIkJ … mVaNGQ2xf8wbcJ5ds

# 177
Да, Щонова е естествено хубава и ти е симпатична....докато не си отвори устата. Направо се изморявам, докато я слушам от толкова патос и пренатягане.

# 178
Много ми е трудно да я слушам Щонова, иначе има интересни теми. А веднъж направо щеше да налапа събеседника си, един млад мъж беше и тя се навираше плътно в него. Аз такова натискане, от страна на жена, не бях виждала дотогава.

# 179
Помня едно предаване на Щонова, която беше плътно седнала до събеседника си на пиано и се вихреше като същински музикант.
На мен ми стана неудобно, ама и на мъжа му беше. Изглеждаше така, сякаш се чуди как да реагира.

Общи условия

Активация на акаунт