Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 197
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 725
Много странен стил на писане има тази жена. Примерно: “аз обичам торта. Тя е много сладка. Мъжът ми и той обича торта. Купувам я от сладкарница.”….

Да 😂😂😂 Като дете пише. И много странно скача от тема на тема. “Днес ходихме на разходка и ядохме паста с гъби.  Обичам гъби. Когато гъбите са твърди, казвам на мъжа ми, че не ми харесват.”

На другия ден: “Имам трафик на сайта от Индонезия”. Видях от статистиките на сайта увеличение с 10 процента на трафика.”

На другия ден: “С мъжа ми ходим на суинг танци. Много сме влюбени. Купих си червена рокля за 12 лева. За мъжа ми купихме червена папийонка. Роклята е малко розова, но е червена. Имам и червено бельо.”

“Видях жена с татуировки на плажа. Докато пиехме кафе я видях. Не я ли боли от татуировките? Кафето е хубаво, но мъжът ми каза, че е пил и по-хубаво. С мъжа ми сме влюбени. Децата ни пораснаха.”

И т.н.

# 1 726
Все едно е втори клас и пише съобщителни изречения за домашно.

# 1 727
Да, а аз мисля, че тя е журналист. Все някакъв стил трябва да има. Иначе изглежда много добронамерен човек.

# 1 728
Следвам Данибон от години, много ми е симпатична. Преди пишеше повече за училища, кандидатстване и т.н.
Доста я критикуват за новите и различни от първоначалния замисъл на блога постове, но тя не се трогва изобщо.
Голям спор не видях под поста във Фейса….

# 1 729
Не съм я чела, но от това, което пускате, ми се струва, че умишлено пише така.

# 1 730
Аз я следвах много време, но я отследвах. На мен също ми е симпатична, но къде са яли с мъжа си и дали са пили аперол изобщо не ме интересува.

Спор за роклята има, дали е голям или малък - зависи от мащаба на аудиторията
Скрит текст:

# 1 731
  • На морето!
Юлиан Костов и Мирела, които скоро обсъждахме, много симпатична двойка са наистина
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 11:45 от Rapariga

# 1 732
Йорданка Бонева ни е съфорумка и смятам, че не коректно да я обсъждаме в тази тема. Тя винаги се е включвала в наборните теми с много полезна информация, за което лично аз съм била много благодарна.

# 1 733
Няма такова правило 😀. Пък и никой не е казал каквото и да е грубо или негативно нещо - стил на писане обсъждаме на публична страница. А и Стрина също ни е съфорумка.

# 1 734
  • софия
Помните ли доброто старо време със спора в социалните мрежи за цвета на синята рокля😁😅 не знам как някои успяваха да го видят не син. При тази двойка на мъжа връзката е червена само
Не знам каква беше тази снимка, но имаше дни, в които я виждах синя, а в други - бяла. Една и съща снимка, на едно и също място.

# 1 735
  • София
А пък все бяла я виждах Grinning

Идея нямам коя е обсъжданата жена, но и други съфорумки се обсъждат в темата при това доста по- грубо, например дамата с шоколада.

# 1 736
Аз мисля, че я бъркате с друга изключително полезна съфорумка в наборните теми... В същите теми често се пускат линкове към този блог, но не са едни и също лице Hands V

# 1 737
По едно време проверих в коя тема се намирам, защото тази жена Йорданка никога не съм я чувала.

# 1 738
Да не би да бъркате Данибон с Дидева от наборните теми?

Мисис шоколад има защо да се обсъжда недобронамерено.

# 1 739
Да не би да бъркате Данибон с Дидева?

Мисис шоколад има защо да се обсъжда недобронамерено.

Аз също мисля, че я бъркат с Дидева.

Общи условия

Активация на акаунт