Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 202
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 710
  • До морето
Двете са пишман- водещи, третата пишман - певица!

# 1 711
Емили Блънт
Скрит текст:

Марго Роби
Скрит текст:

Розамунд Пайк
Скрит текст:

Реге-Жан Пейдж
Скрит текст:
Фийби Дайнвор
Скрит текст:

Лили Джеймс
Скрит текст:

Сърша Ронан
Скрит текст:

Дуа Липа и приятел
Скрит текст:

Бионсе на корицата на Essence
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Джоди Фостър
Скрит текст:

Наоми
Скрит текст:

Кая и Остин
Скрит текст:

Лупита Ньонго
Скрит текст:

Руни Мара е бременна
Скрит текст:

# 1 712
  • София
Добър пример, че децата не са копия на родителите си, да си го припомним другия път като започнем да предричаме съдбите на децата на Мария, Светлана и т.н.

# 1 713
Заплахите за чупене на зъби обикновено са отправени към друга жена с апетити към половинката. Подкрепа обикновено оказват дами, които са били в същата ситуация.

Гледахте ли Дара Екимова при Мондьо?

# 1 714
  • Наблизо
Етоал,мисля че всичко идва от разглезването..особено ако децата са обикновени хора и нямат някакъв конкретен талант.Тъй като има ресурс да се бутат в нещо,то става смешно ,но подплътено със самочувствие.Видиш ли кои са родителите им.
Тези са типичен пример,мога да добавя дъщерята на Наско и Илияна Раеви и тн.
Затова може би има шанс за децата на Палуна,защото не ги показват много много.Ще видим,но Марая вече е в колиматора и не вярвам да издрапа като качествен и нормален човек.Дано не съм права.

# 1 715
Гледах Дара при Мон Дьо и за първи път ми хареса.

Гаджето на Дуа Липа е актьорът Callum Turner. Наскоро го гледах в един хубав романтичен филм Last Letter from Your Lover.

# 1 716
Ами така кажете де, че е Деса простакеса! От къде извади тази фамилия, обаче? Иначе, простотията е типично в неин стил.

# 1 717
Е, нали се омъжи за Явор Стефанов, доста по-възрастен от нея (издателство Анубис), роди му дъщеря, от там новата фамилия.

# 1 718
  • До морето
Добър пример, че децата не са копия на родителите си, да си го припомним другия път като започнем да предричаме съдбите на децата на Мария, Светлана и т.н.

Ние не знаем какви са Данчо Караджов, Димитър Цонев и Караньотов защото те никога не са били толкова информационно достъпни както наследниците им. Един Бог знае какво щяхме да видим и чуем, ако Фейсбук беше измислен преди 30-40 години. По презумпция приемаме, че са целите в бяло, защото са "звезди".
Всъщност има не малко коментари и за Димитър Цонев, и за Коста Цонев, които не са особено ласкави. Самата Анахид има интересни изказвания за бившия си мъж. Караньотов си е деветдесетарска мутра, той пък дори звезда не е, син на майка си и мъж на жена си. За Карджов колегите му също не се изказват особено мило. Тъй че баш си приличат на известните роднини, тия мили щерки. Нали все пак някой им е казал, показал, възпитал и оставил в тях внушението, че са специални и по - различни от плебса?!

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 12:44 от Boho chic

# 1 719
Заплахите за чупене на зъби обикновено са отправени към друга жена с апетити към половинката. Подкрепа обикновено оказват дами, които са били в същата ситуация.

Гледахте ли Дара Екимова при Мондьо?
Голям страх дедо да не залитне...Иначе няма кой да й търпи простотиите.

# 1 720
За Коста Цонев съм чела, че доста е изневерявал.

# 1 721
Коста Цонев е бил коцкар, малко хубави съпруги биха търпяли такива съпрузи. Анахид е била голяма красавица на младини.

# 1 722
Йорданка Бонева, блогърката Danybon с мъжа си на парти със суинг танци. Тъй като дрескодът е червено, пада голям спор дали роклята й е червена или не.
Скрит текст:

# 1 723
  • Glasgow
Помните ли доброто старо време със спора в социалните мрежи за цвета на синята рокля😁😅 не знам как някои успяваха да го видят не син. При тази двойка на мъжа връзката е червена само

# 1 724
  • Бургас
Много странен стил на писане има тази жена. Примерно: “аз обичам торта. Тя е много сладка. Мъжът ми и той обича торта. Купувам я от сладкарница.”….

Общи условия

Активация на акаунт