Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 043
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Като се замисли човек, визията на Нона напълно кореспондира с всичко това в спалнята. Усеща се една хармония и споделеност. Joy

# 196
  • Glasgow
Пеперудите по стената 🤭🙈малко Мълчанието на агнетата вайб

# 197
Нона винаги ми е била страшно кичозна и безвкусна, видът на спалнята й освен че потвърждава това, навява и усещането за нечистоплътност..

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 00:25 от Delightful D

# 198
Представих си как Богомил Бонев всяка вечер си ляга сред пеперудите и звучно се изсмях. Laughing

Тежък е чехълът там май, друго обяснение - нямам.

# 199
Представих си как Богомил Бонев всяка вечер си ляга сред пеперудите и звучно се изсмях. Laughing

Тежък е чехълът там май, друго обяснение - нямам.
Нона още ли е с Богомил Бонев?
Той ми изглежда умен човек...

# 200

Нона още ли е с Богомил Бонев?
Той ми изглежда умен човек...
Явно само изглежда.

# 201
Не съм чела днес дали сте обсъждали, нямах време, знам че е банната тук но съм възмутена от дъното на душата си от днешната гостенка в Преди обед.Как е възможно само два дена по-рано след труда и разследването на журналистката от същата тв Мария Ванкова точно по темата с лекарства за онкоболни да поканят точно тази персона, направо и обезцениха труда на жената.Не може да претендираш, че си на страната на потърпевшите онкоболни и да каниш след два дни тази да разказва как харчи откраднати от тях пари на Малдивите.Дали и са сладки почивките?Въобще не съм го гледала, още от снощи видях рекламата и ми се догади.

# 202
И Нона Йотова ни уведомява, че ще танцува
Скрит текст:
Най-семплото нещо в тая спалня - самата Нона...

# 203
Потресаващ интериор! Самата Нона всъщност каква е - певица, актриса? Знам само, че живее с Богомил Бонев.
Отивам да проверя Stuck Out Tongue Winking Eye
Допълвам се - мчи тя имала завидна политическа, певческа и актьорска кариера!!!

# 204
Значи, ако при тоя интериор Богомил успява да вдига самолета, рязко се издига в класацията на потентните, в първата десятка щеЙ с дяда си Вазов:)
Който е бил много хубав мъж, като млад, видях снимки по- назад, заслужено любимец на женичките 🫣😅 Ма макя му Съба - жив звер, да пази Бог! 😅😅😅

# 205
На мен ми харесва тази Нона:) Шармантно куку в хубавия смисъл на думата.
Моят стил и за обличане и за интериор е съвсем различен от нейния,но тя някак си забавлява без да натоварва.Мечо Омуртаг да я вземе за рекламно лице,много силна,рекламна кампания биха направили.

# 206
  • Glasgow
Яворов дори и с моя изчанчен вкус за мъжка хубост не мога да нарека хубавец, но нали очевидци казват, че има други дадености 🤭🙈но то и в наши дни некрасиви поети предизвикват интерес у хубави жени, ето Калинтер - Елен Колева, Диана Димитрова

# 207
  • Sofia
Яворов дори и с моя изчанчен вкус за мъжка хубост не мога да нарека хубавец, но нали очевидци казват, че има други дадености 🤭🙈но то и в наши дни некрасиви поети предизвикват интерес у хубави жени, ето Калинтер - Елен Колева, Диана Димитрова
От дн. гледна точка вероятно щяхме да определяме Яворов като женкар/коцкар/нещо като Христо Сираков в артистичните среди може би. Гениален творец и мъж не за една жена. Покрай Мина/Лора се пропуска една от големите му любови - Весела Монева-Олзомер, от която се твърди, че има дъщеря. За съжаление (или не) не е правен ДНК анализ между наследниците на тази евентуална дъщеря и единствената жива потомка на рода на Яворов у нас - Явора Стоилова.
За Нона - добре че е жена на мъжа си, че само с "талант" щеше да е трудна работата...

# 208
Явора и тя с тежка съдба. Губи единството си дете от анорексия.

# 209
A какво е това горе на стената над пеперудите в спалнята  - телевизор или някаква картина? Не разбирам защо е окачена така наклонена. Но на мен целия интериор ми е леко психо, само джапанките са малко квартира на морето вайб.

Общи условия

Активация на акаунт