Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 048
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Пък аз увеличих снимката на Нона, защото силно се заинтригувах дали завивката е на пеперудки!

Не е и силно се разочаровах.

Но пък видях върху по далечното нощно шкафче някаква купчина приличаща на съхранявани целуфани от цветя.

# 211
Не съм особено изненадана от Нонината спалня, защото и друг път съм виждала тук нейни нелепи снимки и интериора е все в тоя дух - мърльотия с оттенъци на психарщина+ лудия и в същото време премрежен поглед на Нона. Много ми прилича на мравояд тази жена и винаги като я видя се сещам за това животно и за една нейна безумна песен с ужасно виене.

# 212
Накарахте ме да разгледам снимката Нонина. Защо е изрязан така странно мокета?

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 10:22 от sigma

# 213
И Нона Йотова ни уведомява, че ще танцува
Скрит текст:
Най-семплото нещо в тая спалня - самата Нона...

Такава потресаваща липса на самоуважение и зор да си покаже дъртата физиономия и краците в черен чорпогащник, зер не сме виждали дебели краци. И то от спалнята, с полуоправеното легло, тая олекотена завивка на колко месеца се пере, ако въобще? Накривена картина, кацнала на тавана, захвърлени розови джапанки за цветови баланс, мокет!!!??? WTF???

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 10:33 от Luckyy.me

# 214
Явора и тя с тежка съдба. Губи единството си дете от анорексия.
Страдала е от анорексия, дори накрая се е движела в инвалидна количка, но е починала от самоубийство, хвърляйки се от висок етаж в блока им в Лозенец. Много тъжна съдба.
Яворов има и друг жив род с потомство, но са негови племеници, не директни деца.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 22:36 от Анонимен

# 215
И аз се питам какъв е тоя импулс да си показваш мърлявата стая в публичното пространство? Айде, всеки има право да е мърляв, да се снима, ама да изпляскаш снимката в социалните мрежи, и да си публична личност ?! Все си мисля, че подобни знаменитости трябва много да внимават за впечатлението, което оставят в публичното пространство. Аз ако си снимам и кача мръсните чорапи, най много да ме обсъждат колежките и някоя друга бивша съученичка, ама особи, които са популярни ще ги изядат с парцалите.

# 216
За Василия може би наистина беше така. Но анорексията си е психично заболяване. Беше много, много слаба.

# 217
Преди време ми беше попадала на публикация за италианската им вила в Банско, която носеше съвсем различен вайб и коренно се различава от показаната на снимката обстановка. Ако на някой му е интересно:

Та, не бих се изненадала и да е имало гръм в рая, но просто да не е стигнал до медиите.

# 218
  • До морето
Аз пък помня Нона от някакво предаване, снимаха кухнята и дневната й. Мивката беше ужасно, ужасно захабена и мърлява. И навсякъде беше същия този кич и натурии. Спомням си, че майка й май живееше няколко егажа под тях и тя гордо обясни, че двете заедно поддържали реда в къщата 😂😂

# 219
Наистина ми изглежда много мръсно у Нона, не само кич и разхвърляни. Но да не се смея на махалата, че моята тийнка също прави мазало и аз ходя след нея. И не вярвам да се промени. Също човек на изкуството.

# 220
Нона си показва натуриите, защото не ѝ дреме и явно няма желание да гради измислен имидж. Намирам го за симпатично пред лъскавите постове на сульо и пульо. Гледаш секси мадама на професионална снимка, а тя е извадила мръсните дълги чорапи от коша за пране за фотосесията. Реален случай.

# 221
Ауу, Попи коя е мърлата Joy

# 222
  • София
Нона Йотова винаги ми е изглеждала мърлява. Преди години участва в "Черешката на тортата" и обясняваше как синът и (тогава вероятно тийнейджър) живее с майка и в същата кооперация, но на друг етаж, което ми се стори много странно. Не си спомням интериора на дома и, но явно не ми е направило някакво впечатление.

# 223
Нона Йотова винаги ми е изглеждала мърлява. Преди години участва в "Черешката на тортата" и обясняваше как синът и (тогава вероятно тийнейджър) живее с майка и в същата кооперация, но на друг етаж, което ми се стори много странно. Не си спомням интериора на дома и, но явно не ми е направило някакво впечатление.
Може би защото да живее с баба си за него е по-добре,отколкото с нея... Къде ще се чувствате по-свободна? При родителското "тяло" или при баба? Yum

# 224
Благодаря за новата тема,въобще не знаех че Вазов е бил любовчия,такива неща не са ни преподавали в училище,а от българска литература не се интересувам особено.Беше ми интересна дискусията,която сте заформили.
Елън Помпео и семейството и,окончателно е напуснала "Анатомията на Грей".
Скрит текст:

Скалата и дъщеря му.
Скрит текст:

Мат ле Бланк.
Скрит текст:
Жан Клод и дъщеря му Бианка.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 20:08 от Лещичка 💙💚

Общи условия

Активация на акаунт