Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 054
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 225
  • До морето
Преди години Нели Рангелова също не беше устояла на изкушението да се снима вкъщи пред огледалото и лъсна цяла сергия от стотици прашлясали шишенца и кутийки около нея.

# 226
Тези жени, защо не си плащат да им почистват домовете?! Не е като да нямат възможност!

# 227
Творческите натури не чистим и не даваме да ни чистят. Не е разхвърляно, а има съзидателен творчески хаос!

# 228
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тези жени, защо не си плащат да им почистват домовете?! Не е като да нямат възможност!
Тежка форма на скръндзавост?

# 229
  • Glasgow
Завивката и тя е на пеперуди 🦋 🦋 🦋 🤭

# 230
  • Rock & Roll feeling ...
И лилави стени Blush
Имам алергия от лилави стаи Grin

Не мисля, че е въпрос на пари. Едва ли биха пуснали в дома си хигенист. Ще се разчуе. А на тях не им се занимава да чистят ежеседмично. А най-тъпото е, че от навирения им нос нямат място да погледнат отстрани, че натурийката ще лъсне (на снимката).

# 231

От къде знаете каква възможност имат?

# 232
Ами,явно тук всичко се знае.

# 233
  • Варна
На Нона като й видях ски екипа, който изглежда твърде марков, веднага си помислих, че няма никаква възможност да плаща за услуга "почистване".

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 08:35 от missNoir

# 234
  • Viena
Блажко с либето!Да се знае!

# 235
Много комплексари са отправяли публично предложения за брак,но май за първи път мъж (Джизъса) обяснява публично,че не е скъсал с половинката си. Което впрочем е обидно за нея... Трябва да е... Yum

# 236
Той само по манастири ги влачи тия либета

# 237
От време на време минаваме покрай къщата на Биг Брадър. В доста лошо състояние ми се вижда отвън. Не се сетих да кажа на мъжа ми да спре да снимам.

# 238
Щонова отново информира за танците, ако е така до края на формата, не знам.....Още не е започнал, а тя пренавита до скъсване. А това да си снима краката е......🙄🙄🙄Явно, доказателство колко са тежки тренировките, но тя е упорита и над нещата. Започва с една история как отива в банката, а служителката и казва, че много я харесва и ще танцува пред телевизора с нея.
Скрит текст:

# 239
  • София
Не съм фен на Йотова, но поне си е оправила леглото, което аз не правя. Но пък и не си снимам спалнята. Там само аз, мъж и куче влизаме.

Общи условия

Активация на акаунт