Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 013
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 010
Мила Михова е стархотен изпълнител и дори не знам защо беше намесено името на майка й, която определено е доказано име в музикалните среди и е много далеч от некомпетентна / бездарна Confounded
Помня една тривиална Травиата с Дарина преди сигурно 20г, много красива жена беше.
Но като певица не е нещо велико, от топ 100 сигурно е в последната 20-ка, ние имаме прекрасни певци и гласове.
Скандалът с НМУ е много показателен и за претенциите и и за начина по който я възприемат в средите.
(Бездарна никой не знам да я е нарекъл, последствена по- иде да е вярно)

Мила е много далеч от страхотна. Нито една опера не я е наела, шансовете и са с “гробището за солисти” в Германия (за който не знае, едно от най-трудните места за солисти в Европа, заради кратките договори, често само за един сезон или представление). Приятна и много забавна иначе, малко смешна с претенциите си, като се има пред вид в каква мърляшка част на Сф живее (по-разбит паваж извън центъра не знам има ли).

# 2 011
  • София
Бионсе
Скрит текст:
Натали Портман
Скрит текст:
Жизел
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Килиън Мърфи
Скрит текст:
Синди К.
Скрит текст:

# 2 012
  • София
Защо с шапка и пижама е детето на Парис Хилтън. Дано не се е вкарала във филм с тия коментари (помня писахте), че му е голяма главата.

# 2 013
  • Berlin
Това май не е пижама, а с шапка е по-сладко.😊 А сигурно постоянно го коментират за главата, тя нали беше писала нещо като отговор по въпроса (нищо особено).

# 2 014
Това е нормално бебешко облекло.

# 2 015
Бионсе е с уникална фотосесия, много ми хареса. А не съм и от почитателите като цяло.

# 2 016
Коя песен точно се опитва да изпее Мария във видеото по-назад? Малко ми е странен текста - "come and take a drive into my eyes..... a little look, a little church.."
Малко като "естакада Меджик", ака Its a kind of magic.

# 2 017
  • София
Килиън Мърфи не мога и не мога да го приема. Много ми е анти.
За клипа на Виктор ергена и отминалата му любов, бих казала, че е твърде неуместен.
Преди няколко дни ми попадна друг клип в Тик ток  с него. Отговаря на въпроси, обикаляйки и показвайки ни жилището му. Та на въпроса "кой е най успешния ти проект", той отговори с нещо от рода "Никой. Всичко, с което съм се захващал съм се провалял"Confused Thinking
 Страшно неуверен и комплексиран ми се видя. И може би е прав. Ще го видим и с участието в настоящия му проект. Но като цяло ми е посредствен и с доста семпъл втори етаж.
Малко красота да постна. Мирела и Юлиян. Доколкото си спомням от игрите , се споменаваше за трудно детство. С бившият и, който също беше в тях, също и е била травмираща връзка. Сега буквално струи от щастие. Юлиян я глези, наверно я обича доста,а тя го залива с любов. Прекрасни са. В предвид мястото му, което заема в киноиндустрията, дано не е нещо мимолетно. Тя е млада де, но  ще си е съсипващо психиката.
Скрит текст:

# 2 018
Сладко ми е детето на Парис радвам се че го показва без стикерите по лицето ..
Снощи отново ми е изтрит поста ..нямам думи бг мама ...

# 2 019
  • Glasgow
Коя песен точно се опитва да изпее Мария във видеото по-назад? Малко ми е странен текста - "come and take a drive into my eyes..... a little look, a little church.."
drive или dive 🙄
Ми гаварим паруски e положението 😩😁

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 10:13 от Jokerr

# 2 020
Гала в ролята на чемшир днес
Скрит текст:

# 2 021
Всички снимки на детето на Париж, които съм виждала, все е с шапка. Дано не вземат много присърце коментарите. Важното е, че детето няма никакви проблеми и е здраво. Много е сладко!😍

Мария на този запис и аз не знам на какъв език и какво пее, но страшно ми напомня на Едит от Ало Ало. 😇

# 2 022
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ох, Жизел е уникална в тяло и коса. Много е дисциплинирана, не спира да тренира и дори сега слага в малкия си джоб разните му там Джиджита, Бели и прочие "топ модели".
Натали Портман ми е голяма любимка, но напоследък ми се вижда доста посърнала и сякаш от раз поостаря (в което няма нищо лошо, да не вземе кръвно да се обиди някоя бг мама).

# 2 023
Fuego на Eleni Foureira.
Той текстът има толкова смисъл и в оригинал, макар и Мария да сменя някои думи.

# 2 024
Софка пя на инглиш многооооо по-добре от Мара😂

Общи условия

Активация на акаунт