Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 035
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 025
Джесика Частейн на корицата на Harper's Bazaar Spain
Скрит текст:

Изабел Юпер
Скрит текст:

Дакота Джонсън и Крис Мартин
Скрит текст:

Фийби Дайнвор
Скрит текст:

Зендая
Скрит текст:

Тимъти Шаламе
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Дженифър Лорънс и син
Скрит текст:

Лупита Ньонго
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Анди Макдауел и Маргарет Куали
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:

Джейн Сиймур
Скрит текст:

# 2 026
  • София
Зендая
Скрит текст:
Тимъти Шаламе
Скрит текст:
Остин Бътлър
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Анди Макдауъл с дъщеря си
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Лили Роуз Деп
Скрит текст:
Дрю Баримор
Скрит текст:

# 2 027
Джейн Сиймур е страхотна!
Годините не й личат изобщо, а няма драстични изменения по лицето.

# 2 028
Мила Михова е стархотен изпълнител и дори не знам защо беше намесено името на майка й, която определено е доказано име в музикалните среди и е много далеч от некомпетентна / бездарна Confounded
Мила е много далеч от страхотна. Нито една опера не я е наела, шансовете и са с “гробището за солисти” в Германия (за който не знае, едно от най-трудните места за солисти в Европа, заради кратките договори, често само за един сезон или представление). Приятна и много забавна иначе, малко смешна с претенциите си, като се има пред вид в каква мърляшка част на Сф живее (по-разбит паваж извън центъра не знам има ли).
Не съм компетентна да изказвам мнение за музикалния и певчески талант на Мила, но съм писала във форума и преди, че има(ше) истинска дарба за писане. Лично мнение, разбира се.

Блогът ѝ и впоследствие книгата, която издаде по него, когато беше май още в гимназията или малко след това, много ми харесваха и са най-доброто нещо в стил “Сексът и градът”, което съм чела. И до ден-днешен за мен си остава най-запомнящото се женско перо в българското интернет пространство. Кари Брадшоу, Ваня Щерева и Елена от “Ергенът” могат само да мечтаят за такъв стил. Жалко, че не се разви в тази насока, дори и само като хоби.

По отношение на сценичните изяви, за съжаление мисля, че и външният ѝ вид не помага.

Сега прегледах някакво сравнително скорошно интервю и гледам, че се интересува от астрология, карти Таро и манифестиране и ходи на някакви семинари за благодарност. Прозявка. Имаше потенциал за повече според мен.

# 2 029
И Цветанка Р. ли се развежда или съм на грешна новина?

# 2 030
Само погледнете колко и какви проекти е печелила Мила с финансиране на НФК и тогава може да преосмислите мнението си за лобизма и контактите на Такова Simple Smile Последната е дива на световното оперно изкуство само в своите очи , но контакти в средите има . ( според мен )

# 2 031
Hazel, изпит по пеене за жена с изгорена гласна струна, да докаже, че може да пее. Певица с международна кариера и достатъчно сцени и награди. Конкретно това беше причината за НМУ.
А в операта ни доскоро само "Шрек" играеха...

# 2 032
И Цветанка Р. ли се развежда или съм на грешна новина?

Тя се разведе и се омъжи повторно. С новия ли се развежда.

# 2 033
Kanye West и жена му на снощния мач между Интер и Атлетико Мадрид.Дали е бил 90 минути с маска не знам,но няма да се учудя

# 2 034
Горката жена.

# 2 035
...
А в операта ни доскоро само "Шрек" играеха...
Кога последно си ходила в операта? Че афиша е доста по богат от "само Шрек", е очеизвадно, а и билети не могат да се купят и за след 3 месеца за някои постановки... Добре, че се появяват единични места отвреме навреме, че да мога да си заведа детето...

# 2 036
За премиерата на "Медея" има билети от сега за петък.... Афиша го знам, затова написах "доскоро".  Няма защо да спорим, всеки има различни критерии за изкуство. Говорехме за образование и другите неща.

# 2 037
  • Glasgow
Мария пее на български, малко по добре
и се получава 😁аз помня, че като дете пееше песни на Лили в Като лъвовете, даже съм била на "концерт" на Като лъвовете, но ние сме сходни набори с нея и може с детския ми акъл да ми се е струвало, че пее добре  https://www.facebook.com/share/v/cx3WSQooynsANqvM/

# 2 038
Близначките Ингълс, често виждам с Шанел, хубави момичета, ама защо толкова филъри си слагат.
Скрит текст:

Преди някой да попита кои са те - дъщери на футболист Джон Ингълс  и манекенката Руми Пеева  https://m.slava.bg/news/37875.html

# 2 039
В тик ток циркулира видео от Лас Вегас,в което според феновете има доказателства,че връзката на Тейлър Суифт и гадже е ПР

в краткото видео kelce се вижда да пее заедно с музиката в клуба.  след това казва
„травис: О,по дяволите, време е да снимаме“, Келс внезапно слага слънчеви очила и се обръща, за да каже нещо в ухото на Суифт.
 Текстовото наслагване се променя още веднъж, за да каже: „Травис шепне: пригответе се, те снимат.“  След това видеото се нарязва на неподвижно изображение на двойката от различен ъгъл и под тях се чете „Мисията премина: уважение
Съжалявам,не мога да кача видеото,за това screenshot

Общи условия

Активация на акаунт