Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 106
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 115
Том Круз ми се срина от както по заповед или не от църквата не се вижда с детето си.Що за религия ще ти забрани това?Явно много е навътре той в тази секта,едва ли и да иска може да се откопчи поне не и жив.Имам спомени,че докато бяха заедно с Кейти той беше много близък със Сури.Как го откопчиха онези сциентолози идея си нямам,но браво на Кейти и баща ѝ че се откопчиха от тези психари.

# 2 116
Том Круз ми се срина от както по заповед или не от църквата не се вижда с детето си.Що за религия ще ти забрани това?Явно много е навътре той в тази секта,едва ли и да иска може да се откопчи поне не и жив.Имам спомени,че докато бяха заедно с Кейти той беше много близък със Сури.Как го откопчиха онези сциентолози идея си нямам,но браво на Кейти и баща ѝ че се откопчиха от тези психари.

Ми те не са го откопчили, той е един вид водач и лицето на църквата им, т. е. напълно съзнателен и аргументиран избор.

# 2 117
Том Круз е един от най-висшите в ненормалната им общност. Сам си е взел решенията. И аз не го понасям, точно заради сциентологията.
Чакам момента, в който властите ще разбият и разбулят мръсните им тайни. След разкритията около Епщайн, смятам, че вече страхът от известните и богатите е доста по-малък. И не са застраховани...

# 2 118
Тейлър Суифт наистина е измита чиния без грам харизма и с нулеви певчевски данни

Смехотворно е да се твърди, че Тейлър Суифт не е секси.
Относно певческите ѝ умения също не виждам как може да се спекулира, та тя е буквално най-успешната певица на поколението си. Прави толкова концерти и пее на живо.
Аз лично не харесвам поп, нито нейните песни специално, можем да обсъдим творческата им стойност, ... но за визия и пеене - абсурд! Не се излагайте.

# 2 119
  • ВАРНА
Том Круз е въведен в сектата от първата си съпруга,-Мими Роджърс.

# 2 120
Като имат много съпруги ,все една ще ги завлече в блато.

# 2 121
Властите нищо няма да им направят. Пипалата на сциентологията са обхванали и полицията и политиката. Жената на водача им изчезна преди години и никой не се осмели да рови какво се е случило с нея. Как просто изчезва човек? Том ми е адски противен и мога да кажа, че само името му ми е достатъчно да канселирам филмите му. Помня как скачаше като маймуна на дивана на Опра. Пълен психопат..

# 2 122
Бащата на Мими Роджърс е бил сциентолог. Но тя после напуска църквата.

# 2 123
Ми те не са го откопчили, той е един вид водач и лицето на църквата им, т. е. напълно съзнателен и аргументиран избор.
[/quote]
Още по-зле за него говори това.
Помня, че искаше и Бекъмови да присламчи, когато се преместиха към Щатите преди години,но не му се получи.На тази секта им трябва сигурно известни като Том и Дейвид/Виктория и ако е с много пари като тях още по-добре.
И аз съм чувала за случая с жената, която е изчезнала.Не разбирам как властите нищо не могат да направят.Могат да осъдят Тръмп, сигурно и Байдън и кой ли не,но за тези престъпници и промити мозъци се правят на дръж ми шапката

# 2 124
Просто явно си плащат колкото трябва и където трябва.

# 2 125
Някъде четох, че властите преди време излизат с някакво лаконично съобщение, че жената е жива. Повече не можели да кажат, останах с впечатление, че по нейно желание. Не знам дали е вярно, който иска може да се разтърси.

# 2 126
Певицата Росица Пейчева - бременна на 50 години в очакване на третото си дете.
Скрит текст:

Росица Пейчева със съпруга си Николай

# 2 127
Изглежда на 35.
Пожелавам и лека бременост и здраво бебе.

# 2 128
Не знам коя е жената, но наистина изглежда значително по-млада от 50.

# 2 129
  • Glasgow
Много е симпатична. Коментирахме я преди дни тук с тази новина, но поради що изчезнаха коментарите🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт