Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 995
  • 2 781
  •   2
Отговори
# 2 100

Том Круз се е разделил приятелски с рускинята само дни след като се е запознал с децата ѝ
Сигурно църквата му не му разрешава. Том е пълно куку и не искам да съм на мястото на тази, която ще се хване с него.
Джони
Скрит текст:

# 2 101
  • София
Лиан Раймс и Еди Сибриан
Скрит текст:

# 2 102
Мисля че осиновените деца на Том Круз и Никол Кидман също станаха сциентолози.

# 2 103
  • София
Да, сциентолози са, затова не са отритнати от великия актьор. Просто не мога да го понасям този промит сектант.

# 2 104
Добре че Кейти се откопчи. Не знам как я пуснаха да се раздели с него тези психари. Май баща й е някакъв влиятелен адвокат.

# 2 105
  • Glasgow
Баща и е влиятелен адвокат и някак е било подготвяно във времето, трябвало е да са определени години и т.н. Той с тяхното дете не се вижда, нали?

# 2 106
Четох, че не се виждат изобщо. Круз плаща издръжка и това е. Такова хубаво детенце, а сега е много готина тийнейджърка.

# 2 107
Карли Клос не е ли женена за девера на Иванка Тръмп?За чичо/дядо  Дони ли агитира да се гласува,Карли?

За прадядо Байдън.

Да, от 2018 г. открито подкрепя демократите. През 2020 г. Камала Харис ѝ благодари за подкрепата на президентските избори.
За предстоящите избори и влиянието ѝ - https://www.nytimes.com/2024/01/29/us/politics/biden-trump-elect … taylor-swift.html

# 2 108
Като заговорихме за Том Круз и се сетих за тези папарашки снимки на Никол Кидман, току-що финализирала развода си с него. Снимана е докато излиза от офиса на адвокатите си. Отървала се е. Grinning

Скрит текст:

# 2 109
Каква радост само !

# 2 110
  • Glasgow
Да, но не си вижда децата...осиновените

# 2 111
  • София
Да, сциентолози са, затова не са отритнати от великия актьор. Просто не мога да го понасям този промит сектант.

И аз, направо ми се повдига от него. Наскоро гледах и едно много дълго разследване на тая църква и направо думи нямам колко са страшни там. Отвратеняци.

# 2 112
Аз да си призная, че не знам и една песен на Тейлър Суифт. Може и да знам песента, но не знам, че е на Тейлър Суифт.
Не я харесвам визуално, но смятам, че с Карли Клос много си отиваха.
След тези снимки, за първи път Никол Кидман да ми стане симпатична Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 113
  • на пистата
Мазонакис
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 114
Да не е ходил на купона на Киркоров?

Общи условия

Активация на акаунт