Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 976
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Е, с послединия беше 7 години. Егати договорът!
Не вярвам аз на тия алабализми.
Разбира се, че имаш право да вярваш или да не вярваш. С последния може да е била привидно 7 години. Живеели ли са заедно? Никога не са говорели един за друг по интервюта и са пазели "връзката" уж на много лично ниво. Толкова лично, че ей така са се изтъркаляли 7 години, докато всеки се е занимавал с други неща и хора. Много удобно.
Забавлявам се с розовите очила на някои потребители. Не че е кой знае какво, все пак говорим за хора, които са просто известни и не ни засягат пряко.

# 2 086
  • София
Не съм фен на Тейлър. Може да е би сексуална. Животът на звезди от този калибър, никак не ми допада. Все има нещо, дали заради реклама, дали от криво разбрана свобода. Не, че подобни неща не се случват и при простосмъртни, но там само едно село хора ги знаят.

# 2 087
  • До морето
Чак пък розови очила.... Аз съм умерена фенка на Тейлър и то отскоро. Харесвам някои от песните й (повечето са ми блудкави),  гледам клипчета с нейни участия по разни токшоута. Страшно умна е, отвръща на провокации подобаващо. Има страхотно чувство за самоирония и никога не се взима на сериозно. Последното, което мога да кажа е, че е измита чиния. Висока, руса, дългокрака, пее, танцува. Супер успешна е в момента. Истински феномен.  Най-малкото й се полага уважение за това. Турнето, което прави е извънземно като резултати, втора година пълни стадионите по няколко пъти във всеки град. Малките момичета я обожават, разменят френдшип гривнички и мечтаят за принца. За толкова години няма побоища, скандали, изцепки, наркотици..... Истинска американска мечта. Изцяло положителен герой, колко е истина и колко сценарий, не ме вълнува много. Във време, в което децата ни се възпитават и формират от инстаграм послания, нейното послание е положително.

# 2 088
  • Glasgow
Аз навремето вярвах, че връзката на Джиджи и Зейн е ПР със силно мюсюлманско лоби зад това, а че той всъщност е гей. Аз си го харесвам като изпълнител и не ми дреме с кого спи, но не съм му и таргет, с мен няма да спи каквато и да му е ориентацията. Ама ето че те и дете си имат, макар и вече разделени май са в нормални отношения. Тя се размотава с Брадли, за когото се говори, че също е в договорни отношения с жени, Зейн май официално след раздялата с никого не се е показвал🤷🏻‍♀️

# 2 089
  • Berlin
Да не започваме One Directon сагата.😀

# 2 090
  • Glasgow
Няколко месеца след раздялата с Джиджи Зейн го бяха изловили в dating app за plus size жени😁(фалшив профил най вероятно), та може и да ме огрее някой ден😅

# 2 091
  • София
Аз съм умерена фенка на Тейлър и то отскоро. Харесвам някои от песните й (повечето са ми блудкави),  гледам клипчета с нейни участия по разни токшоута. Страшно умна е, отвръща на провокации подобаващо.
Аз даже много я харесвам и съм й фенка. Висока, хубаво тяло и красива. За други може да е измита чиния. Допадат ми и голяма част от песните й. Та реално сексуалната й ориентация не ме засяга, само й се чудя заслужава ли си всичко това. Пари има бол за няколко живота напред. На нейно място щях да си живея живота, пък който иска да ми е фен. Grin

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:59 от Тонка*

# 2 092
  • До морето
Именно, де! Ако наистина е вярно това, то  не го прави нито за пари, нито за слава.  Както каза, има си за няколко живота напред. Остава вариантът да се чувства отговорна пред публиката си, която е предимно от 12-15 годишни хлапачки, което е достойно за уважение.

# 2 093
Мегз. Как си обработва снимките толкова хубаво? Изглеждат перфектни винаги, всеки път се възхищавам 
Скрит текст:

# 2 094
Мегз. Как си обработва снимките толкова хубаво? Изглеждат перфектни винаги, всеки път се възхищавам 
Скрит текст:

Вземи ме, камиларю, на твоята камила голяма.

# 2 095
  • Glasgow
Добре и се отразява. Или е обработка 🙄

# 2 096
Аз навремето вярвах, че връзката на Джиджи и Зейн е ПР със силно мюсюлманско лоби зад това, а че той всъщност е гей. Аз си го харесвам като изпълнител и не ми дреме с кого спи, но не съм му и таргет, с мен няма да спи каквато и да му е ориентацията. Ама ето че те и дете си имат, макар и вече разделени май са в нормални отношения. Тя се размотава с Брадли, за когото се говори, че също е в договорни отношения с жени, Зейн май официално след раздялата с никого не се е показвал🤷🏻♀
Имаше преди няколко седмици скандал в Тикток как имал неангажиращи отношения с едно момиче (непопулярна личност), тя малко беше драматизирала и беше направила клипове да го очерни, а реално сама се изложи. Свързваха го и със Селена Гомез, но там почти никога не вярвам.

# 2 097
Карли Клос не е ли женена за девера на Иванка Тръмп?За чичо/дядо  Дони ли агитира да се гласува,Карли?

# 2 098
  • България
Тейлър Суифт наистина е измита чиния без грам харизма и с нулеви певчевски данни - докарва тоновете правилно. На вид е грозновата, стойката ѝ е неправилна и е приведена. Почнала е да застарява и погрознява спрямо тийн феновете си. Много ми е антипатична, песните са ѝ блудкави и ги пише на конвейер. Все ми е тая колко е успешна и богата. Не я намирам за забавна.

Плашещо е, че такива "идоли" имат влияние над младите при гласуване за "правилната" партия.

Видях клип от Супер Боул как гаджето на Тейлър реве като горила и се бие в гърдите. Сериозно, ПР-ри на Тейлър? Същински мутренски вайб.

# 2 099
Карли Клос не е ли женена за девера на Иванка Тръмп?За чичо/дядо  Дони ли агитира да се гласува,Карли?

За прадядо Байдън.

Общи условия

Активация на акаунт