Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 041
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Наблизо
Аз й знам две три песни,хич не ми харесва.Някак очите и веждите й изобщо не се движат и има само едно и също изражение Тейлър.
Около мен децата също не са й големи фенове.
Около нас е голям хит Анжел.

🧐🧐😅 Кой?

Подкрепата за демокрацията, равенството, свободата на личността и себеизразяването, се подразбират в арт средите дори и да мълчиш. Стоя зад думите си все пак, че Суифт не е флаг на нищо от това.

Ето https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ang%C3%A8le_(singer)

Иначе аз Лично (моето мнение) не виждам Суифт като символ на свобода на личността,равенство и тн.Тя е по-модерно поп кънтри,много саут,вържин пръстени,про лайф и анти гей.И крисчън фашизъм.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 21:54 от BeautifulM

# 2 266
  • София
Не знаех, че е голяма звезда, пък тя била мега. Брей. Ама не познавам нито един неин фен, вкл. и тийн. Боза е някаква.
Незнанието не е престъпление 🙃 Форумът е затова, да се информираме.
Но средата ти ( твоята или моята, няма значение ), не е фактор, който да определя популярност в световен мащаб.

Questar, "една голяма част от населението на тази планета" не са фенове на когото и да е.
Също не е фактор. Числата на Тейлър са видими и безспорни.
Не съм фен, не я слушам дори за фон. Но се старая да съм обективен

# 2 267
Харесвам голяма част от музиката на Тейлър Суифт, клиповете и особено трите най-гледани са изпипани до най-малкия детайл, самата тя ми е симпатична на външен вид. Често се шегува с върволицата си гаджета и поведението и към тях, с Джо се задържаха доста дълго, а на Хари Стайлс му разказа играта. Но, е голям, огромен, шумен поддръжник и проводник на всички отвратителни политики на демократите и не е вярно, че не защитава шумно лгбт+, напротив. Клипът и цялата песен на You need to calm down е яростна пропаганда и жестоко усмиване и изкривено представяне на хетеро хората.
А най-шумната и пи ар и фалшива връзка и беше тази с Том Хидълстън, на когото разбира се не пропусна да посвети песен.

Хайде сега! За какво говорим? За Тейлър Суифт или за американската вътрешна политика. Само за сведение - над 90% от звездите в шоу бизнеса подкрепят явно и последователно демократите и в това няма нищо чудно. Това са хора със свободна мисъл, съзнание и поведение, няма как е да друго. Само на прима виста се сещам за Джордж Клуни (много е велик и в това си амплоа), Дженифър Анистън, Бионсе, Том Ханкс, Кейти Пери. Мерил Стрийп. А са десетки, стотици. Така че политическите убеждения не са аргумент, когато говорим за професионални качества.

# 2 268
Дъщерята на Клаудия Шифър. Страхотно красива е, дори мисля, че е стигнала и майка си
Скрит текст:

# 2 269
Не мисля , че може  да се сравнява с излъчването на майка и. Хубаво момиче , но за мен абсолютно обикновена и незапомняща се.

# 2 270
  • София
Ясно, че има 100 000 и повече изтерясали в Австралия, но има много повече, на които им дреме за нея. Иначе добър продукт явно, има си ниша, прави милиарди сигурно и какво от това. Който не я харесва, няма да я захареса, защото други са се побъркали по нея.
Всъщност аз даже не бих си правила труда да я коментирам, но ме издразни много как издърпа статуетката от Селин Дион.

# 2 271
Аз по-скоро обратна първопричина бих търсила - не че звездите подкрепят демократите, защото са много добри и хубави, а демократите с прилежащите им медийни империи допускат световна слава и сцена за техни хора, т.е. първо клетва във вярност към каузите, после слава. Това за новите звезди. Защото коя е била Тейлър Суифт и кой я е направи мега звезда? Едва ли просто провидението и късмета.
В началото Тейлър Суифт беше кънтри певица с посредствени гласови възможности в пределите на САЩ. След като баща й купува половината акции от звукозаписната компания, която й предлага договор, докато пее в клубове, тя започва да се издига. Песните й започват да се въртят по радиата в Нешвил и в цялата страна впоследствие. Получава няколко награди за кънтри изпълнения и албуми. През 2014 пусна албума "1989" в стил поп, с който става вече известна и извън САЩ. Останалото е както се казва "история".

# 2 272
  • До морето
Ясно, че има 100 000 и повече изтерясали в Австралия, но има много повече, на които им дреме за нея. Иначе добър продукт явно, има си ниша, прави милиарди сигурно и какво от това. Който не я харесва, няма да я захареса, защото други са се побъркали по нея.
Всъщност аз даже не бих си правила труда да я коментирам, но ме издразни много как издърпа статуетката от Селин Дион.

Това е адски готина реплика. Направо изчерпва цялата тема. Case closed дет' се вика на чист български 😃 Какво да кажеш повече???

Предлагам отдолу под всеки пост, наред със "Сподели", "Полезно" и "Цитирай" да се сложи бутон "И какво от това?!"
Само си представете:

Снимка на дъщерята на Клаудия Шифър - И какво от това?!
Николета е бременна - И какво от това?!Галена е много слаба - И какво от това?!?
Дженифър Лопес пуска нова песен - И какво от това?!?!

Ще е супер използван, убедена съм 🙄

# 2 273
Баща и каквото и да е купил , не ми се вярва да е платил на хора да и ходят на концертите . Била е развълнувана на награждаването , едва ли е прецедент това “издърпване”, както и нещо лично към Селин Дион (на мен ми е ужасно гнусна историята със съпруга и , да си кажа ).

# 2 274
  • София
Boho chic, точно така, готина си е репликата и е насочена към тези, които се опитват да убедят другите, че ако не харесват продукта Тейлър Суифт са нещо изостанали, немодерни и от този род. Grinning Ама виж и надолу какво съм написала - колкото и успешен продукт да е, няма как да захаресаш нещо, което не харесваш, защото маса тийнове го харесва, разбираш?
Не виждам някой да е намекнал дори нещо такова в темата.

# 2 275
Никой не е казал и накарал някой да я харесва или не. Въпросът е в това да не се отричат успехите ѝ и статуса ѝ на мега звезда. Пък пак не си я харесвайте и не я слушайте.

# 2 276
  • София
Май нишката на разговора се изгуби. Аз пък никъде не отричам успехите й. Загуба на енергия за някаква певица, на която не знам една песен. Стига й толкова от мен.

# 2 277
Защо не си направите отделна тема за Тейлър Суифт?

# 2 278
  • София
Е, то по тази логика трябва да има отделна тема за кой ли не. Тейлър Суифт си е съвсем по темата, за разлика от Опрата и още 200 никому неизвестни бръмчалки.

# 2 279
Колко пък да е по темата, никой не се интересува от нея. Само се обсъжда дали е позната на хората или не, и някакви проамерикански настроени обясняват как трябва всички да я знаем, има дълги крака и е ултра стар.

Общи условия

Активация на акаунт