Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 039
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Да се изброява кой я харесва и кой не, колко покрай нас и колко покрай вас, няма особен смисъл.
Никой на тази планета, ама никой, не може да направи този мащаб, който тя прави към днешна дата.
Моята теория е, че светът беше гладен за класическа попзвезда - без скандали, без позиция, без мнение, угодна на всеки.
И стига с тия октави. Периодично като да засегнете някой и за октавите се хващате 🙃
Да звукоизвличаш красиво, да успееш да накараш човекът отсреща да повярва на всяка твоя дума, да преживее емоцията като негова собствена, няма нищо, ама нищо общо с октавите. Това не е изпит в консерваторията 🙃 Тембър се нарича - цветът на гласа .
Суифт пише красиви текстове. Няма с какво да ме грабне, но и летвата ми е висока.
Но фактите да си факти. История пише тази жена.

# 2 251
Това малко като той  е отличник. Ами не стига да си успешен Още много неща трябват.

# 2 252
Да се изброява кой я харесва и кой не, колко покрай нас и колко покрай вас, няма особен смисъл.
Никой на тази планета, ама никой, не може да направи този мащаб, който тя прави към днешна дата.
Моята теория е, че светът беше гладен за класическа попзвезда - без скандали, без позиция, без мнение, угодна на всеки.
И стига с тия октави. Периодично като да засегнете някой и за октавите се хващате 🙃
Да звукоизвличаш красиво, да успееш да накараш човекът отсреща да повярва на всяка твоя дума, да преживее емоцията като негова собствена, няма нищо, ама нищо общо с октавите. Това не е изпит в консерваторията 🙃 Тембър се нарича - цветът на гласа .
Суифт пише красиви текстове. Няма с какво да ме грабне, но и летвата ми е висока.
Но фактите да си факти. История пише тази жена.
Историята й е въздух под налягане. Навремето и Уитни Хюстън беше доброто американско момиче и всички мислеха, че Боби Браун я подхлъзна по лошия път. Но истината се оказа друга. При Тейлър Суифт е същото.

# 2 253
  • Down south
Maluma от снощи PremioLoNuestro.com

Преди време в темата се споменаваше Machine Gun Kelly, заедно с Don Omar, от същото шоу/награди

Скрит текст:

# 2 254
  • Наблизо
Намирам Машийн за доста хубаво момче,но е хаха е много.

# 2 255

Без позиция и без мнение, ама другия път. Суифт е зверска защитничка и промоутърка на Бидън. Та, така за без мнението й.

# 2 256
  • София
А кои са мега звезди? Аз даже не знам дали Тейлър Суифт е по-изестна от Дженифър Лопес, честно.
Тейлър Суифт е най-голямата звезда в музиката днес, както и последните години.
Последният световен хит на Лопес е отпреди 13 години.
Няма място за сравнение.

# 2 257
  • Down south
Има-има, хитовете не са единственото сравнение.

# 2 258

Без позиция и без мнение, ама другия път. Суифт е зверска защитничка и промоутърка на Бидън. Та, така за без мнението й.
Защитничка е и на LGBT+, ама по-скромно, да не се набие на очи истината.

# 2 259
  • Наблизо
Аз й знам две три песни,хич не ми харесва.Някак очите и веждите й изобщо не се движат и има само едно и също изражение Тейлър.
Около мен децата също не са й големи фенове.
Около нас е голям хит Анжел.

# 2 260
  • София
Аз й знам две три песни,хич не ми харесва.Някак очите и веждите й изобщо не се движат и има само едно и също изражение Тейлър.
Около мен децата също не са й големи фенове.
Около нас е голям хит Анжел.

🧐🧐😅 Кой?

Подкрепата за демокрацията, равенството, свободата на личността и себеизразяването, се подразбират в арт средите дори и да мълчиш. Стоя зад думите си все пак, че Суифт не е флаг на нищо от това.

# 2 261
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесвам голяма част от музиката на Тейлър Суифт, клиповете и особено трите най-гледани са изпипани до най-малкия детайл, самата тя ми е симпатична на външен вид. Често се шегува с върволицата си гаджета и поведението и към тях, с Джо се задържаха доста дълго, а на Хари Стайлс му разказа играта. Но, е голям, огромен, шумен поддръжник и проводник на всички отвратителни политики на демократите и не е вярно, че не защитава шумно лгбт+, напротив. Клипът и цялата песен на You need to calm down е яростна пропаганда и жестоко усмиване и изкривено представяне на хетеро хората.
А най-шумната и пи ар и фалшива връзка и беше тази с Том Хидълстън, на когото разбира се не пропусна да посвети песен.

# 2 262
За Тейлър Суифт има конспирации, защото една голяма част от населението на тази планета не са фенове и се чуди на какво точно се дължи този огромен неин успех и лансиране. И аз съм част от тези хора, които се чудят. Всичките ѝ песни си приличат и са еднакво скучни и захаросани. За много от безспорните звездни певици го няма това чудене и конспирации, но за хора като Суифт, които нито с певчески талант блестят, нито пък с харизма е нормално да се чудим кой стои зад този американски проект.

# 2 263
Не знаех, че е голяма звезда, пък тя била мега. Брей. Ама не познавам нито един неин фен, вкл. и тийн. Боза е някаква.

# 2 264
Харесвам голяма част от музиката на Тейлър Суифт, клиповете и особено трите най-гледани са изпипани до най-малкия детайл, самата тя ми е симпатична на външен вид. Често се шегува с върволицата си гаджета и поведението и към тях, с Джо се задържаха доста дълго, а на Хари Стайлс му разказа играта. Но, е голям, огромен, шумен поддръжник и проводник на всички отвратителни политики на демократите и не е вярно, че не защитава шумно лгбт+, напротив. Клипът и цялата песен на You need to calm down е яростна пропаганда и жестоко усмиване и изкривено представяне на хетеро хората.
А най-шумната и пи ар и фалшива връзка и беше тази с Том Хидълстън, на когото разбира се не пропусна да посвети песен.
"You need to calm down" беше поредния ПР ход, да не остане по-назад от вълната. А относно песните, посветени на бившите й гаджета, показва за пореден път нейния злопаметен и отмъстителен характер.

Общи условия

Активация на акаунт