Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 939
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 415
  • До морето
Невена колкото е талантлива, милата, толкова е семпла! Така и си остана с 500 думи речников запас.

# 2 416
То и сега не и се удава много да съставя изречения..

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 15:04 от pticasprujina

# 2 417
  • на село
И аз бях учудена как Кремена си казва за телефона и рекох да цъкна интервюто. Жената казва, че говори по телефона, не че държи телефон. Тя е с електрическа кола, те са свързани с телефона (не само електрическите де, но тези специално се управляват с апп и няма как да не е свързан мобилния) и когато звънне, се вкючва блутуут връзката. Явно има предвид, че е била разсеяна с разговора.

Давам си сметка колко сме различни хората и как виждаме различни неща в едно и също интервю.

Едит: гледам, че си е оправяла лицето, но са пропуснали брадичката, а знам че е възможно - някой беше пуснал тук реклама с Николета - лекар споделяше, че Николета е отишла при него за двойна брадичка или нещо такова.

# 2 418
Той и Невениния мъж Венко е рядко семпъл умствено, идеални са си.

# 2 419
# 2 420
Дали ще държи телефон половинката на Халваджиян или ще се разсейва, говорейки, за мен е все тая, защото очевидно й се забавят реакциите. Зор голям да изтъкне, че "аз съм малък човек, карам голяеми коли" и "аз коя съм, какво съм, че някой, който кара зад мен ще ми каже" ... онова за овцата.
Ние от простолюдието, нали сме си в естествения хабитат, даже не се впечатляваме вече.
Но лицата от екрана и тези зад кадър са тези, които също могат да променят нещата към по-добро с личен пример и ако поискат. Но ако и те вътрешно са "чалгари", какво да искаш от пластмасата, която така дразни госпожа Халваджиян?

# 2 421
Не може човек с две кила филъри във физиономията да се оплаква, че светът бил пластмасов

# 2 422
  • На морето!
Аз пък съм съгласна с нея, отвратително е някой да ти крещи и да те обижда, защото не се справяш с очакваното от него темпо. За съжаление в България станахме много груби и агресивни
В Италия също шофьорите са нервни, свирят, ръкомахат, викат, но тази злоба и агресия само на нашите пътища съм виждала.

# 2 423
  • Варна/Амстердам
Не оправдавам употребата на "овцо" в никакъв случай, но Кр. Халваджиян описвайки обстоятелствата на ситуацията, сама си вкара автогол. Била малка жена в голяма кола, говорила по телефона, туткала се е един вид. Да се качи на една по-малка кола, ама няма, защото тя си обича лукса. А пък като говореното по телефона шофирайки я разсейва и бави движението, да не го прави. Все някой им е длъжен на тия псевдоинтелектуалци!

# 2 424
  • Варна
Кремена Х. е поредната костенурка нинджа, заради фешън цайса след доктор Денкова и Силвия Лулчева.

Трио бг костенурки нинджа!

Но тя най много ги олицетворява заради размерите си 😂

# 2 425
И се оплакваше, че е малка и карала голяма кола и затова ѝ било трудно да си взима билетчетата. Еми вземи си кола според твоите габарити. Или не, трябва да е с най-голямата кола, нали трябва да я видят.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 16:19 от Анонимен

# 2 426
Има го това, че липсва толерантност на пътя, по паркингите и пр., ама и някоя да се оплаква, че колата ѝ е голяма, а пък и говорела по телефона през това време, нали...

# 2 427
Кремена Х. е поредната костенурка нинджа, заради фешън цайса след доктор Денкова и Силвия Лулчева.

Трио бг костенурки нинджа!

Но тя най много ги олицетворява заради размерите си 😂
Силвия Лулчева беше потресаваща с тия очила. Всъщност, всеки би бил. Голям кукундрел стана и тя. Толкова големи и ексцентрични рамки не са за всеки и поне според мен, ако не си много млад и красив, допълнително загрозяват и добавят щипка неадекватност.
Да не забравяме Патрашкова, тя е патронът на движението "Ский, к'ви цаки имам".

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 16:03 от Tess d`Urberville

# 2 428
  • Варна
+1
На нито една от триото не й подхождат.
Не само не им подходждат, ами са карикатури 😂😂😂

# 2 429
  • Пловдив
То накрая ще се окаже, че не е било и минутка забавянето, а 3 х минутка.... Подробности.

Общи условия

Активация на акаунт