Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 010
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 430
Да, а някога много я харесвах Силвия Лулчева, напоследък обаче не.

# 2 431
https://vm.tiktok.com/ZGeDFWy1G/

Невена Цонева обяснява колко е гадно човек да работи 8 часа, сякаш това е най-отвратителното нещо на света... Тя предпочита да ѝ е свободно на душата, да пътува, да е свободна. И към това призовава последователите си.
Тази Невена Цонева често ми изниква с глупостите си в Тик Ток и не знам откъде извади това самочувствие да се изявява като лайф коуч. Допреди няколко години трудно съставяше правилно изречение.
Тук тя обяснява на деца, ориентирани към изкуството - пеещи, рисуващи и прочие. Повечето от тях с амбициозни родители, налагайки им да се занимават с нещо друго, "по-сериозно". Хубаво е първо да се гледа подкаста, не на база откъси, да се правят заключения.

# 2 432
За Кремена има само минало, това разбрах, няма бъдеще. Минало на бунтар, бъдещето е неясно, но при всички случаи е свързано с екзотични пътешествия, качествен алкохол, много разкрасителни и спа процедури, що и е да го мисли!

# 2 433
В този откъс Невена Цонева обижда всички хора, които се трудим и си вадим хляба честно. Независимо дали посланието е към деца, занимаващи се с изкуство -  аз не съм съгласна трудът да бъде представен като нещо скучно и гадно. Точно така е представен трудът 8 часа в офис от Невена Цонева. А тя големият артист и свободна душа никога не би си го причинила това... Тя е свободна и пътува, а ние робите на компании седим и работим.
Хората на изкуството трябва да бягат като дявол от тамян от 8 часова работа зад бюро ли? Ако на някое много арт дете не му провърви с изкуството, да предпочете да е гладно и лузър, само и само да е свободно, защото 8-часовата работа е нещо много гадно по думите на лайф коуча Невена Цонева (която имаше късмет да се хване с Венко, че с нейния характер преди това бяха ѝ приключили кариерата от Вирджиния Рекърдс набързо и изявите.)

# 2 434
Дори Невена да го обяснява на деца с много амбициозни родители, отново не е подходящо според мен. Тази погнуса, която виждам в изражението ѝ. Аз работя в офис от 9 до 6, не се чувствам поробена или несвободна. Обаче, ако трябва да пея по кръчмите вечер след 10-11 и да не съм при ревящото си дете и манджите не би ми харесало. Всички сме различни, ама не би следвало да се държи сметка на хората по офисите или където и да било.

Кремена ми е смешна.

П.П С Questar сме писали заедно.

# 2 435
Зелда, със сигурност на някого му е скучно. На аналитичните типове хора сигурно им харесва.
На мен не ми харесваше да съм сервитьорка например като бях на 16-17. 😄

Сега пак я пуснах Невена. Някои хора биха дали всичко като се приберат от работа да ги чака едно ревящо бебе. Най-вероятно не го е казала с лоша умисъл, но все пак. Какво значи манджи? Всички вечеряме, обядваме .. Много нескопосана тази Невена.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:15 от LieToMe

# 2 436
аз не съм съгласна трудът да бъде представен като нещо скучно и гадно. Точно така е представен трудът 8 часа в офис от Невена Цонева.

Като се абстрахираме от Невена, трудът в офис по 8 часа действително Е нещо скучно и гадно Simple Smile)

Ами всъщност не е нито скучно, нито гадно а приори. Може да бъде много динамично и обогатяващо, особено ако не те мързи. Но не е за всеки, затова насила хубост не става.
Ето моята дъщеря е арт, рисува, с всички последици от това. Баща ми беше пианист, бохем и той. То хубаво, но за да могат да си позволят тези хора да са арт, трябва да има такива скучни хора като нас, които да им вървят след **за, вкл. да им плащат сметките поне до един момент.

# 2 437
А също и тези скучни хора, все едно дали са  по 8 часа зад бюрото или зад лопатата, ходят да се разнообразяват по участия, за да може такива като Невена да захлебват. Та малко уважение към чуждия труд не е излишно.

# 2 438
А Невена какво точно работи? Певица ли е, или само си използва 15-минутната слава, за да си намери спонсор?

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 01:34 от Анонимен

# 2 439
Интересно е ,че всички ,дето напуснаха Слави не пробиха особено. Напомпаха им самочувствието при него, но навън не се получи нещо уау.

# 2 440
Няма пазар за толкова звезди.
То певци, танцьори, актьори, инфлуенсъри.
Не останаха хора за публика и няма кой да купува билети за толкова представления и изяви.

# 2 441
А да мааш гюбеци е много престижно, мили деца.
Невено, Невено вземи се скрий и бъди само красива.

# 2 442
Аз мисля, че при Невена дружбата с чича й Венко предопредели развитието й след Слави.

Старата школа не дава крила, а по-скоро ти ги подрязва, за да не вземеш да хвръкнеш прекалено надалеч.

# 2 443
....Невена дружбата с чича й Венко...
Все ми е едно и за нея и за него, но защо така принизяващо с "дружбата". Те са си семейство от има няма 15+ години.

# 2 444
Той Слави има активно участие в това, тези след него да не успяват. От това, което каза Грахич при Мон дьо ми се стори, че не спира да им прави спънки след това. Само Алекс Раева успя по някакъв начин, но тя имаше късмета да намери много сериозна опора в лицето на фамилията Халваджиан....

Текст в подкрепа на най-красивия ни актьор
https://www.lentata.com/kato-si-doshl-da-zhiveesh-v-blgariya-sche-se-sobrazyavash

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 18:20 от Little heart

Общи условия

Активация на акаунт