Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 939
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 445
Сутринта четох това в сайта на Карбовски. Къде намира такива смешни журналисти да му списват в сайта не знам, но тази статия е дори забавна до известна степен с патоса си и диващината си.

# 2 446
Аз мисля, че Невена и Венко са си още при Слави, не съм 100% сигурна, но следя Борис Солтарийски в инстаграм и ми излизат участия с нея заедно.

# 2 447
Гологлавият айдук бил чак пък красив хахахахахахахахаха

# 2 448
И аз не и вярвам на чужденката от скандала с Шопов. Те и запушили гаража, после и счупили чистачката и я заплашили с оръжие, пък тя чиста и невинна като сълза. Какво като е от Люксембург, там живеят само и единствено възпитани и честни хора ли?
Доскоро живеех в район с доста чужденци и далеч не всички са "цвете за мирисане"😆

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 19:15 от Чи лу

# 2 449
В момента Мария Бакалова в 120 минути. Ами толкова е готина - умна, разсъдлива, толкова земна, не се прави на звезда, скъсва се да бачка, не спира да се снима в Холивуд, толкова чаровна, толкова премерена във всичко - удоволствие да се гледа и слуша. Как пък повечето  ни “звезди” поне малко не приличат на нея.
Но тя е доказателството, че нищо не идва случайно в тоя живот…

# 2 450
В момента Мария Бакалова в 120 минути. Ами толкова е готина - умна, разсъдлива, толкова земна, не се прави на звезда, скъсва се да бачка, не спира да се снима в Холивуд, толкова чаровна, толкова премерена във всичко - удоволствие да се гледа и слуша. Как пък повечето  ни “звезди” поне малко не приличат на нея.
Но тя е доказателството, че нищо не идва случайно в тоя живот…
Много добро впечатление ми направи и на мен. Умна, естествена, без поза.

# 2 451
Единствено не ми харесва гаджето и, тя може и заслужава повече от него. Видяхме го в Игри на волята, симпатичен, но безхарактерен.

# 2 452
  • София
Единствено не ми харесва гаджето и, тя може и заслужава повече от него. Видяхме го в Игри на волята, симпатичен, но безхарактерен.

На мен и симпатичен не ми е. Безхарактерен, но арогантен, с вид на селски тарикат. Възмутително ми е как се усука  около нея и я следва на всякъде! Чист gold digger. Заслужава повече Мария.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 20:48 от Dona-Flor

# 2 453
  • Пловдив
И аз не и вярвам на чужденката от скандала с Шопов. Те и запушили гаража, после и счупили чистачката и я заплашили с оръжие, пък тя чиста и невинна като сълза. Какво като е от Люксембург, там живеят само и единствено възпитани и честни хора ли?
Доскоро живеех в район с доста чужденци и далеч не всички са "цвете за мирисане"😆
А на него защо да му вярваме?
Щото наше лошо няма или щото е супер-дупер актьор и по подразбиране му е простено?
Аааа, а да не е бил в роля нещо?

# 2 454
Интервюто с Мария:
Скрит текст:

# 2 455
Прекрасна е Мария, винаги съм я харесвала!

# 2 456
Спомняте ли си това сладко момиченце от тин сериалите и блудкави комедии Аманда Байнс. Славата явно не ѝ е понесла. Жалко
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 20:36 от Bug_Developer

# 2 457
Спомняте ли си това сладко момиченце от тин сериалите и блудкави комедии Аманда Байнс. Славата явно не ѝ е понесла. Жалко
след 10 мин ще скрия снимките.
Да ,при нея мисля ,че имаш някакъв психически проблем

# 2 458
Не мога да разбера всички, които защитават човека, нарекъл Кремена "Овцо". Ако дъщеря ви или сина ви се забави, пак ли ще е оправдано да му крещят разни мутри на улицата?
Още едно дете, изчезнало след тормоз, нямам думи вече..

# 2 459
Интервюто с Мария:
Скрит текст:

Благодаря, че си качила интервюто!
Много е сладка Мария!

Общи условия

Активация на акаунт