Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 919
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 475
Болна е от биполярно разстройство. Много сладка беше, но...
Мария Бакалова ли?Не мога да изтърпя цялото интервю,аз не мога да я харесам
Не

# 2 476
Ако някой тук е живял в Люкс, знае точно колко са "топли" междусъседските отношения, направо тръпки да те побият.

Определено не се стрелят по междусъседски, а за мен това е напълно достатъчно. Също така не отглеждат бездомни животни пред блока.

# 2 477
Бакалова да си беше сложила по-подходящи бижута. И аз не я харесвам, много прехвалена.

# 2 478
  • на пистата
Те и двамата с Магърдич друга марка не признават. Той даже си поръчва да му изписват инициалите М.Х. по седалките.
Софистикар 🙄
Магърдич кара майбах.Инициалите бяха на бмв,да.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 23:02 от NaM

# 2 479
Ей, накарахте ме значи да изгледам Кремена Халваджиян. Разбрах каква е болката на великата стилистка и сега ще ви обясня. Значи, това е една малка, сладка женичка, която си пада по еднорози и кара големи коли. И понеже е много сладка и арт женичка, може да се забави с взимането си на билета и да си провежда телефонния разговор, а зад нея ще трябва колите да чакат покорно, даже може да излязат водачите от колоната и да помогнат на сладката Кремена в нейния арт хаос. Изобщо не защитавам бай Ганьо, който е изразил недоволството си с обръщението "овцо", но където и да отиде по света, все някой няма да е толерантен и ще избълва вербална агресия
За кой свят говорим - има 195 държави по света? Имагинерната "чужбина" ли? Ми не си права, аз живея в страна с много тесни старинни улички, всички се изчакват.

# 2 480
Азис. Отваряйте на своя отговорност
Скрит текст:

# 2 481
Балкански цирк продължава 🍿
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 10:47 от Анонимен

# 2 482
Андреа все гледа да се заяде с някой , то не беше Анелия , Диона , Галена … много гняв и огорчение  е насъбрала .

# 2 483
Много кофти човек изглежда Андреа...
И много ме кефи как поства някакви награди от 2006, 2011г... По ягодите, в момента е 2024г..не знам какво и на кого се опитва да докаже, но е все по-жалка

# 2 484
И аз гледах тези ѝ стари клипчета. Много е била хубава навремето наистина, сега само се излага. Дано е период и да го мине.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 00:50 от Анонимен

# 2 485
Периодът вече чукна една петилетка, май…

# 2 486
  • При семейството си
И аз не и вярвам на чужденката от скандала с Шопов. Те и запушили гаража, после и счупили чистачката и я заплашили с оръжие, пък тя чиста и невинна като сълза. Какво като е от Люксембург, там живеят само и единствено възпитани и честни хора ли?
Доскоро живеех в район с доста чужденци и далеч не всички са "цвете за мирисане"😆
Ама разбира се….и на български, и на английски можеш да заплашваш с “курв@“, “ще те убия”…а най - добре, ако си полиглот,

# 2 487
Аз само плахо да попитам тук всички ли работите в офиси?
Не се заяждам наистина,направило ми е впечатление, че само това се приема за работа като се каже от 8 до 5.
Хората работещи в заводи, магазини и на поточни ленти направо сякаш не съществуват.Аз честно казано нямам нито един познат или роднина работещ в офис, всички сме бачкатори тип не подвиващи крак и хич даже не се срамувам.
Ех,ако имаше една Невенка преди 20 години да ми набие канчето,можеше и по-лек живот да водя но това е положението.

# 2 488
Гери Г. Много ѝ се радвам.
Скрит текст:

# 2 489
  • Rock & Roll feeling ...
И аз съм на мнение, че когато човек е на бариерите на паркинга на мола ще бъде пратен на майната му, ако се бави 2-3 минути и не натиска за билетче, а просто стои. Но не мисля, че ще получи негативно отношение, ако видно има проблем и си личи, че е малка и се опитва. Дори и да слезе от колата пак е ок, но просто да стои и да води разговор и след минута да си вземе талончето, нормално е хората зад нея да са недоволни. В чужбина ще стоят и чакат без да им прави впечатление ли?

Общи условия

Активация на акаунт