Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 932
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Враца
Болна е от биполярно разстройство. Много сладка беше, но...

# 2 461
  • София
Единствено не ми харесва гаджето и, тя може и заслужава повече от него. Видяхме го в Игри на волята, симпатичен, но безхарактерен.

На мен и симпатичен не ми е. Безхарактерен и арогантен, с вид на селски тарикат. Как се усука  около нея и я следва на всякъде?! Чист gold digger. Заслужава повече Мария.
Значи не съм сама😃 много ми е несимпатичен мамин Валерко с това червендалесто лице.

А по Нова бяха Софка и Камджалов да представят съвместният им проект. Много приятни и двамата.

# 2 462
Много жалко, милото момиче Cry дано има кой да се погрижи за нея, а не само паразити каквито са около Бритни Sad

# 2 463
Не не, за нея маневрите на влизане в паркинг на МОЛ били много трудни. Та докато говорела по телефона и се опитвала да си вземе билетче си заслужила обидите.

Хубаво де, някой ще ми обясни ли, щото съм наистина в чуденка, защо държиш телефон докато шофираш? И то нови, модерни коли, ми свържи го с колата?
Това е масово явление при хора с нови и скъпи коли … все телефоните им са в ръцете и пред устите !!!

# 2 464
Кремена и 5 минути да се е бавила никой няма право да я обижда . , айде стига в мола като влезеш няколко минути по-късно какво ще стане ? На всеки може да се случи да се забави ,не знам как може може да си се струва нормално …

# 2 465
И аз не и вярвам на чужденката от скандала с Шопов. Те и запушили гаража, после и счупили чистачката и я заплашили с оръжие, пък тя чиста и невинна като сълза. Какво като е от Люксембург, там живеят само и единствено възпитани и честни хора ли?
Доскоро живеех в район с доста чужденци и далеч не всички са "цвете за мирисане"😆
А на него защо да му вярваме?
Щото наше лошо няма или щото е супер-дупер актьор и по подразбиране му е простено?
Аааа, а да не е бил в роля нещо?
Ако искате му вярвайте, ваша си работа.
Не ми е любим актьор, и той не е стока явно, ама и чужденката послъгва нещо.
Да, малко съм предубедена към чужденците, които се държат все едно трябва да им се кланяме, че са ни удостоили с височайшето си присъствие в България.

# 2 466
И се оплакваше, че е малка и карала голяма кола и затова ѝ било трудно да си взима билетчетата. Еми вземи си кола според твоите габарити. Или не, трябва да е с най-голямата кола, нали трябва да я видят.
Верно, че кара голяма кола … ами да си вземе по-малка като не може да управлява такава Simple Smile

# 2 467
  • Glasgow
Е чак да им се кланят не...поне да не ги бият става ли🙄

# 2 468
Ми не става, как ще става, ние сме най-древната нация във Вселената, ще си ги бием, колкото искаме. Къде са те, къде сме ние!

# 2 469
Ей, накарахте ме значи да изгледам Кремена Халваджиян. Разбрах каква е болката на великата стилистка и сега ще ви обясня. Значи, това е една малка, сладка женичка, която си пада по еднорози и кара големи коли. И понеже е много сладка и арт женичка, може да се забави с взимането си на билета и да си провежда телефонния разговор, а зад нея ще трябва колите да чакат покорно, даже може да излязат водачите от колоната и да помогнат на сладката Кремена в нейния арт хаос. Изобщо не защитавам бай Ганьо, който е изразил недоволството си с обръщението "овцо", но където и да отиде по света, все някой няма да е толерантен и ще избълва вербална агресия. Точно Кремена няма право да се оплаква от простотията, защото те се издържат от простотията, бълвайки кафяви предавания точно за този тип, който след като я е нарекъл "овцо", вечерта се е прибрал и на ракия си е пуснал да гледа Рачков и компания. Също няма право да се оплаква от простотията, защото тя и нейното семейство са обградени само от клакьори и т.нар хай лайф. Имат си розов балон, та не им се налага всеки ден да се валят в калта на нас, простолюдието. Та интервюто беше много повърхностно и ми се затвърждава мнението, че тази жена няма грам класа. Защото класа не се заявява, когато изтъкваш простотията на другите, за да изглеждаш ти хай.

# 2 470
Кремена наистина кара огромна кола. БМВ сигурно седма серия, не съм запозната. Най-новия модел, защото признавам хвана ми очите.

# 2 471
  • До морето
Те и двамата с Магърдич друга марка не признават. Той даже си поръчва да му изписват инициалите М.Х. по седалките.
Софистикар 🙄

# 2 472
О, казал й някой овца...ами човекът отбелязва фактите. Точно те да се впечатляват ....е доста голямо лицемерие.
Ако някой тук е живял в Люкс, знае точно колко са "топли" междусъседските отношения, направо тръпки да те побият.

# 2 473
За да не му я крадат сигурно.

Скрит текст:
Загледах че сте писали за Тейлър Суифт. Болната ми тема. Миналата година детето ходи на концерт на Хари Стайлс и се наложи да се образовам набързо. Оказа се, че съм слушала повечето му песни, без да знам че са негови. Изучих му творчеството цялото и почти няма песен, която да не мога да запея[ или да не се зарадвам като я пуснат някъде. Изучих и биографията му, че да съм адекватна на времето Simple Smile
Е, няма такова сладко същество! Уважителен, талантлив, само дрехите му шантави, ама пък му отиват.
Тази година - концерт на Тейлър Суифт. Веднага се заех по същия начин да се изуча, да не излагам детето. Да де, ама още не съм си калила волята да изслушам поне една нейна песен докрай. Започвам с надежда и на средата ме наляга такава адска досада - всяка песен е като предната, завеяна, блудкава, ха да я запея и я спирам. Толкова много опити, а не върви. Цялото творчество е на базата на обсъжданите и любови. Години след любовната им връзка с Хари още прави намеци в песните си за него, в другите за други... Феновете нападат всичките й връзки, че не са достойни за нея. Тя пък с нищо не ме впечатлява - жена на възраст, с вид и поведение на сладко момиченце, ама си пийва и псува, плюе по спечелилите, ако не е спечелила тя, държи се доста инфантилно според мен. Ще правя още опити, не съм я разгадала, а няма начин да няма някакъв диамант в нея, щом цял свят я харесва.

# 2 474
Мария Бакалова ли?Не мога да изтърпя цялото интервю,аз не мога да я харесам

Общи условия

Активация на акаунт