Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 877
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Халваджиян вероятно никога няма да напусне страната. Само се прави на интересна.Нарекли я тъпа овца, докато шофирала и говорела по телефона-поне да не го казва да се излага. Тя и винетки не плаща, заради скапания асфалт.

Не само, че не си купува винетка, а и когато я спре полиция, отваряла прозореца, излизала през него до кръста и започвала да крещи на полицаите. Това го разказа с голяма гордост Халваджиян в едно интервю, преди време.
Това сериозно ли ?

С ушите си го чух, като го разказа.

# 2 506
Халваджиян вероятно никога няма да напусне страната. Само се прави на интересна.Нарекли я тъпа овца, докато шофирала и говорела по телефона-поне да не го казва да се излага. Тя и винетки не плаща, заради скапания асфалт.

Не само, че не си купува винетка, а и когато я спре полиция, отваряла прозореца, излизала през него до кръста и започвала да крещи на полицаите. Това го разказа с голяма гордост Халваджиян в едно интервю, преди време.
Това сериозно ли ?

С ушите си го чух, като го разказа.
Леле… ами прав им път … да поемат към чужбината !!!

# 2 507
Навремето се разказваше същото за Калоянчев,че "строявал" катаджиите,а те не смеели "копче" да му кажат... История се повтаря. Кой казва че не се...

# 2 508
Някой от вас случайно да чу как Кр. Халваджиян се обърна към Монди с "бе"!?

# 2 509
  • Berlin
А какво е станало със Зуека? Преместил се е в Италия ли, заради какво, с какво се занимава там сега? И Халваджиан и те ли натам са се запътили? Не съм наясно с миналото им и връзката с Италия.

# 2 510
А какво е станало със Зуека? Преместил се е в Италия ли, заради какво, с какво се занимава там сега? И Халваджиан и те ли натам са се запътили? Не съм наясно с миналото им и връзката с Италия.

Зуека се премести в Испания, занимава се с рисуване. От гилдията жив го оплакаха, което ми е странно, защото той изглеждаше доволен, не помня да се е жалил или да е обвинявал държава и съдба.

# 2 511
Между другото,рисуването е идеалното средство за пране на пари... Измацаш някой глупост (вижте "картините" на Зуека) и я продадеш за €100 000. После делкате парите с купувача... Yum

# 2 512
Аз по-скромно допуснах, че е спечелил от тотото и не е искал да бие тъпана🙂

# 2 513
Аз си купих една от картините на Зуека. Не сме прали пари.

В групите, които пише, той споделя, че в много доволен от развитието на бизнеса си и как е уредил живота си в Испания. Излага и в галерии в САЩ (може би подпомогнат от българи там, не знам).

# 2 514

Зуека се премести в Испания, занимава се с рисуване. От гилдията жив го оплакаха, което ми е странно, защото той изглеждаше доволен, не помня да се е жалил или да е обвинявал държава и съдба.
Зуека с това което е спечелил от халтурите (Халваджиянови)  , няма да го мислим в Испания !!

# 2 515

Е как смята да живее в чужбина? В бг, тия номера може и да минават, щото е известна, ама в чужбина  - не знам как я мисли
Както всички българи там - наляга си парцалките и спазва правилата. Като мине отсам Дунавмост разпасва колана ...

# 2 516
Доколкото съм чела освен, че Зуека има доходи от изкуството си, съпругата му също си е направила бизнес там, заведение мисля беше. Положителен пример са ми - за разлика от Плачкови, които от години само обещават да се изнесат и обвиняват държавата, обществото и кого ли не.

# 2 517
Във всеки случай Зуека каза, че заминава и замина. Нещо, което от Плачков и Попова само се заявява и то някак заплашително.

# 2 518
Във всеки случай Зуека каза, че заминава и замина. Нещо, което от Плачков и Попова само се заявява и то някак заплашително.
Зуека май каза, чак като беше в Испания. Сега търсих неговите коментари по темата. "Не съм избягал, преместих се в нов дом". Всичко, което е споделял до момента е, че дома е там, където семейството се чувства щастливо.
Няма плюене по държавата и условията за творческо развитие тук. Подгонени са били и от безперспективността за артистите по време на пандемията, може би и бърнаут на Зуека. На неговата възраст много по-сериозно гледаш на ангажиментите си към малко дете, защото и времето да го подсигуриш не е безкрайно много пред теб.

# 2 519
Съвсем нормално и без драма. Но пак казвам, реакциите на колегите му тогава ме учудиха. Все пак се е преместил по свое желание, на хубаво място е, вървят му нещата. И не е безкрайно далеч, че да не го видят повече.

Общи условия

Активация на акаунт