Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 874
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 520
  • До морето
Зуека даде едно интервю СЛЕД като вече беше поживял малко там и съвсем резонно направи някои сравнения за живота, училището на детето му, възможностите за развитие и прочие. Нищо грешно или невярно не каза по принцип, но да говориш за опростачаването на нацията, а ти да си бил активна бойна единица в това последните 30 години, някак си не е ок. Отделно, че ние българите не обичаме другите (включително и българи живеещи в чужбина) да говорят лошо за страната и живота тук. Гадно е, мръсно е, пари няма, закони няма, но за това можем да говорим само ние. Другите не!

# 2 521
За опростачване на нацията по спомен говореха с бившата му жена, докато правеха “Шинел”. Докато работеше със Слави и после с Халваджиян май не е бил толкова против.

# 2 522
Впечатлена съм как се опитвате да оправдаете Шопов, цяла трагателна история за бездомно куче измислихте.  Много добре знам, че когато става въпрос за популярна личност фактите в БГ не се изясняват, а замитат.
Има провокация, счупена собственост,  клип,   жена със следи от удар, конфискувани оръжия и мълчание от страна на Шопов, но вие вярвате, че е невинен или поне имал причина да се държи като малоумна мутра.
Абсолютен срам, ако се намира извинение за Шопов - той и жена му блъскат удрят жена, след като на всичкото отгоре са й препречили излизането и са й счупили чистачката. Не че има извинение и ако е непозната жена на улицата, но особена простотия и низост показва, че нападат съседката си - предполага се да бъдем цивилизовани поне със съседите. Той ако не бие и жена си... надали изведнъж пред неговата си е супер културен. Ама айде жена му си избира да е с него, докато съседите си не ги избираш. И още по-"смешното" е че в медиите някои стати са написани видимо в опит да се "обясни" гаменското му, хашлашко поведение. Днес в бтв адвокатката му. А нова тв говорят за потърпевшата с "госпожата".
Какви кучета, какви 5 лева, какво значение че снима?! Явно се знае, че е агресивен и нагъл.

Аз на пиеса с него не бих отишла. Да го махат от роли. Такова поведение трябва да има и финансови последици.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 12:00 от Не се сърди, човече

# 2 523
Светлана. Защо тази рокля? Защо тази чанта? Защо тези домашни чехли? Защо тази комбинация? Дори поотделно не бих ги носила тези неща.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 12:34 от Анонимен

# 2 524
  • Rock & Roll feeling ...
А кой е платил да се стартира бизнесът с кафемашини? Нали не са имали пари да излязат на кафе? Цялата биография на Магърдич е толкова подправена, че понякога самият той се заплита в историите си. Магърдич е бил точно под крилото на родителите на Кремена и вероятно италианския съпруг на майка му в Италия. Защото тези арт личности не са тръгнали в Италия да работят здраво, а задължително трябва да се занимават със собствен бизнес без да имат нито опит, нито средства.
Взима машините без да плаща, товари ги на един тир, а тук се изкупили от бедните българи с няколко стотин процента надценка като топъл хляб. За да ги вземе, за да ги продаде без да плаща веднага, наистина гарантира бащата на Кремена, който е уважаван диригент и познат вече в района, в който живеел и работел в Италия. Той гарантирал за момчето (Маги), че няма да прецака италианеца.

Втория съпруг на майка му идва доста по-късно. Това са годините, когато баща му е туко що починал, Маги поема бизнеса и събирането на дълговете(баща му е давал пари на доста хора). Брат му е още ученик и учи. Майка му е против да бърза с женитбата с Кремена, но до няма и година двамата се женят и тя отива да живее с тях. Там забременява и ражда Бебо, докато Маги все още оправя нещата с бизнеса на баща му. Идеята за търговия между Италия и България ражда един негов приятел, който лансира стоката тук, а Маги я намира и превозва от Италия. Отначало е било просто хрумка от наблюдателност,  а резултата е луди пари. След кафе машините започват да лансират кафе, понеже случайно познавали един италианец, който произвеждал кафе и решили да го продават в България. Станали официални представители и всичко било топ. Не след дълго обаче, български мутри ги прецакали, като купили от кафето на черно и го продавали на по-изгодна цена и Маги се отказал от кафето. И така нататък ...

# 2 525
А какъв е бил бизнесът на бащата на Маги? Аз доколкото знам е бил куклен актьор, майка му се е изживявала като балерина, въпреки че никой не я е виждал в който и да е било балет.

# 2 526
Селена и Рийз
Скрит текст:

# 2 527
  • Rock & Roll feeling ...
Наистина е била балерина в Плевен. Пътувала е и доста, за различни програми по света. После заминават двамата с бащата да правят представления по различни места ( най-вече клубове ) и са били с договор. Маги и брат му остават в България, а после издърпват Джуди. Маги отива да учи в Москва, а после отива и казарма. Вижда родителите си след няколко годишна раздяла поради обстоятелства и 8 дни след като се събират всички в Италия, след толкова време раздяла бащата умира, внезапно. Огромен стрес. Дори и в тази болка и стрес, Маги непрестанно мисли за малкото си братче (който по онова време е ученик все още ) и се опитва да го защити и в този момент, до колкото може.

# 2 528
Винаги ми е било чудно как Халваджиян говорят за това, че Джуди е оставен в дом за няколко години. Нормално било в артистичните среди Rolling Eyes Нормално друг път. Родителите ми имаха доста познати в артистичните среди - предимно музиканти, но също и танцьори и циркови артисти. Питала съм ги по темата - не си спомнят за нито един случай на дете, оставено в дом. Оставяли са ги по баби, по лели и чичовци, при братовчеди и други роднини, взимали са ги със себе си, сменяли са държави и училища и са повтаряли години - но оставянето в дом далеч не е било толкова "нормално", колкото го представят.

# 2 529
Преди няколко дни прочетох супер странната история около истинските родители на Нети (Антоанета Добрева). Майка й Джилда забременява от баща й Петьо (известен с мимолетни връзки) на много млади години, когато е голям позор да си самотна майка. Уж не разбира за бременността си до четвъртия месец, когато е късно за аборт. Тогава тази Джилда се събира с Красимир Левашки (озвучител на Диана Експрес и приятел на биологичния баща Петьо) и го лъже, че е бременна от него, а детето е родено уж в седмия месец. Свекървата обаче разбира истината и Красимир изгонва Джилда, която, в безизходица с бебе на ръце, го дава в дом, откъдето го осиновява почтено семейство (сравнително възрастни). Все пак Красимир и Джилда се събират пак и си раждат дете - Вирджиния, но се разделят финално и майката… изоставя и второто си дете на грижите на бащата и заминава за Германия, където се омъжва. След години Нети, която винаги е чувствала, че въпреки топлите чувства между нея и осиновителите й няма нито физическа прилика, нито емоционална връзка, тръгва да търси документи и открива истината. При огласяването на истината обаче Левашки преживява нещата като някакво предателство и по думите на дъщеря си Вирджиния спира да си пие лекарствата и умира. Междувременно се оказва, че Нети познава баща си от някаква плажна компания и една вечер след пийване двамата с Дони му разкриват истината и той много се зарадвал! Сега Нети била в отлични отношения с него, друга негова дъщеря (Алекс), както и с изоставилата я майка Джилда, но не и полусестра си Вирджиния, която я обвинява за смъртта на баща си.

И ако това не е сериал 😂😂😂

# 2 530
https://eva.bg/article/45507-Karla-Munzer-Rakhal-50-te-sa-novite-30-

Чета това и интервю на Карла Рахал и се чудя наистина ли тази жена е толкова не на център, или е поза някаква. И тя в стила на Наталия Симеонова не оставя бившия на мира:
Скрит текст:
Аз не искам да съм разведена.Искам да се оженя пак, за мъжа ми. 10 години бяхме заедно и 10 години сме разделени. Не съм имала друга любов после. Пробвах да обичам други, но май че обичам само Боян. И това е хубаво да го напишеш, защото, ако двама души се обичат, може и да се съберат пак. Говорих с Боян. Той каза, че не иска втори път. Въпреки че нищо не се знае. Много хора са се развеждали и са се женили пак. Важно е и двамата да го искате. Според един свещеник в църквата не сме разведени, защото нямаме църковен развод.

И във фейсбук доста странни снимки пуска Confused
Скрит текст:

# 2 531
Сякаш личните отношения на Халваджиян не са от значение. Нормални или не, така са избрали за Джуди.
Темата е, че се леят едни квалификации, напълно адекватни и за критикуващите.
Но и това също е до културата на човека и си е на сметката на Кремена Халваджиян, а не на роднините по сватовство.

# 2 532
Благодаря за интервюто с Карла Рахал. Дочетох го до края, за да видя дали цялото е абсурд.
Цялото беше абсурд.

# 2 533
На Нети сестра й беше някаква журналистка, доста познато лице от телевизията. Много симпатична. Алекс Кръстева. Тяхната история е достойна за филмиране.
Скрит текст:
[/url]

[url]

# 2 534
Да. Водеща, много хубаво момиче.

Общи условия

Активация на акаунт