Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 874
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Rock & Roll feeling ...
Нямам разбиране към майката на Нети, която била изгонена с бебе на ръце и видиш ли милата тя ...
Където тя, там и бебето, с толкова лека ръка ли се оставя дете, че и твоето?
Да пази Господ.

Жал ме е за сестрата на Нети, баща й е бил навярно единственото постоянно родителско присъствие и накрая, заради грешките на разюзданата майка и раздухването на случилото се да си отиде...

# 2 536
Кактус, аз също не го разбирам изобщо това. Пък и второто оставила, е не в дом, при бащата, но все пак. Единственото, което мога да кажа е, че са по-стари събития и какви точно причини и мисли са имали хората - ние не знаем.

И Нети не разбирам съвсем, той бащата не разбрал, майката те метнала в дом, ама няма проблем. Може би осиновителите й са били благи хора и тя не е склонна да храни гняв. Вероятно така е по-добре, знам ли.

# 2 537
Ами така си е. Не стига, че го направили балама веднъж, да спаси бременната с чуждо дете от позор, ами и след години е нямал спокойствие, заради палавата си жена. Бързо се е признала за майка на Нети, ами ако тя не беше известна личност!? Наистина и до днес е много красива, но ми е тип кукувица, за която личното благоденствие стои над всичко и всички.

# 2 538
Биологичната майка на Нети, доколкото имам наблюдения е от онзи тип егоистични жени от сорта на Марчето Игнатова и Ваня Щерева, на които техния комфорт и изкуство им е по-важно, отколкото да се занимават с ревящи бебета, манджи и т.н. Те трябва да са свободни, дишащи музи, нищо че след себе си оставят хаос и разбити съдби, които друг плаща.

# 2 539
Кактус, аз също не го разбирам изобщо това. Пък и второто оставила, е не в дом, при бащата, но все пак. Единственото, което мога да кажа е, че са по-стари събития и какви точно причини и мисли са имали хората - ние не знаем.

И Нети не разбирам съвсем, той бащата не разбрал, майката те метнала в дом, ама няма проблем. Може би осиновителите й са били благи хора и тя не е склонна да храни гняв. Вероятно така е по-добре, знам ли.
https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/neti-vinagi-sm … si-si-420444.html
Осиновителите й са били обикновени хора на точните науки - лекар и физик. Били са строги към творческата душа на Нети. Единственото, което не ми допада е че са скрили истината за осиновяването от нея. Тя научава едва след като и двамата са покойници. Намира смъртния акт на биологичното им дете в семейните документи.
И се впуска да търси биологичните си създатели.
Родилата я Джилда имала проблем и с настоящото си семейство. Не знаели и половината от биографията й и се наложило да мине време и да ги подготви за да стане възможно обявяването на кръвната връзка с Нети. По спомени май и не одобрявали да се дава гласност.
Биологичиня й баща и до ден днешен е аркашка и волна птичка от артистичните среди.
Изобщо на какво точно се радва Нети лично аз не разбирам. Споделянето на характеровата несъвместимост с осиновителите й пък го виждам като предателство към тях.
Но това си е моята гледна точка на обикновен, стъпил здраво на земята човек.

# 2 540
За Мария Игнатова бях останала с впечатление, че си обича детето. Докато беше с Рачков май са живяли заедно.
Там допускам ,че не егоизма е причина Виктор да заживее със семейството на баща си.

# 2 541
  • София
Селена Гомез има спешна нужда да разбере, че е наедряла и да си подбира кройките. Хубава жена, а зорлем се загрозява с неподходящи дрехи. А феновете й са като облъчени - а, у, кралица, прекрасна, уникална.

# 2 542
Материалът за Карла Рахал е меко казано странен.

# 2 543
  • София
Лейди Гага и Хоакин Финикс
Скрит текст:
Камелия на стара картичка за автографи
Скрит текст:
Папи Ханс се оплаква от екскурзията в Занзибар

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 13:03 от lite16

# 2 544
Резултатът от "родителството" на Щерева ясно го виждаме. Естествено, че такива като нея са готините родители, където пускат 13 годишната Мила да пътува сама до Пловдив май беше да си вижда гаджето, а бащата и жена му са лошите във филма, защото родителстват и се опитват да възпитават.

# 2 545
  • София
Нети нямаше здрава връзка с родителите си.
Не се заяждам, а само ми е любопитно. Това твърдение сигурно е от близки впечатления?
Защото като й четох интервютата по повод намерените биологични родители останах с впечатление за една горчивина от живота, който е имала с осиновителите (най-вече майка й, защото баща й е починал рано). Сякаш не е била разбирана и е недоволна, че са я карали да учи и да се труди.
Отдадох го на еуфорията от събирането с биологичните и естественото отричане на старото, заради новите емоции. Въпреки, че ми се струват пресилени и сладникави отношенията с биологичната майка, дето уж я търсила.
Да, познавам я. Нормално. Артистично дете със строга майка. Между другото, не се е променила много. Нито външно, нито като характер.
Дони го познавам по друга линия, преди да станат двойка. Добре им се получава.

# 2 546
Дони/чиято музика много ми допада/ напоследък с физиката си ми предизвиква асоциации единствено от вицове за слаботелесни. " От вас всички кой е най-силен? -Пешо, той даже носи потник."  Та, като го видя, се питам има ли сили да си носи потника, камо ли енергия за човешка свалка...

Особено като се съпостави с Момчил, който съвсем характерно за възрастта си и географската ширина доволно е напълнял. Не знам двамата откога не са се появявали някъде заедно, но биха били доста странна гледка.
Грозно остаряват нашите звезди от мъжки пол, не се сещам някой, който да си носи годините красиво и да става по-симпатичен с годините. Или напълняват, или се съсухрят, а извън външния вид и яко изтъпяват.

# 2 547
Ваня Щерева като майка е тотал щета. Разбира се според моите представи.
Хиляди пъти Ирина е по-добре. Въпреки, че грам не понасям цялата й личност, интонация и пр.
Един родител трябва да е до детето си.

# 2 548
Само като си помисля Ваня Щ. да ми е майка и настръхвам. Не ми изглежда изобщо стабилна тази жена.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 14:42 от Анонимен

# 2 549
На Мария Игнатова детето не го отглеждал само Петко, стояло и при нея доста.

Общи условия

Активация на акаунт