Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 938
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 220
Чак пък розови очила.... Аз съм умерена фенка на Тейлър и то отскоро.
Абсолютно подкрепям!
Бяхме преди 5 месеца в Щатите и се видяхме с приятели наши, които живеят във Филаделфия. Дъщеря им -18годишна -луда фенка на Тейлър Суифт! Разказваше с вълнение за последният концерт, на който е била с приятелки. Майка и и тя покрай нея беше в еуфорията.По радиото слушахме само за нея или ако не говореха за нея, то слушахме нейни песни....
Следяха всеки неин пост в Инста, Туитър, вълнуваха се....заразяващо беше.

Toва,че приятелската щерка е фенка на Тейлър не означава,че всички момичета са като нея или,че има някаква пандемия.
Нито дъщеря ми,нито нейните приятелки се интересуват от певицата.Сега покрай новите песни и поредната ПР връзка,говорят за нея повече.
Дъщеря ви и приятелките ѝ може да не се интересуват от Тейлър Суифт, но това ги прави огромни изключения в световен мащаб (хайде, в западен поне).
Пуснете си някой нейн концерт от последно време и ще разберете. Вместо само хейт без причина Wink

# 2 221
  • Glasgow
Ами от преди 5 дни са снимките, от Истанбул. Какви са тези зъби, Джийзъс
Скрит текст:

# 2 222
Джийзъса е заприличал на човек от друга раса.

Христо Шопов е бил пиян 100%.

# 2 223
  • На морето!
Впечатлена съм как се опитвате да оправдаете Шопов, цяла трагателна история за бездомно куче измислихте.  Много добре знам, че когато става въпрос за популярна личност фактите в БГ не се изясняват, а замитат.
Има провокация, счупена собственост,  клип,   жена със следи от удар, конфискувани оръжия и мълчание от страна на Шопов, но вие вярвате, че е невинен или поне имал причина да се държи като малоумна мутра.

# 2 224
  • Glasgow
Джийзъса е заприличал на човек от друга раса.
  има нещо пакистанско, много им завиждам за зъбите, но чак толкова бели не са

# 2 225
Извън актуалните теми - какво стана с игралния филм за Ружа Игнатова? Не трябваше ли вече да е готов?
Наскоро гледах някакъв каст в YouTube и казаха, че Кейт Уинслет ще играе главната роля, даже май вече се снима. Между другото София Вергара щеше да бъде прекрасна за ролята на Ружа, имат лека прилика. Кейт ми е много нежна за тази роля.

# 2 226
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как прецени,че моето мнение е хейт??
Напротив, съвсем спокойно и адекватно ти отвръщам на ентусиазирания пост как Суифт е икона в Щатите и всички били полудели по нея. Популярна - да, основно пред момичетата в мидъл скул. Радиото върти нейни песни - да,платили са,за да й популяризират музиката.
Не мога да й отрека силния ПР екип -  успяват да я държат популярна с номера,типични за шоубизнеса.
 Ако успяваше да се "влюби" в правилните мъже, Майли Сайръс сигурно щеше да я надмине по популярност.

И аз не говоря от позицията на гост,минал през Америка за малко.
И не говоря от позицията на приятелка на едни приятелки,а като родител на дъщеря минала и през мидъл скул и минава през гимназия.

# 2 227
Леле, Благо е АДСКИ черен. На солариум да не ходи? 😯
Филмът за Ружа кога трябва да излезе? От 2020 виждам, че е новината, снима ли се изобщо?

# 2 228
  • на пистата
Бианка и мъж.Тази жена е много красива и има страхотно дупе.
https://www.instagram.com/p/C3sqey5N2-W/?igsh=OWJqNmF1N2c4eXNs

# 2 229
Сега гледах новините и казаха, че жена му е запушила чужденката,последната и вдигнала чистачките и излязла и като се върнала намерила нейната чистачка счупена и за това поискала обяснение и станало мелето.Той я ударил и насочил пистолет към нея и казал, че ще я убие,а жена му я дърпала за крака и искала да ѝ вземе телефона,с който правела клипчето.
Ами хич не звучи добре за сем.Шопови,тази жена като я гледам е 50 кг.някъде и двамата я нападат,че и с пистолет.
А тази жена Станишева, майката на Наум ли е?

# 2 230
На мен Тейлър Суифт ми е мега безинтересна. Само за една нейна песен се сещам.
Каква е причината да е такъв лидер на мнение сред младите американци? Какво им дава/проповядва? За какво се бори?
Сещам се за една Мадона, един Майкъл Джексън навремето. Промениха музикалния бизнес, мисленето на младите... Но тогава е имало все още много ограничения в разбиранията. А сега сме толкова свободни.
Затова ми е интересно защо въпросната Тейлър е такъв феномен. Какво дава?

# 2 231
Брей, много голям мъжкар се извъди Хр Шопов, че и жена му на помощ дошла. На това грозно меле, аз му викам простащина, жалко, че главният герой тук е обичан бг актьор.

# 2 232
И с каква цел е вдигнала едната чистачка въпросната госпожа? Не разбирам, a уж съм шофьор? Това какво трябва да значи?

# 2 233
Така те предупреждават, че не си спрял където трябва.

# 2 234
  • Glasgow
В Бургас надираха с ключ 💪🏻

Общи условия

Активация на акаунт