Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 097
  • 2 781
  •   2
Отговори
# 255
Тази Нона напълно влиза в категорията луда бабичка.....има едни такива жени, леко чалнати, с налуден поглед и неадекватно поведение, почти винаги вкарват еротични елементи в общуването с хората, защото са убедени, че са много секси, нищо че са на 60 - 70 години...Знам, че Нона Йотова не е на 70, но вече има излъчването на луда бабичка за мен.
С Богомил Бонев май се ожениха на по-зрели години, след 15 и повече години съжителство и дете.

# 256
Нямат общо дете Нона и Бонев. Тя има син от предишна връзка.

# 257
Карат ги да тренират по сандали на високи токчета ли?
Танцьорките тренират с обувките си за танци, не с маратонки. Все едно дали танцуват бални, латино или карнавални танци. За всеки вид си има обувки. Те са със специално покритие на подметките, за да не се пързалят по пода. Сега защо г-жа Щонова ни занимава с мазолите си, не знам.

# 258
Е, не...това с тоалетнта е върха. На фона на 150 якета на закачалката. Цялата атмосфера навява нещо мърляво, мизерно и прашлясало. Не вижда ли какво качва?

# 259
  • Варна
Харесах си зеленото и лилаво яке.
Дали ги продава в OLX или във фейса си?
Дано да са размер ХС или малък С.

# 260
  • софия
Ама сте силно необективни. Нона ни поздравява, а роклята е по неин модел - звездата на Вергина била.
Скрит текст:

# 261
Хубаво ни поздравява и добре, че не изтрила предната снимка.
У Нона има някаква симпатична лудост. Екставагантност, за нея, в нейните очи.
Не ме дразни, никак. Не се превзема поне.
Ама ЩОнова, макар и от съвсем друго поприще си ме дразни.
Да, предаването ѝ е полезно, но превъзнасянето в мрежите ми идва повече.

Споделеност към краците ѝ., дами.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 21:59 от *Биле омайно

# 262
  • Down south
И нещо различно от Мона Йотова, малко зад сцената от "Гризелда"

Скрит текст:

А това е синът на реалната Гризелда - Майкъл Корлеоне Бланко, единственият останал жив от четирите и деца

Скрит текст:

и със съпругата си

# 263
Ирина се е сетила да отвори порталите на заведението и да допусне вътре "соулмейтките" си.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 19:56 от Анонимен

# 264
И нещо различно от Мона Йотова, малко зад сцената от "Гризелда"

Скрит текст:

А това е синът на реалната Гризелда - Майкъл Корлеоне Бланко, единственият останал жив от четирите и деца

Скрит текст:

и със съпругата си

Синът на Гризелда май ще съди или съди в момента продуцентите и в частност София В. Нещо такова прочетох, но много набързо и не се сещам с точност.

# 265
  • Брюксел / София
Аз да се възмутя отново от Стоичков: какво се случва с този човек, та не излиза от рекламите? Сега го мернах, че рекламира кроасани и понички с Дара. Като знам какъв темпераментен характер имаше на млади години, сега толкова да се е кротнал и да рекламира без да подбира ми е най-малкото странно…
Другата седмица в “черешката” някой ще прави Роксана на салата Simple Smile (мернах анонса).

# 266
Стоичков не вярвам да се е кротнал. Вълкът нрава си мени..
Просто се продава. Само мога да си представя колко му плащат на него на реклама

# 267
Аз за на Стоичков майката четох тия дни, че преживявала с 500 лева пенсия, садила си и плодове и зеленчуци и така преживявала. Чували се, но рядко се виждали.

Много жалко, ако е истина.

# 268
  • Down south
Barbarella*
Цитат
Синът на Гризелда май ще съди или съди в момента продуцентите и в частност София В. Нещо такова прочетох, но много набързо и не се сещам с точност.
Още не са стигнали до съд, но обвинява София Вергара, че представя майка му, като  грозна жена Joy
Размята се по латино телевизиите. Той искал да направи филм за нея, но видиш ли, бил изпреварен.
Самият той има обвинения за наркотрафик, но същевремено имал някаква луксозна марка за...богати Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля, че изплуването му на повърхността не е никак случайно.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 20:38 от Daylily

# 269
Банда Банда с коментар за влизането си в бнт
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт