Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 113
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Щонова да ни беше спестила краците си ...

# 241
Щонова отново информира за танците, ако е така до края на формата, не знам.....Още не е започнал, а тя пренавита до скъсване. А това да си снима краката е......🙄🙄🙄Явно, доказателство колко са тежки тренировките, но тя е упорита и над нещата. Започва с една история как отива в банката, а служителката и казва, че много я харесва и ще танцува пред телевизора с нея.
Скрит текст:

Тая у ред ли е въобще?

# 242
Цялото това "страдание", ако го прави за бг-мамма...
Да не се пъне. Няма нужда. И без снимки на пришки можем да преживеем и този ден.
Диона се напъна за 1 седмица, поне.

# 243
“Четириглавия бедрен мускул”…. умирам. 🤣🤣🤣
Голяма драма, голямо нещо за формат, за който си се съгласил сам да участваш и да те дават по телевизията, с цел да събираш още повече популярност.

# 244
Страхотен първи пост, благодаря ти за труда Кактусче!
Връщам се да чета какво обсъждаме:)

# 245
Карат ги да тренират по сандали на високи токчета ли?
Щото едни маратонки няма да причинят подобно страдание.
Четириглавия... да не преговаря анатомия, з ада й мине болката в краката, като я препозиционира в главата?

# 246
Жадна за внимание е тази жена, според мен. Уж се жалва от нещо, а всъщност излиза, че ще се жертва за общото благо. Въпреки всичките и качества, това, което и липсва е премереност!
Дано само не изтрещи от целият този адреналин.

# 247
Хем им плащат, хем по телевизора ще ги дават и реват.
Имаше един виц, голям гущер пък плаче.
Кактусче, ❤️

# 248
Няколко пъти зумнах снимката на Нона. Всеки път виждам нови неща и нищо не ми хареса. Joy

# 249
  • Glasgow
Нона има нова серия, ама не мога да кача сега . Ако на някой му се занимава...на едната се вижда отворената врата към тоалетната

# 250
Jokerr, къде качва? Може ли линк към профила й плс? 😊

# 251
  • Glasgow
Фейсбук, нейното си име.

# 252
# 253
Нона има нова серия, ама не мога да кача сега . Ако на някой му се занимава...на едната се вижда отворената врата към тоалетната

Сигурно се е вдъхновила от всенародната любов, и сега ще се пребие да ни очарова Joy

# 254
  • Glasgow
Баща ми така оставя отворено понякога, много ме дразни 😩

Общи условия

Активация на акаунт