Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 830
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 580
Нито ще дойде полиция за счупена чистачка, нито паяк, ако някой ти е спрял пред гаража. Преди можеше в работно време да викнеш паяк и да го платиш сам. Ама вечер едва ли ще дойде някой, дори и да имаш желание да го платиш. Всъщност това е проблемът, че хората са оставени да се саморазправят.

И сега явно ще дърпат тънката струнка какъв добър човек е Шопов и как гледа бездомничета, а жестоката люксембургчанка иска да ги праща в приют.

# 2 581
Претенциозната чужденка. Как не е привикнала на наш'те нрави. Тук такива мъже се харесват. Капризна жена. Лоша дама.
(сарказъм)

# 2 582
Нито ще дойде полиция за счупена чистачка, нито паяк, ако някой ти е спрял пред гаража. Преди можеше в работно време да викнеш паяк и да го платиш сам. Ама вечер едва ли ще дойде някой, дори и да имаш желание да го платиш. Всъщност това е проблемът, че хората са оставени да се саморазправят.

И сега явно ще дърпат тънката струнка какъв добър човек е Шопов и как гледа бездомничета, а жестоката люксембургчанка иска да ги праща в приют.

Не е точно така. Зависи и от населеното място. Много често идват.

# 2 583
Както писа някой по-горе полицията няма да дойде за една чистачка на кола. Ще си загубиш времето да пишеш жалба в РПУ-то, която ще получи една единствена реакция - входящ номер.
За откраднат телефон на сина ми преди години получих отказ от образуване на преписка от прокуратурата, защото стойността била ниска (в магазина го платих 250.00 лв, а някой вносител беше ги информирал, че цената му е 50.00 лв. Така и не ми казаха от къде да го купя за толкова Stuck Out Tongue Closed Eyes). (знам разликата между прокуратура и полиция, само илюстрирам отношението към този тип противообществени прояви с "ниска степен на обществена опасност")

# 2 584
Бе, ай стига бе! Никъде по света не е нормално това поведение, пълна селяния, от баш софиянци. Има си органи на реда има си закони.
То ако всеки грабне сопата и тръгне на Ура, кво ще стане?!
Това че се грижи за животни не го извинява по никой начин, че се държи като г@з с хората

# 2 585
Нали самата тя е казала впоследствие,че не е сигурна дали той е насочил пистолет. Ясно е каква е щом си променя показанията.

# 2 586
Бе, ай стига бе! Никъде по света не е нормално това поведение, пълна селяния, от баш софиянци. Има си органи на реда има си закони.
То ако всеки грабне сопата и тръгне на Ура, кво ще стане?!
Това че се грижи за животни не го извинява по никой начин, че се държи като г@з с хората

Оф Жаки туй татуираното до ноктята ако ми залумка на вратата 😂😂😂 - и Пилат Понтийски да си, ще те хване страх!

# 2 587
Аз да питам, ако сега жената хване гаджето си да го бие този Шопов, това по-дамско ли е, вместо да му тропа на вратата? Поне ще е еквивалентен отговор на този на Шопов.
Това по темата кой каква дама бил и какво отношение заслужавал.

Би било добре междусъседските отношения и допустимото и забраненото в общите части да са по-строго урегулирани и глобявани от органите на реда.

# 2 588
Би било наистина.

Според мен Патриша харесва Шопов. Много страстни ми се виждат тези съседски отношения 😂.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 16:56 от Beauty queen

# 2 589
Проблемът е, че подобно агресивно поведение се защитава и се търсят оправдания. Провокиран бил Шопов - красивия актьор, който е толкова мил и добър, все пак се снима с кучета и се грижи за бездомни животни. Някои хора ги е повече грижа за бездомните животни, отколкото за хората. Ако беше ударил куче, сигурно реакциите щяха да са други и да по-черен от дявола. Ама понеже е ударил жена, при това чужденка - ми голяма работа. Като му е блъскала по вратата и го е притеснявала, да се беше обадил в полицията, не да ходи да я бие. Никакъв толеранс не трябва да има към такова насилие и ми е непонятно как хора, още повече жени го смятат за нещо нормално.

И да, фактът, че сме оставени от държава и полиция да се саморазправяме, е голям проблем. Но пак не е оправдание. И аз често имам казус със съсед, който ни запушва гаража. Единият път беше рано сутринта в 7, в почивен ден. Полицията каза, че нищо не може да направи, понеже не си вдигал телефона. Пратиха ме да му звъня на вратата и да му предам, че полицията е казала да си махне колата. Ходих, звънях, онзи беше или снощен, или дрогиран, развика ми се, нарече ме малоумна, каза ми да се разкарам оттам и се прибра. Според някои от коментиращите човекът сигурно е бил съвсем в правото си да дойде и да ме набие, защото съм му звъняла в 7 сутринта и съм му крещяла наравно с него. Че и куче има даже, съвсем в правото си е значи.

# 2 590
Може и чужденката първа да се е нахвърлила на жена му и Шопов да е скочил да я защитава.
  Откъде сте сигурни, че Патриша не е агресора?

# 2 591
Кремена, заради един Ганьо, обяви цялата нация за опростачена и реши да напуска държавата.
Направо си представям какъв вой щеше да надигне Ентелигенцията, ако комшийката на Шопов не беше от Люксембург, ами българка от Своге ... Всички щяха гръмко да обявят как тръгват да се изнасят към по-културните държави.
Прости и невъзпитани хора има навсякъде, във всички нации. Не мога да се начудя как някои хора вярват, че като отидат да живеят в друга държава и там няма да срещат простаци. Европейците са такива усмихнати и мазни само когато си им турист или клиент и трябва да ти вземат парите. Когато им се изправиш като конкурент или равен с равен - стават абсолютно нагли и безцеремонни. Точно като комшшийката на Шопов.
Фактологията на скандала и кой - прав, кой - крив изобщо няма значение. Такива междусъседски скандали стават непрекъснато и навсякъде. Но е тъпо, когато заради една такава битова история от арт средите почнат да надигат лозунги "Подкрепям!", "Осъждам!", а за много по-сериозни проблеми да мълчат като мишки.

# 2 592
Може и чужденката първа да се е нахвърлила на жена му и Шопов да е скочил да я защитава.
  Откъде сте сигурни, че Патриша не е агресора?
Може. И ако е така, Патриша би трябвало да бъде санкционирана. Само че видяхме Патриша с рана на устата и Патриша е подала сигнал, а не жената на Шопов.

# 2 593
Според европейското право, доколкото ми е известно, заплахата с убийство, сама по себе си е престъпление, и човека, който я отправя носи наказателна отговорност.

# 2 594
Шопов трябва да си понесе наказателната отговорност, кой пък е казал, че не трябва. Човек трябва да се владее, няма как, дори и с нервни граждани посреднощ на вратата. Разговорът тръгна оттам, че тя му е паркирала пред гаража, а после е дошла да се саморазправя, което е можело да не се прави (и съответно цялата случка е нямало да се състои).

Общи условия

Активация на акаунт