Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 840
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
Но не му е паркирала пред гаража, те са я затапили пред нейния. И тогава не се е разправяла, вдигнала е чистачката и си е взела такси.

# 2 596
Нито ще дойде полиция за счупена чистачка, нито паяк, ако някой ти е спрял пред гаража. Преди можеше в работно време да викнеш паяк и да го платиш сам. Ама вечер едва ли ще дойде някой, дори и да имаш желание да го платиш. Всъщност това е проблемът, че хората са оставени да се саморазправят.

И сега явно ще дърпат тънката струнка какъв добър човек е Шопов и как гледа бездомничета, а жестоката люксембургчанка иска да ги праща в приют.

Не е точно така. Зависи и от населеното място. Много често идват.

И къде е това населено място? За София имам опит. Дори за запушена улица не идва никой, какво остава за частен паркинг.

# 2 597
Където и да е паркирала, никой няма правото да удря друг човек.
Шопов има същите права като всеки бабаит, който налита на бой над друг човек! Тоест - никакви, защото никой няма правото да удря друг!
Женски бабаит е Шопов! Жена тръгнал да удря... Срам!

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 18:21 от Лайкa

# 2 598
  • При семейството си
Шопов трябва да си понесе наказателната отговорност, кой пък е казал, че не трябва. Човек трябва да се владее, няма как, дори и с нервни граждани посреднощ на вратата. Разговорът тръгна оттам, че тя му е паркирала пред гаража, а после е дошла да се саморазправя, което е можело да не се прави (и съответно цялата случка е нямало да се състои).
И така да е (не знам откъде дойде тази информация), Шопов или съпруга защо не викнат паяк, ами чупят чистачки?!
Като ти блъска някой по вратата посреднощ, звъниш на 112, най-малкото за нарушаване на обществения ред, не излизаш да крещиш “курв@“, “ще те убия” и да посиняваш усти.

# 2 599
И по БТВ и Нова казаха, че Шоповата жена е запушила чужденката и за това тя си е хванала такси,а преди това е вдигнала чистачката на колата им.После като се връща намира найната чистачка счупена.
Само като гледах по новините как от спешният номер оставиха без жал жена да  умре в Сливен миналата седмица и ми е ясно как щяха да се втурнат за една чистачка.

Вики Бекъм пристига на седмицата на модата в Париж

# 2 600
  • Sofia
Кобилкина и нейните последователки  🥳
Скрит текст:
Касабие,мъж и дете
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 20:18 от Doli

# 2 601
  • Glasgow
Чини ми се, че и мъж има в публиката, до рамото и🙄Гейш ли ще става

# 2 602
Още се чудя как ги омайва тези хора. Даже имам приятелка, чиято приятелка ѝ е голяма фенка и то не е някое глупаво момиче да кажеш, обаче я е омаяла и си ходи на курсовете.

# 2 603
Сектата на Йонитата ли се води това?

# 2 604
Дони/чиято музика много ми допада/ напоследък с физиката си ми предизвиква асоциации единствено от вицове за слаботелесни. " От вас всички кой е най-силен? -Пешо, той даже носи потник."  Та, като го видя, се питам има ли сили да си носи потника, камо ли енергия за човешка свалка...

Особено като се съпостави с Момчил, който съвсем характерно за възрастта си и географската ширина доволно е напълнял. Не знам двамата откога не са се появявали някъде заедно, но биха били доста странна гледка.
Грозно остаряват нашите звезди от мъжки пол, не се сещам някой, който да си носи годините красиво и да става по-симпатичен с годините. Или напълняват, или се съсухрят, а извън външния вид и яко изтъпяват.
Орлин Горанов. Ето го, 60+ години, с Кристина. И тя в същата възрастова категория.

# 2 605
Орлин Горанов е много хубав, гледах го миналата седмица на интервю при Алекс С.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 10:19 от Анонимен

# 2 606
  • на село
Толкова объркващи версии пуснаха агитката на Шопов, та хората взеха да забравят факта, че има насинена жена. Ма с пистолет ли бил, не ли, кой кого запушил…

Ако някой свирне в трафика, което почти не се случва, където живея, знам че е балкански субект. Добре че няма много тук. Признавам си, че и аз веднъж свирнах на една кака, която запуши едно кръгово за около 3 минути. Ама нали и аз съм балканска душа. Никой друг не свирна, всички си чакаха. Мъжът ми още ми се подиграва, че съм се изложила пред чужденците 😆

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 21:40 от ПраВещица

# 2 607
Гледам Кристиана Луизу в Капките.Изглежда като бременна
Редактирам се,тя си каза ,че е бременна😂

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 06:51 от MG18

# 2 608
MG18
казва се Християна Лоизу. Бременна е, да.

# 2 609
A коя е Елена, която имитира Гери- Никол?

Общи условия

Активация на акаунт