Звездни Компромати - Февруари'24

• 333 816
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 2 610
Актриса.

# 2 611
Християна ходеше с един Борислав от Старс репортерс, но май се разделиха.

# 2 612
Ох той е отвратителен , отървала се е.

# 2 613
  • Glasgow
Ох той е отвратителен , отървала се е.
Дори само от онлайн впечатления ми е противен ...Представям си на живо

# 2 614
.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 22:28 от *Амбър*

# 2 615
Сандра Бълок много сладка - разказва как е била влюбена в Киану Рийвс и колко трудно й е било да играе с него, докато го гледа срещу себе си такъв очарователен. А той е самата галантност, както винаги - очевидно за пръв път чу тази история, но веднага върна топката, че и той бил влюбен в нея.
https://www.youtube.com/shorts/LfKJrKqyaSE

https://www.youtube.com/shorts/LfKJrKqyaSE

# 2 616
Мара в Капките вместо като Лили Иванова са я докарали на Светлана Гущерова, ако Светлана претърпи злополука с устата.

# 2 617
  • софия
"Най-голямата гранд дама" 🙄

# 2 618
Не е лошо момче Боби от Стар Репортерс, просто му липсва самочувствие и затова на моменти реагира тъпо и комплексарски. Хубава двойка бяха с Лоизу - тя е много свястно момиче.

# 2 619
Доста често реагира тъпо и комплексарско , дали е добро момче ме знам , не го познавам , но каквото и да ми е попадало от него не го представя в добра светлина.

# 2 620
# 2 621
Благодарение на техниката, вдигнаха й акциите на Марето😂😂😂

# 2 622
Марчето не пя ли на плейбек? Не че нещо ама не спря да се разхожда напред назад на тея токчета, а гласа й грам не мръдна.
Тя малко ли клипчета си пуска как пее разни песни. Ако поне но едно се е слушала, силно ме съмнява да не се е договорила в капките да я пускат на записи. Според мен има някои песни, които може и да изпее доста прилично. Но няма капацитета, който й трябва тук, за да се представи като невероятно талантлива и можеща.

# 2 623
  • Rock & Roll feeling ...
Капките така и не ме грабнаха, да започна да ги следя.

Мария е палавница, какъв живот можеше да има, ако беше малко по-умна или с малко повече късмет...

# 2 624
Когато дамите се държат като такива, предизвикват уважение и нормално отношение като правило.
Тоест всички пребивани жени сами са си виновни, защото не се държат като дами?
И изнасилените сигурно  сами са си виновни, защото носят къси поли...
Страшното е, че насилието има защитници. Христо Шопов толкова се е идентифицирал с екранния си образ на лошо момче, че даже си е позволил да употреби пистолет и в реалния живот. Да, но животът не е филм. Съвсем умишлено и преднамерено влиза в къщата си, взима пистолет и излиза на улицата, за да плаши, да се заканва и  удря жена, защото е вдигнала чистачката на колата на жена му. Защитникът на жена си удря друга жена! За вдигната чистачка. Утре може да стреля, защото някой е дишал, докато e минавал покрай вратата му. Наскоро си отиде актьорът Иван Иванов...Толкова е кратък този живот...И никой нищо не отнася със себе си...

Общи условия

Активация на акаунт